AOZ1 Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 25 минут назад, Фрай сказал: Ой, фотку ж не поставил ща, ловите, вот они «доблестные защитники-освободители» Ирпеня! не хотите с них спросить за Портнова и других? А в чем собственно проблема. Ирпень отбили. Я понимаю, что лучше никого не спрашивть за его первый миллион. И я знаю как его семья Луценков заработала. Но, я сам знаю и видел как Ирина Луценко и вся ее фирма волонтерила в 14 году. Без всякого пиара. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 27 минут назад, Фрай сказал: Ой, фотку ж не поставил ща, ловите, вот они «доблестные защитники-освободители» Ирпеня! цікаво чи ти петушара те саме скажеш їм в обличчя? ) 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 по себе судишь? 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 Только что, Фрай сказал: по себе судишь? так шо в лице скажеш воїнам "защитнички ирпеня"? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 Не ругайтесь. Посла Ірану позбавлять акредитації через постачання іранського озброєння Росії для війни проти України, - МЗС Джерело: censor.net/ua/n3369251 censor.net/ua/news/3369251/posla_iranu_pozbavlyat_akredytatsiyi_cherez_postachannya_iranskogo_ozbroyennya_rosiyi_dlya_viyiny_proty Я так понимаю, что посел стал персоной нон грата. И в том красивом домике на Лукьяновке останется только сторож. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 Коричневая чума выглядит довольно пестро, если смотреть сверху.... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 (змінено) 42 минуты назад, Вячеслав63 сказал: даунбас - класична Вандея uk.wikipedia.org/wiki/Вандейська_війна Новодворська - прізвища на -ський - не кацапські - українські та польські Тобто вона українка не лише за переконаннями , а й за прізвищем Змінено 23 вересня 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 21 минуту назад, US7IGN сказал: хлопчик, дівчинка... яка в дупку різниця... Ну якщо немає, то ось вам мужик: Не_військовослужбовець,_не_жінка_—_боброїдка_симоньян_судомно_шукає.mp4 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Агидель Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 1 час назад, vadimv сказал: православный джихад А сколько гурий алконавтам обещано, не говорили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 (змінено) 8 минут назад, AOZ1 сказал: Не ругайтесь. Посла Ірану позбавлять акредитації через постачання іранського озброєння Росії для війни проти України, - МЗС Джерело: censor.net/ua/n3369251 censor.net/ua/news/3369251/posla_iranu_pozbavlyat_akredytatsiyi_cherez_postachannya_iranskogo_ozbroyennya_rosiyi_dlya_viyiny_proty Я так понимаю, что посел стал персоной нон грата. И в том красивом домике на Лукьяновке останется только сторож. це цілком очікувано було . цікаво , що фуцін надав Ірану у обмін на безпілотні літальні мопеди ? невже ядрьону бімбу ? Змінено 23 вересня 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 (змінено) Ты даже не представляешь сколько у меня вопросов к обоим! Но реалист, слишком разные весовые категории, я пыль для них, впрочем, как и ты, хотя мнишь себя хер знает кем. и я уверен, что во многом благодаря таким как ты оба ни за что из содеянного не ответят. Цитата AOZ1 писал: Не ругайтесь блин, да он мне пофиг, не в том возрасте и состоянии, чтобы устраивать разборки, но из-за этой парочки расстроился сильно, так и подохну не увидев справедливости, абы оба ответили за свою преступную подлость. фу, как-то режет слух преступная подлость, но как еще сказать поспокойнее, хз? Змінено 23 вересня 2022 користувачем Фрай 2 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 3 минуты назад, Alvalk сказал: Ну якщо немає, то ось вам мужик: і шо, не вдув би? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 33 хвилини тому, AOZ1 сказав: А в чем собственно проблема. Ирпень отбили. Я понимаю, что лучше никого не спрашивть за его первый миллион. И я знаю как его семья Луценков заработала. Но, я сам знаю и видел как Ирина Луценко и вся ее фирма волонтерила в 14 году. Без всякого пиара. це фото вже виставляли і на ньому він значно повніший на лиці, і я також не зрозуміла цей мЕсседж...206 батальон ТРО як раз був в тому місці і в той час, потів вирушив далі...ну то таке дрібничка особливо після висера однієї форумської особи, на кшталт так у Луценко онко і зрозуміло тоді чому він на фронті😢 бо профі на канапі здається, що на фронті з таким діагнозом не лячно воювати 🤢 хотіла написати "все особисто переверено ?", але не написала тоді щоб не получити ріки лайна ось до речі його пояснення цьому фото ще в травні news.pn/uk/public/271580 7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 (змінено) 10 минут назад, irina1969 сказал: ...206 батальон ТРО як раз був в тому місці і в той час, потів вирушив далі... Прекрасно помню интервью Порошенко как «…наш … батальон одним из первых вошел в освобожденную Бучу» но я за селфи этих двоих, а не за весь батальон, всегда и везде есть те кто реально тянет лямку и те кто снимает сливки. Змінено 23 вересня 2022 користувачем Фрай 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 2 часа назад, ЧортПобьєрі сказал: До речі в Ірані також серйозний двіж.Кажуть на ранок можуть бути прямо НОВИНИ звідти. Невже там теж рюській референдум ? Як я зрозумів , там щось азербайджанці не поділили з іранцями ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 Тільки що, Фрай сказав: Аа вам також домашне вино передали )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 8 хвилин тому, Privet сказав: Невже там теж рюській референдум ? Як я зрозумів , там щось азербайджанці не поділили з іранцями ? Чутки: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark FeniX Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 34 минуты назад, iiigolkin сказал: Коричневая чума выглядит довольно пестро, если смотреть сверху.... Не закончатся. Всегда найдутся желающие выслужиться перед властью 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 (змінено) 16 минут назад, irina1969 сказал: вам також домашне вино передали )) Увы, а хде дают? Ирина, вы шо не в курсе, я ж по водяре выступаю, каждый день в дрова! Ото как только нажрусь и давай клаву тискать, «вату» гнать/прославлять да крыть всех последними словами и по матушке посылать. Неужели не замечали? Это все я. Змінено 23 вересня 2022 користувачем Фрай 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark FeniX Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 31 минуту назад, Бездомный сказал: даунбас - класична Вандея uk.wikipedia.org/wiki/Вандейська_війна Новодворська - прізвища на -ський - не кацапські - українські та польські Тобто вона українка не лише за переконаннями , а й за прізвищем У неё мать (Новодворская - её фамилия, кстати) - русская, из аристократов, а отец еврей. Родилась в Беларуси. Предки по матери служили ещё Грозному, имения, кстати, были у них под Смоленском, на границе с Польшей. Полякам тоже служили. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 35 хвилин тому, Бездомный сказав: це цілком очікувано було . цікаво , що фуцін надав Ірану у обмін на безпілотні літальні мопеди ? невже ядрьону бімбу ? Можу помилятися, здається Черник вважає, що там апоіорі не може бути надто якісної начинки, і тим більше, Іран не та країна, що здатна поставити велику кількість дронів. Так, вони небезпечні, але чи надовго вистачить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 (змінено) 9 часов назад, Alvalk сказал: знов за рибу гроші... Як дитина в пісочниці, намагаєтесь вияснити хто перший почав Я казав про те, щоб об'єднатись. Це не те ж саме, що комусь одному вести себе тихенько з петром ніхто об'єднуватись не буде. це падло своїх обіцянок не дотримується. з простими людьми ,не гнилими,чому б і не порозумітись. так яніна всеж таки писала той пост))) "луценко" герой мажорного 206 бата,всі про це знають.невже хтось думає,що він підставляє свою голову десь в реальних бд??? в центрі миколаїва. так вони приблизно і воюють. з політичним прицілом. потім будуть кричати на всіх ефірах як кров проливали на передку.так,цинічно - але саме так і буде. Змінено 23 вересня 2022 користувачем Юрий Киев 5 2 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark FeniX Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 4 минуты назад, Музей сказал: Можу помилятися, здається Черник вважає, що там апоіорі не може бути надто якісної начинки, і тим більше, Іран не та країна, що здатна поставити велику кількість дронів. Так, вони небезпечні, але чи надовго вистачить? Скорее всего, поставок больше не будет. Как я помню, сразу после утечки информации о закупке россией беспилотников, Израиль разбомбил предприятие, где собирали БПЛА, вместе со складом. Но корабль был уже в пути с грузом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2022 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз