Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

10 хвилин тому, Humanite сказав:

Это если стояла задача заставить ТЦК придерживаться Закона о мобилизации... А если цель была "правильно направить потоки" то результат в принципе предсказуемый.

Скоріше за все показуха була

• Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, Humanite сказал:

За "ылиту" спасибо, но хочу напомнить Правила форума.

2. Ругательства, нецензурные выражения (скрытый мат, в том числе - с заменой букв всевозможными значками или целых созвучных слов), оскорбления, хамство, провоцирования конфликтов и другие сообщения, нарушающие данные Правила, удаляются без комментариев. Инициаторы наказываются.

3. Обращения Пользователей форума друг к другу, допускается только по его нику или имени, если оно известно, без оскорбляющих передергиваний и уничижительных местоимений. Запрещено искажения в Темах и/или Сообщениях ника (никнейма) и/или имени (фамилии, отчества) Пользователя без его согласия (особенно в оскорбительной форме).

Хотя какие там правила если ума не хватает вести дискуссию, то все средства хороши. 

Во времена Кучмы Днепропетровск был городом, где строили и запускали космические ракеты, институты выпускали Специалистов (с большой буквы), работали предприятия металлургии, машиностроения, создавалась финансовая система Украины, строили мосты и новые жилмассивы... По этому элита и имела доминирующие позиции и не только в пределах Украины, но и в странах СНГ. Но да. Были и отбросы, главное у которых было - "чем хуже тем на сердце приятней". А чем сегодня может похвастаться Днепр? Филатовым разговаривающим матом? Убитой инфраструктурой? Уничтоженной системой подачи дешевого отопления от Приднепровской ТЭС? 

так це ж розплата за те , що не зламали вачасно  кацапську щелепу постсовковій "еліті" - дали можливість  грабувати   , бо у вас  - окупантів ,  була потужна  підписка - паскуди кацапи .( Вадим не може того пробачити Кравчуку та Кучмі , і  не хоче визнавати , що в них  тупо не було вибору )   

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

Скоріше за все показуха була

ще не усі родичі керівника дбр квартири купили. 

Посилання на коментар

36 хвилин тому, Бездомный сказав:

так це ж розплата за те , що не зламали вачасно  кацапську щелепу постсовковій "еліті" - дали можливість  грабувати   , бо у вас  - окупантів ,  була потужна  підписка - паскуди кацапи .( Вадим не може того пробачити Кравчуку та Кучмі , і  не хоче визнавати , що в них  тупо не було вибору )   

Поток неконтролируемого сознания. Для психиатрии ценный пациент. 

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

ще не усі родичі керівника дбр квартири купили. 

Не только. Многие ТЦКомы начали забывать заносить "куда надо" и черная касса ОП начала скудеть. Вот и послали церберов направить на путь истинный заблудшие души ТЦКунов. 

Посилання на коментар

8 минут назад, Humanite сказал:

Поток неконтролируемого сознания. Для психиатрии ценный пациент. 

760671498_3582898491862404_1595175068935211204_n.jpg

• Лайк 2
Посилання на коментар

Действительно. У кого то кровь в жилах и он с оружием в руках защищает свой народ проливая ее, а у кого то моча в мозгах и желчь вместо крови. Этим все должны, все "не такие", кругом одни враги. 

Посилання на коментар

1 година тому, Humanite сказав:

Действительно. У кого то кровь в жилах и он с оружием в руках защищает свой народ проливая ее, а у кого то моча в мозгах и желчь вместо крови. Этим все должны, все "не такие", кругом одни враги. 

Дуже правильно пишете про кацапів. У тих дійсно кругом одні вороги, ніяк не навоюються.

• Лайк 2
  • Дякую 2
Посилання на коментар

2 минуты назад, Вячеслав63 сказал:

Дуже правильно пишете про кацапів. У тих дійсно кругом одні вороги, ніяк не навоюються.

Зато у нас вокруг одни виноватые

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Canton сказав:

Зато у нас вокруг одни

Про вас кацапів - вище

• Лайк 4
  • Дякую 1
Посилання на коментар

29.07.2026 в 20:21, sergio сказав:

Вот и я считаю, что нефиг переплачивать за пиво, если в АТБ есть по 20 грн. 

Подружка сьогодні сфотографувала.
Попросив її спеціально для вас зробити світлину, коли побачив це в "Метро" :crazy:
Польський ячмінний пілзнер.

125181141___.thumb.jpg.0e100935b97d4a6a7e859c477f9b51e3.jpg

Якщо воно в нас із логістикою коштує 21 грн, то у вас його треба просто через кордон перевезти.
Реальна тема для економії 🤌
У мене пак у гаражі лежить для села, тож я банку взяв, щоб знати, що везу.
Спробував грамів 100, решту вилив.
Можливо, у 20 років я б таке пив, але зараз... запив безалкогольним "Гіннесом", зажував брезаолою - і нормас)

Для дядька, що доглядає за хатою, думаю, нормально зайде, хоч я його й розбалував дешевими чехами та німцями.
Але ж... інфляція. Зрозуміє. :pardon:

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

2 години тому, Бездомный сказав:

757831718_1017233064431873_1970162671221530593_n.jpg

1. люди тупі

2. люди стадо

3. стадом можна маніпулювати і керувати

4. українці теж люди 

5. поляки теж люди 

• Лайк 2
Посилання на коментар

29 хвилин тому, akineo сказав:

1. люди тупі

2. люди стадо

3. стадом можна маніпулювати і керувати

З розвитком нейробіології люди перестали бути "загадковими душами", тепер вони "тварини, яких можна хакнути" (с) Харарі

Ще точніше людей і тварин називати біороботами, але й так піде...

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

2 хвилини тому, vadimv сказав:

З розвитком нейробіології люди перестали бути "загадковими душами", тепер вони "тварини, яких можна хакнути" (с) Харарі

якщо в голові пусто - його займе політика (і\або релігія)

Цитата

Огляд від ШІ

Вираз «якщо в голові пусто, її займає політика» (або варіації на тему «не цікавишся політикою — вона займеться тобою») відображає уявлення про те, що суспільні та державні питання часто стають єдиним заповнювачем інформаційного вакууму людини, яка не має глибоких професійних інтересів чи творчих завдань. [1, 2]

Чому політика легко «заповнює» простір

Простота сприйняття: Яскраві емоції, протистояння «свої-чужі» та готові відповіді не вимагають складних інтелектуальних зусиль, на відміну від науки чи ремесла.

Ілюзія причетності: Обговорення подій державного масштабу створює хибне відчуття власної важливості та впливовості на реальність.

Емоційний наркотик: Постійний потік новин та скандалів стимулює викид дофаміну, заповнюючи нудьгу чи відсутність особистих цілей. [1, 2]

замітсь того, щоб жити і працювати на своїй землі для себе і своєї одини і радіти життю

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

18 годин тому, Canton сказав:

Тема очень деликатная...Давайте не будем на ней хайповать...

Вот ресурс, более-менее корректный (не без огрехов)

Давайте на него ориентироваться

ualosses.org/uk/soldiers/

ukraine-memorial.org

Посилання на коментар

Загалом, за 7 років роботи Лещенка в Укрзалізниці компанія занала збитків на понад 18 млрд грн. І це без урахування курсу гривні. Адже до приходу Лещенка гривня коштувала значно дорожче.

Сергій Лещенко щороку на посаді члена наглядової ради отримував від 2,5 до майже 3 млн гривень, а в 2021-му – рекордні майже 4 млн гривень зарплати.

Какой зелёный *** назначил этого ***а?

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 часов назад, DmiVady сказал:

Подружка сьогодні сфотографувала.
Попросив її спеціально для вас зробити світлину, коли побачив це в "Метро" :crazy:
Польський ячмінний пілзнер.

125181141___.thumb.jpg.0e100935b97d4a6a7e859c477f9b51e3.jpg

Якщо воно в нас із логістикою коштує 21 грн, то у вас його треба просто через кордон перевезти.
Реальна тема для економії 🤌
У мене пак у гаражі лежить для села, тож я банку взяв, щоб знати, що везу.
Спробував грамів 100, решту вилив.
Можливо, у 20 років я б таке пив, але зараз... запив безалкогольним "Гіннесом", зажував брезаолою - і нормас)

Для дядька, що доглядає за хатою, думаю, нормально зайде, хоч я його й розбалував дешевими чехами та німцями.
Але ж... інфляція. Зрозуміє. :pardon:

"Для дядька, що доглядає за хатою, думаю, нормально зайде, хоч я його й розбалував"- 

- т.е ты зная что это не безвредно поиш этим пойлом " дядька" и еще этим кичишься : смотрите какой я состоятельный , продуманный  и важный весь , "у меня даже есть сторож" .

• Хаха 1
Посилання на коментар

39 минут назад, akineo сказал:

якщо в голові пусто - його займе політика (і\або релігія)

.или Харари и докинзосаполтские.

Посилання на коментар

48 минут назад, akineo сказал:

замітсь того, щоб жити і працювати на своїй землі для себе і своєї одини і радіти життю

Это и есть животное существование, у которого существуют пространственные и временные рамки. У одних существ чуть мень , у других чуть больше .

И это ты называешь жизнью ?  

Чем твоя жизнь тогда отличается от растения ? Зачем  тебе разум ?

Толку тебе от того , что у тебя в голове пространство чем- то заполнено , если вещества тобой управляют ?

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...