Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Електромобілі-2.

irina1969

Автівку якої торгової марки Ви придбали б  

40 користувачів проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

30 минут назад, DimaF сказал:

На шкоде какой то)

Ну кому то и рак - рыба.....)

А что у него с Шкодой не сраслось?

Каждому свое - я для себя ДВС закрыла и вычеркнула как непотребное, с моей эксплуатацией электро это мега супер)!!!

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 часов назад, XL.pro сказал:

А потім пора***те ймовірність жорстких графіків відключення електроенергії цієї зими, увімкніть мозок, видихніть і продовжуйте їздити на ДВЗ))).

От якраз тих 4-6  годин подачі світла в сутки особисто мені с головою вистачало щоб і їздити і від машини давати єлектрику на дім.І не треба було купляти усіляку додаткову апаратуру за дурні гроші.Так що тут Ви трохи не праві.

• Лайк 1
Посилання на коментар

17 хвилин тому, мастерок сказав:

От якраз тих 4-6  годин подачі світла в сутки особисто мені с головою вистачало щоб і їздити і від машини давати єлектрику на дім.І не треба було купляти усіляку додаткову апаратуру за дурні гроші.Так що тут Ви трохи не праві.

Це коли не ходити на роботу і цілу добу чекати о котрій дадуть електроенергію на 2-6 годин))). 

У кожного свої окремі випадки, але глобально, під час війни в Україні авто з ДВС надійніше.

• Лайк 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, XL.pro сказав:

Це коли не ходити на роботу і цілу добу чекати о котрій дадуть електроенергію на 2-6 годин))). 

У кожного свої окремі випадки, але глобально, під час війни в Україні авто з ДВС надійніше.

поки що без члена теж надійніше ніж з інвалідністю навіть :lol:

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...