Корнил Опубліковано: 31 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2022 47 минут назад, Vinsol2009 сказал: Ви в армії служили? дмб 86 року, а шо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serg_Nikol Опубліковано: 31 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2022 1 минуту назад, ЧортПобьєрі сказал: Ви плутаєтесь в показах🙂.Це у Вас було ВЕЛИКЕ бажання провести зі мною бесіду.А стосовно Вас я й так все знаю🙂, і не помилився- копни трохи глибше диванного хероя - гнильця й полізе.Я ,до речі нічого й не рив-ми заочно знайомі через одного чоловіка ,як виявилось.А він всю Вашу любов до русских добре знає👍🤦♂️. Без питань. Давай сюди і знайомого. Буду радий бачити вас обох. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 31 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2022 інформує Цензор.НЕТ, про це повідомив голова Закарпатської облради Володимир Чубірко в ефірі телеканалу "Tv21 Унгвар". За його словами, вже за кілька місяців можна буде запустити роботу аеропорту "Ужгород". Адже його злітно-посадкова смуга починається зі Словаччини й закінчується Словаччиною. Це як?) Смуга в них, аеропорт наш?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 31 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2022 1 хвилину тому, Serg_Nikol сказав: Без питань. Давай сюди і знайомого. Буду радий бачити вас обох. Навіщо? Послухати задушевные истории о путешествии по востоку Росии с русскими друзьями? Ні 🙂 Я від того ледь збавився. Вибачте але таких знайомств не потребую. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 31 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2022 5 хвилин тому, МаТраС сказав: інформує Цензор.НЕТ, про це повідомив голова Закарпатської облради Володимир Чубірко в ефірі телеканалу "Tv21 Унгвар". За його словами, вже за кілька місяців можна буде запустити роботу аеропорту "Ужгород". Адже його злітно-посадкова смуга починається зі Словаччини й закінчується Словаччиною. Це як?) Смуга в них, аеропорт наш?) Не зовсім. Наземні споруди та смуга наші, а злітно посадкова траекторія в повітрі проходить вже в повітряному просторі Словакії. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 31 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2022 6 минут назад, МаТраС сказал: інформує Цензор.НЕТ, про це повідомив голова Закарпатської облради Володимир Чубірко в ефірі телеканалу "Tv21 Унгвар". За його словами, вже за кілька місяців можна буде запустити роботу аеропорту "Ужгород". Адже його злітно-посадкова смуга починається зі Словаччини й закінчується Словаччиною. Це як?) Смуга в них, аеропорт наш?) Журналюги. Конец полосы на границе. https://www.google.com/maps/place/Ужгород/@48.6358077,22.2537433,2016m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x0:0x989c940f13708bf6!8m2!3d48.6371705!4d22.2722922 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 31 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2022 15 хвилин тому, vadimv сказав: 🖕 Це розмір Ваших мізків🤣?Ви занадто самовпевнені🤣.Це поки дружина випустила з під спідниці. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 31 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2022 1 час назад, Vinsol2009 сказал: А якщо в баку лише 10 літрів, Ви би ризикнули з дітьми? Якщо в тебе 10л станом на 24.02 ранок, то ти вже ризикнув дітьми. Я повертався додому з Карпат 20.02 і попри ор тих самих дітей авто було заправлене під завязку перед вїздом в гараж. Все ж було очевидно ще в січні. 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 31 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2022 3 минуты назад, МаТраС сказал: За його словами, вже за кілька місяців можна буде запустити роботу аеропорту "Ужгород". Адже його злітно-посадкова смуга починається зі Словаччини й закінчується Словаччиною. Це як?) Смуга в них, аеропорт наш?) Або журношлюхи так пишуть, або ви не так розумієте. Карту відкрийте і все стане зрозуміло. Смуга починається практично на кордоні і я думаю лікати злітають і сідають зі сторони Словаччини, а не в сторону України. Напевно стрілки таки вказують напрям при взльоті. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 31 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2022 Ну що , нам можна трохи, обережненько, видихнути.Війна Китаю з Тайванем, схоже відкладається.А отже і відтягування США від України.Та тітка начебто не полетить на Тайвань. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 31 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2022 У нижній палаті американського Конгресу представили законопроєкт (https://lieu.house.gov/sites/lieu.house.gov/files/LIEU_227_xmll.pdf) про визнання росії державою-спонсором тероризму. Сенат уже ухвалив таку резолюцію, але останнє слово за Державним департаментом США. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 31 липня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 31 липня 2022 Ну что, всё срётесь? Угу, ну продолжайте... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 31 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2022 24 хвилини тому, Корнил сказав: дмб 86 року, а шо? Тоді повинні знати, що цивільному в окріп нема що робити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 31 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2022 Цитата 10 часов назад — Спикер палаты представителей конгресса США Нэнси Пелоси во время визита в Азию посетит четыре страны, Тайваня в этом списке нет. США включили заднюю перед наездами охреневшего Китая. Мир катится в ... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 31 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2022 17 хвилин тому, loader сказав: Якщо в тебе 10л станом на 24.02 ранок, то ти вже ризикнув дітьми. Я повертався додому з Карпат 20.02 і попри ор тих самих дітей авто було заправлене під завязку перед вїздом в гараж. Все ж було очевидно ще в січні. Не побачив відповіді на питання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexander_ua Опубліковано: 31 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2022 11 минут назад, TaurosRMK сказал: Смуга починається практично на кордоні і я думаю лікати злітають і сідають зі сторони Словаччини, а не в сторону України. Напевно стрілки таки вказують напрям при взльоті. Все залежить від погодніх умов, смуга може використовуватись в обидва напрями. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 31 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2022 2 хвилини тому, vadimv сказав: США включили заднюю перед наездами охреневшего Китая. Мир катится в ... А закінчиться то все нападом Китаю на Тайвань. А ось схоже на початок нового військового конфлікта. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 31 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2022 6 минут назад, vadimv сказал: США включили заднюю перед наездами охреневшего Китая. Мир катится в ... Обстрел рактивной артиллерией заводов по производству полупроводников отодвигает мир в 20 век. Это вам не северный поток, хотя нечто подобное. PS, Литва сразу автоматом становится в один ряд с Швейцарией, Люксембургом и Эмиратами. У них Тайвань заводик построил. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 31 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2022 ⚡️В партії президента Сербії заговорили про «денацификацію Балкан», і, схоже, Росія активує всіх свої союзників та агентів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 31 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2022 14 минут назад, Vinsol2009 сказал: Тоді повинні знати, що цивільному в окріп нема що робити. серйозно?..розкажіть це людям які hуярили русню під Києвом, завдяки яким ЗСУ гнала тих підорів до кордону 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 31 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2022 27 минут назад, vadimv сказал: У нижній палаті американського Конгресу представили законопроєкт (https://lieu.house.gov/sites/lieu.house.gov/files/LIEU_227_xmll.pdf) про визнання росії державою-спонсором тероризму. Сенат уже ухвалив таку резолюцію, але останнє слово за Державним департаментом США. Не будет ничего...есть маленькая проблемка - автоматом друзья америки, которые имеют отношегия со спонсором терроризма, становятся тоже как то не друзьями... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 31 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2022 Затрьохсотили першого сєрбака.Тільки видихнули по Тайваню.Русскиє підвищують ставки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 31 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2022 26 минут назад, alexander_ua сказал: смуга може використовуватись в обидва напрями. Не спеціаліст в цій сфері, але виглядає ризиковано. Там зразу після смуги жилі будинки, а в сторону Словаччини поля. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 31 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2022 (змінено) 37 минут назад, Vinsol2009 сказал: Не побачив відповіді на питання. Відїхати від фронту на 100+ км видається логічним, бажано в сторону подалі від фронту і поближче до жд. Але є багато але, вік дітей, наявність у вас їжі, палаток і спальників, тобто можливість пережити до тижня в похідних умовах. Зважаючи на відсутність повного баку з цим скоріш за все теж проблеми. Але все ж не думаю що люди не допомогли б. Навіть на тросу можна було б добратись думаю. Змінено 31 липня 2022 користувачем loader Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 31 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2022 ⚡Повідомляють про поранення двох сербських військовослужбовців уламками скла "Дуже невдачно сіли на пляшку", - Міноборони Сербії 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз