Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

43 минуты назад, Dr.Yura сказал:

треба стимулювати продажу генраторів, акумів , панелей, інверторів  т.д.....

згодом підняти ціни на електрику і газ...

А рускі, як на зло ТЕЦ ще по серьозному не обстрілювали, щоб знов декілька тижнів світло повідключати, а потім тариф вдвічи підняти. 

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

27 хвилин тому, МаТраС сказав:

в мене щось психіка хеть здає.... мАгне б6, пустирник,валерянка ні х не допомогаютьт.юббб.. є які таблетки,щоби не дУмати взагала? Х ЕР ТУ РОБОТУ

нічого і не допоможе без ліквідації негативного чинника - війни 

хіба що бухати щодня, може не мобілізують як алкоголіка 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

36 хвилин тому, МаТраС сказав:

є які таблетки,щоби не дУмати взагала?

Телемарахвон )

• Хаха 2
Посилання на коментар

Какой ппц.

Команда с Киева   Полиция уходит, СБУ уходит.

Вот почему оказывается ментов не было на улице.

4000 вооруженных людей.

И мне эта зелёная мразь ещё смеет гавкать, что Простых жителей Харькова  не бросили на произвол судьбы... Ссуки 

• Лайк 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

я конечно в Харькове тогда не был...но сдается мне кто то тут альтернативную реальность целенаправленно создает...прекрасно помню ролики в телеге от харьковчан, как танки и авто вокруг Харькова на трассах перед городом занимают позиции, город пытаются перекрыть...гражданских не трогают, частные авто спокойно ездят....и к вечеру наша арта точными ударами это все накрывает...сгоревшая техника на тех же местах, где расположились)))

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, МаТраС сказав:

в мене щось психіка хеть здає.... мАгне б6, пустирник,валерянка ні х не допомогаютьт.юббб.. є які таблетки,щоби не дУмати взагала? Х ЕР ТУ РОБОТУ

А Ви не думайте, а соображайте. І займайтесь якоюсь корисною роботою. То й дурне в голову не лізтиме. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Трамп попросил ЕС повысить пошлины до 100% для Индии и Китая в рамках совместных действий по усилению давления на Россию, — Financial Times со ссылкой на американских чиновников.

Посилання на коментар

1 годину тому, Бармалей сказав:

я конечно в Харькове тогда не был...но сдается мне кто то тут альтернативную реальность целенаправленно создает...

То сцикуни так загинають бо за свою усрачку соромно згадувати, хоча вони і сором несумісні.

Он порох у ролику вище розповідає, що і у Києві всі здриснули, лишились лише він і зеля, той йому дав 8 тис автоматів які він власноруч роздавав всім своїм бажаючим і таким чином прикрили Київ від навали. Врятували! image.gif.84f71401f2cbbe080cf3eb0fa2e001b5.gif

До речі, а як же бути з твердженням місцевих сектантів, що зеля здриснув чи то у Закарпаття, чи то до Польщі?

Хтось сильно бреше. image.gif.3491d042e5ff4b88dcb4dee7c4a54f33.gif

Посилання на коментар

В 08.09.2025 в 20:48, hause сказал:

"Але у мене питання: як так вийшло, що в 2022 році був виданий президентський указ про заборону будь-яких переговорів з ворогом, а сьогодні верховний сам хоче зустрічатися з путіним?..

Та нормально вийшло. Так само як Кулеба рік тому казав що тікати за кордон айайай - www.ukrinform.ua/rubric-society/3857096-kuleba-pro-povernenna-colovikiv-zza-kordonu-ce-pitanna-spravedlivosti.html а сьогодні... ну всі в курсі.

Как там говорят - "пацан своему слову хозяин - захотел дал, захотел забрал отбратно"

Посилання на коментар

Только что, Canton сказал:

А шо там?

Ну, вот собсссно - www.radiosvoboda.org/a/zaborona-vyyizd-za-kordon-eksposly-kuleba/33525960.html

Цитата

«Я ніколи не думав, що мені доведеться тікати з моєї країни як злодієві серед ночі», – наводить слова Кулеби Corriere della Sera.

Не думав він, особливо коли зоброняв громадянам консульське обслуговування за кордоном. Краще б класику читав - www.goodreads.com/quotes/8807326

Посилання на коментар

Ніч перестала бути нудною:
"Вже до 10 шахедів у Польщі
-2 в Польщі

З почином!

приліт БПЛА у Польщі
Польща - вибухи

1 БПЛА у напрямку Жешув, Польща.
1 БПЛА у напрямку Люблін, Польща.
1 БПЛА у напрямку Радом, Польща.
1 БПЛА у напрямку Седльце, Польща.
4 БПЛА через Волинь в бік Польщі.
Шахед на Польщу з Білорусі"
©

А хто казав, що в Україні поганий РЕБ ? це не ми 😉, бо якщо не ми, то не ми 😜

photo_2025-09-10_02-03-46.thumb.jpg.0a8fa5668ce2d685b18c4938baaae76e.jpg

*2х борти стратегічної авіації Ту-95мс приземлилися назад на аеродром Енгельс

** Літаки, які мали запускати крилаті ракети, повернулися на аеродром (монітори писали про 8 бортів Ту-95МС) 

Запуск «Калібрів» із моря також скасовано, кораблі йдуть на базу.

Підозрюю, що в Кремлі та штабах РФ зараз дуже неспокійно ....

Шахедів ще до біса у небі, але цієї ночі багатьом в Україні трошки пощастило.

I love Ukrainian EW ❤️ 

Змінено користувачем DmiVady
  • Хаха 1
Посилання на коментар

38 хвилин тому, DmiVady сказав:

1 БПЛА у напрямку Жешув, Польща.

Ну, це навряд чи реб, на болотах вже давно скавчать, чому б не вдарити по Жешуву?
Бо там же логістичний хаб і воно їм дуже муляє.

о, здається пішла й у нас жара? ((

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар

навіть ракети відмінили - то висадились. значить або не навмисно, або так маскуються. побачим, якщо кілька днів не стрілятимуть - можливо, розбираються, що за рак вводив координати

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...