voglya Опубліковано: 3 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2023 4 часа назад, DimaF сказал: Сорок в обще то и так немного, так что тут мимо. Впрочем и остальное как то натянуто. Столько сорок как в Харькове я не видела больше нигде! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2023 Вы такой фахивець во всех вопросах? )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2023 3 часа назад, voglya сказал: Столько сорок как в Харькове я не видела больше нигде! Никогда не видел много сорок)) Может в Харькове по другому) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2023 3 часа назад, DimaF сказал: Никогда не видел много сорок)) я этого не видел, значит этого нет Офигенный вывод! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegArh Опубліковано: 3 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2023 (змінено) В этом году, сорОк и ворОн, в Днепре, как рыбы на дне сухого Каховкого водохранилища - просто дохренища. Видел неоднократно, как на даче клевали и патиссоны, и кабачки и фрукты. И не боятся же... Змінено 3 вересня 2023 користувачем OlegArh 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 4 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2023 8 часов назад, Фрай сказал: я этого не видел, значит этого нет Офигенный вывод! Цитата Образ жизни Обыкновенные сороки являются оседлыми птицами. Они обитают в небольших лесах, в парках, садах, рощах, перелесках, часто неподалёку от человеческого жилья. Избегают густого леса. Сороки — парные птицы. Партнера выбирают на первом году жизни, первое спаривание происходит на втором году жизни, а следующей весной пара начинает строить гнездо и пытается завести потомство. Часто их можно видеть стайкой от двух до пяти птиц, перелетающих с дерева на дерево с громким стрекотаньем. Чаще всего это взрослая пара со своими птенцами-слетками. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 4 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2023 (змінено) 22 часа назад, DimaF сказал: Дубль Змінено 4 вересня 2023 користувачем eam Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 4 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2023 22 часа назад, DimaF сказал: Сорок в обще то и так немного, так что тут мимо. Вокруг меня сорок дофига. Особенно бесят по утрам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 4 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2023 10 часов назад, OlegArh сказал: И не боятся же... У меня они при приближении к их месту обитания любых животных поднимают жуткий стрекот и атакуют. Моя кошка уже их боится Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 4 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2023 10 часов назад, OlegArh сказал: В этом году, сорОк и ворОн, в Днепре, как рыбы на дне сухого Каховкого водохранилища - просто дохренища. Видел неоднократно, как на даче клевали и патиссоны, и кабачки и фрукты. И не боятся же... СД диски розвішані по черешні, допомогали зберегти врожай. Може і тут би допомогли?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 4 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2023 А у нас сосед сделал себе Федора. ))) Это такое чучело, висит на черешне и машет "руками" от моторчика автомобильных щеток лобового стекла, включается таймером рано утром на рассвете. Дохлых от испуга птиц не находили. Думаю потому, что близко подлетать боятся. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 4 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2023 1 час назад, yukon сказал: СД диски розвішані по черешні, допомогали зберегти врожай. Може і тут би допомогли?)) Я теж так роблю вже пару років, але досі не впевнений що допомогає))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegArh Опубліковано: 4 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2023 2 часа назад, yukon сказал: СД диски розвішані по черешні, допомогали зберегти врожай. Може і тут би допомогли?)) На кабачки CD не влаштуешь. 😊 А до дерев далеченько. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
semengv Опубліковано: 17 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2023 В 03.09.2023 в 22:48, OlegArh сказал: В этом году, сорОк и ворОн, в Днепре, как рыбы на дне сухого Каховкого водохранилища - просто дохренища. У нас их обычно много. И они еще умные сволочи. Первый раз не могла понять кто чеснок осенью после посадки из грядки повыдергивал. Потом увидела. Птица большая черная (сорока или ворона не поняла) просто выдергивает клювом и надкусывает чеснок. А еще орехи грецкие колют поднявшись высоко и сбрасывая их на дорогу. Один такой попал мне на лобовое стекло возле дома. Треснуло. Не поверила сперва. Машина стояла возле ворот соседа на бетоне. Поставила с целым стеклом, прихожу - небольшая точка и лучик см 2. Возле машины расколотый орех свежий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 3 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2023 Прошло 5 років, як ми заселилися у дім. За цей час не викачували септік. Тільки раз на місяць пакет Робіка. На неділі взяв палку та перевірив наявність ілу у першій камері. При висоті камери 1 м.п, та діаметру 2 м, ілу десь 15 см. Вирішив відкачати, поки УГВ низький. Бо є ризик всплиття камери. Висновок - септик на 2 камери по одному кільцю Ф2 м, та дренажес з 2 кілець Ф 1м, працює добре. Можно було ще пару років не займати його. У домі живе 3 людини. 14 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 3 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2023 7 часов назад, Gitan сказал: септик на 2 камери по одному кільцю Ф2 м, та дренажес з 2 кілець Ф 1м, працює добре єх, щастить ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 12 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2023 (змінено) Поруч живе білка. Зробив годівницю для неї. Спойлер Змінено 12 грудня 2023 користувачем Gitan 9 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 12 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2023 а как она работает? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 12 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2023 (змінено) 1 час назад, Dendnepr сказал: а как она работает? Зліва є отвір, через який білка залізе у годівницю та скоштує страви) А може і кришку підняти. Бачив таке на Ютуб. Тут важливо щоб сороки не залізли. Бо вони скрізь усе клюють в пошуках їжи. Змінено 12 грудня 2023 користувачем Gitan Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Лехуй Опубліковано: 12 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2023 1 минуту назад, Gitan сказал: Зліва є отвір, через який білка залізе у годівницю та скоштує страви) А може і кришку підняти. Бачив таке на Ютуб. А грошi куди кладе? 😁 2 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 3 лютого 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 Мабуть мій тел підслухав, що я обговорюю годівницю з родиною, та гугл мені подкидає це відео. 🤣 Щось я влаштував легке життя білці. Треба зробти щось подібне 😉 1 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 Так це відомий факт - алгоритми гугл підслуховують розмови й надають відповідну рекламу. Давно це помітив. Причому не треба навіть размовляти по телефону. Достатньо щоб телефон був поруч під час размови. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 3 лютого 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 (змінено) 3 часа назад, Vikctor сказал: Так це відомий факт - алгоритми гугл підслуховують розмови й надають відповідну рекламу. Давно це помітив. Причому не треба навіть размовляти по телефону. Достатньо щоб телефон був поруч під час размови. В мене є підозра, що і мій TV Samsung робить теж саме. Бо на пульті є голосові команди. Змінено 3 лютого 2024 користувачем Gitan 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 Годину тому, ремонтую двері, по ютубу фільм, потрібно взяти інший інструмент, поставив на паузу йду, щось перечепився і чортихнувся. Чую з телевізора - я не зрозуміла, що ви від мене хотіли, чи щось таке. от і думаю, хто мене слухає - телефон, айпад чи телевізор? Акаунти ж повʼязані. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 3 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2024 Може то параноя, бувало коли щось дивися на розетці чи в ютубі, то іншим членам родини теж кидає подібну рекламу чи ролики, бо IP адреса однакова, і то бувало раз на рік і швидко зникало. Моє імхо - нікому той окремий українець не потрібен, ні рекламі ні ракетам, бо сильно дорого слухати і бити по кожному, може то вам нехватає уваги... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз