Дорофеев Сергей Опубліковано: учора в 18:12 Поділитись Опубліковано: учора в 18:12 10 часов назад, AndryG сказал: Але питання лишається відкритим: ПВ1 і ПВ3 в одну гільзу грішна справа чи благословенна? Вас устроит если я разрешу? Я за. Чем это вам грозит? В худшем случае потом пропадет контакт. А лучше пресаните и попробуйте разорвать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 12 годин тому, Дорофеев Сергей сказав: Вас устроит если я разрешу? Я за. Чем это вам грозит? В худшем случае потом пропадет контакт. А лучше пресаните и попробуйте разорвать. Категорично не заперечуєте - вже дає надію Подумалось, що мілким жилам буле неприємно, коли їх так безпардонно жмакатимуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 15 минут назад, AndryG сказал: Категорично не заперечуєте - вже дає надію Подумалось, що мілким жилам буле неприємно, коли їх так безпардонно жмакатимуть. Можно спробувати пресом з гексагональною матрицею. Здається має буде менш травматично для обох провідників Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому В 11.04.2026 в 10:14, AndryG сказал: Але питання лишається відкритим: ПВ1 і ПВ3 в одну гільзу грішна справа чи благословенна? Для збереження канонічних традицій - запропонував би вчинити так : - спочатку багатожильний обтиснути окремо у маленьку гільзу, - потім, за фактом його чудодійного перевтілення, наректи його одножильним, - ну, і нарешті, вже сміливо обтиснути його разом з одножильними, згідно канонів для одножильних. Паяльником, встромленим у каніфоль, провести обряд обкурювання, з вичиткою напівспівом Правил ПУЕ. Алілуйя ! 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 4 часа назад, АлександрБ. сказал: вичиткою напівспівом Правил ПУЕ. В Советской Армии, чтобы сделать жизнь невыносимой, заставляли жить по уставу. Ну вы насоветовали. У псдрозетник приходить три лінії плюс сама розетка. Сколько проводов можно вместе опрессовывать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 часов назад, Дорофеев Сергей сказал: Ну вы насоветовали. Відповів на питання AndryG : Але питання лишається відкритим: ПВ1 і ПВ3 в одну гільзу грішна справа чи благословенна? - запропонувавши колезі один з альтернативних способів поєднання моножил та багатожильних проводів. Спосіб, який прибирає його фобії щодо негуманного поводження з мілкими жилками: 12 часов назад, AndryG сказал: Подумалось, що мілким жилам буле неприємно, коли їх так безпардонно жмакатимуть. Сподіваюсь, що зміг втамувати Ваше невдоволення. А що, конкретно до цієї ситуації, запропонували Ви ? Змінено 2 години тому користувачем АлександрБ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 часов назад, Дорофеев Сергей сказал: У псдрозетник приходить три лінії плюс сама розетка. У моїй особистій, непристойній практиці електромонтажника-самоучки, були випадки монтажу з десятка двохрозеточних блоків на проміжних трасах. Лінія заходить - два підрозетники - лінія виходить. Усі кабелі - ВВГ-П нг 3х2,5, внутрішні з'єднувальні проводки - з цього ж кабеля. Тобто всі - моножили. Блоки розташовані 200 мм від полу, працювати можна тільки лежачи, на пузі. Навкруги, на картонках, розкладені : - праворуч, під праву руку - інструменти, , проводочки, термоусадка ... - ліворуч - лупа, прес, фен, тестер, шланг від пилососа. На один блок йшло біля півтори години. Усе вмістилося, але було важко формувати моножили у правильній послідовності, щоби потім усе це можна було коректно втрамбувати в підрозетники. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 часов назад, Дорофеев Сергей сказал: Сколько проводов можно вместе опрессовывать? Чому Ви це питаєте у мене ? Я - аматор, не знаю ПУЕ, тому мені можна все, що заманеться. І навіть більше. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 часов назад, Дорофеев Сергей сказал: В Советской Армии, чтобы сделать жизнь невыносимой, заставляли жить по уставу. Ого, Вам пощастило ще застати Совітську Армію !? Особисто !? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому 1 година тому, АлександрБ. сказав: Ого, Вам пощастило ще застати Совітську Армію !? Особисто !? Тю, это что, так давно было?))) все (почти) старше 53 застали советскую армию. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 1 час назад, АлександрБ. сказал: Ого, Вам пощастило ще застати Совітську Армію !? Особисто !? Мне Устинов дембель подписывал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз