Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Електромобілі-2.

irina1969

Автівку якої торгової марки Ви придбали б  

40 користувачів проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

30 минут назад, DimaF сказал:

На шкоде какой то)

Ну кому то и рак - рыба.....)

А что у него с Шкодой не сраслось?

Каждому свое - я для себя ДВС закрыла и вычеркнула как непотребное, с моей эксплуатацией электро это мега супер)!!!

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 часов назад, XL.pro сказал:

А потім пора***те ймовірність жорстких графіків відключення електроенергії цієї зими, увімкніть мозок, видихніть і продовжуйте їздити на ДВЗ))).

От якраз тих 4-6  годин подачі світла в сутки особисто мені с головою вистачало щоб і їздити і від машини давати єлектрику на дім.І не треба було купляти усіляку додаткову апаратуру за дурні гроші.Так що тут Ви трохи не праві.

• Лайк 3
Посилання на коментар

17 хвилин тому, мастерок сказав:

От якраз тих 4-6  годин подачі світла в сутки особисто мені с головою вистачало щоб і їздити і від машини давати єлектрику на дім.І не треба було купляти усіляку додаткову апаратуру за дурні гроші.Так що тут Ви трохи не праві.

Це коли не ходити на роботу і цілу добу чекати о котрій дадуть електроенергію на 2-6 годин))). 

У кожного свої окремі випадки, але глобально, під час війни в Україні авто з ДВС надійніше.

• Лайк 3
Посилання на коментар

20 годин тому, DimaF сказав:

Отчет о поездке в Хорватию от vovarpd.

20 годин тому, seksinika сказав:

Не читала) а на чем ездил?

20 годин тому, DimaF сказав:

На шкоде какой то)

Тоді в 2025 їздив на Шкоді Еньяк з 3 дітьми.
Цього року в 2026 знову їздив в Хорватію на тій же самій Шкоді Еньяк вже з трошки старшими 3 дітьми )))

Другий раз завжди легше, я вже десь тут писав. Загалом нема якихось значних проблем (буває що в сезон суперчарджери повільні і зайняті на автобанах - ну не без того). Враховуючи що така поїздка 1 раз в році, і ще раз десь типу Львів-Київ - то решту 360 днів в році одні плюси (не гудить, зарядка від власної розетки як телефон - не тратиш час на заправки, та й дешево якщо нічний тариф) :)

Пробіг вже 100к+ перевалив.

Я особисто переходити на ДВЗ не планую, але якби мені треба було б щотижня в дальні поїздки у всілякі відрядження то понятно що воно буде незручно і тоді би двз на електро не міняв.

З квітня 2025 по сьогодні (83k => 101k) все обслуговування - це заміна тяги переднього стабілізатора в офіціалів (щось 3200 грн з роботою), омивайка і резину оновив.  глюк з лампою sos зробили безплатно по гарантії.

Змінено користувачем vovarpd
  • Лайк 4
  • Дякую 1
Посилання на коментар

09.09.2026 в 14:44, XL.pro сказав:

А потім пора***те ймовірність жорстких графіків відключення електроенергії цієї зими, увімкніть мозок, видихніть і продовжуйте їздити на ДВЗ))).

Щоб довго не рахувати - можна 90% їздити на електричці і мати під дупою запасну другу (третю, четверту) авто на ДВЗ, яка маст хев за містом у родині, де 2-3 драйвера є.

• Лайк 3
Посилання на коментар

1 час назад, MaxS сказал:

Щоб довго не рахувати - можна 90% їздити на електричці і мати під дупою запасну другу (третю, четверту) авто на ДВЗ, яка маст хев за містом у родині, де 2-3 драйвера є.

Я теж так планував зробити, але коли замінили супрузі Елантру на Ніро, то моя Санта Фе просто стала колом, десяток км за місяць 🙂 ... взяв собі Айді, бо для мого 1,94м Ніро все таки малувата на довгі відстані, і за майже 2 роки зовсім не пожалів.

Діти покатались, на маміній Ніро, скинули Джетту, взяли собі Ніро. Їздять на ній, а СРВ як запаска. За тіж 2 роки експлуатації вже теж склоняються, що мабуть поміняють Хонду на Етрон чи щось подібне, щоб норм було для 2 дорослих і 2 дітей. 

Розумію, що не всім таке може підходити, але краще попробувати, чим тільки шукати мінуси або стверджувати, що електричка то недоавто, бо не їде за раз 1000км 😎

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 час назад, MaxS сказал:

Вот у меня так и было после того как война началась, но на тот момент у меня была Ска 60кВт без быстрой зарядки и Тайота РАВ-4ев и эти машины реально не подходили, экстренно купила Citroën C4 Aircross дизель - такое себе авто), продала и купила Nissan X-Trail дизель - чуть лучше но..., продала привезла Ford F-150 бензин - нормальный танчик на 5 литрах, пока везла заменила Ску на Х уже с быстрой зарядкой итд и Рав-4 на БМВ ай3, продала и привезла Infiniti QX60 - прикольный в принципе, пока все это происходило заменила Х на Ску, а БМВ ай3 22кВт на БМВ ай3 с42кВт, продала съездила первый раз в Болгарии на электричке и вот приняла решение что больше ДВС себе покупать не буду.

Эксперты, жгите еще), о трудностях и скорости зарядки и бла-бла-бла)).

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...