Бездомный Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) не годуйте кацапощелепного тролля Змінено 20 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 17 - й пакет санкцій . сам порядковий номер пакету говорить , що це вже навіть не смішно . це якась ганьба . Змінено 19 годин тому користувачем Бездомный 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ihor Chumak Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 1 хвилину тому, Бездомный сказав: це якась ганьба Не ганьба, а привід для болотяних пишатися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 32 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Ну так багатьом вигідно, щоб війна продовжувалася. Значить рабів, за рахунок яких можна продовжувати війну, треба запевняти у відсутності альтернативи. Кров в умілих руках дуже гарно перетворюється на золото. Чиста алхімія:) www.dialog.ua/russia/314130_1747747556 "Мы не ожидали такого отпора от Украины", – депутат Госдумы РФ разоткровенничался об "СВО" Депутат Госдумы Александр Бородай заявил, что Россия намерена снова напасть на Украину даже после подписания перемирия. Ожидания немножко не соответствуют реальности. Мы же ожидали, что разгромим противника быстро, легко, непринужденно. За недели, в худшем случае — за месяцы, и то считали, что это очень долго, что территории в наших руках будут совсем другие, не те, которые сейчас… Конечно, для нас выход из боевых действий без Херсона, Одессы, Николаева трудно представим… Конечно, мы же собирались быстро разгромить ВСУ. Но в результате нам пришлось сражаться с объединенным Западом… Они удержались. Да, мы за прошедшие три с половиной года "СВО" достигли довольно высокой ценой некоторых улучшений ситуации… Главным достижением "СВО" является то, что общество российское сильно встряхнулось и подчистилось", — заявил Бородай. Он признал, что в 2014 году был первый раунд российской агрессии, а никакое не восстание Донбасса. Более того, со слов российского депутата, РФ намерена снова напасть на Украину, как только восстановит силы. "Все это (перемирие — ред.) закончится очень быстро. Я считаю, что подобного рода договоренности могут продержаться от полугода до нескольких лет. За этой войной, если она закончится в ближайшее время, практически неизбежно последует следующая. Это довольно очевидно. Что тут скрывать?... Первая война — 14—15-й год, потом перерыв… Теперь еще одна большая война. Это еще один раунд", — сообщил Бородай. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 22 хвилини тому, Бездомный сказав: конвейр - радянська школа з кацапощелепними піхвопедомразями ...відштампованими у педінституті імені макаренка... Який і досі так називається... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 7 хвилин тому, Бездомный сказав: 17 - й пакет санкцій . сам порядкивий номер пакету говорить , що це вже навіть не смішно . це якась ганьба . А вони вам щось винні? Ганьба - це коли Україна не вводить санкції проти реально проросійських елементів. То що ви тоді хочете від ЄС? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 25 минут назад, Бездомный сказал: 17 - й пакет санкцій . сам порядковий номер пакету говорить , що це вже навіть не смішно . це якась ганьба . Треба більше накладати внутрішніх потужних українських санкцій. Кожному ухилянту - персональні президентські санкції. В обидві руки. Щоб усі боялись і не насміхались. 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 1 година тому, Dmitriy_S сказав: Ну так багатьом вигідно, щоб війна продовжувалася. Значить рабів, за рахунок яких можна продовжувати війну, треба запевняти у відсутності альтернативи. Кров в умілих руках дуже гарно перетворюється на золото. Чиста алхімія:) А ще коли і Рафік нєвіновнік Поліція завершила перевірку у справі велосипедиста, який загинув у ТЦК Харкова: ніхто не винен informator.ua/uk/policiya-zavershila-perevirku-u-spravi-velosipedista-yakiy-zaginuv-u-tck-harkova-nihto-ne-vinen Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 59 минут назад, Вячеслав63 сказал: . Он признал, что в 2014 году был первый раунд российской агрессии, а никакое не восстание Донбасса. Ага Без масової підтримки донбасян вийшло би у них Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому Ещё немного сегодняшнего Трампа во внутренней и внешней политике в исполнении Лесли Нильсена.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 5 годин тому, Akademik сказав: У меня тоже девушка на 22 года меня моложе и что? И то же, педофил. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 2 години тому, sergio сказав: Хай спробують, а побачать, що буде. Ляжки обсерете та порозбігаєтесь ... Це вже було © 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 1 година тому, karbo сказав: Ага Без масової підтримки донбасян вийшло би у них 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) Всем украинским любителям Трампа - огромный-преогромный привет. Держите в обе руки. Все желания должны исполняться. Правда, подевались чот куда-то, долбоебы, наклейки, небось, сдирают, последнее время не слышно не видно. А как дышали, как дышали! До сих пор не могу понять, как херова туча идиотов фразу "Америка ферст" умудрялась переводить: "он жопу порвет за Украину". Где вы там эти буковки-то находили? Прям до неба усирались у меня в комментах, доказывали там что-то... Рыбки гуппи с мозгом дрозофилы. Украинцам Пенсильвании отдельный ташакур. Спасибо жителям Техаса. Пришел, порядок навел. Х...як - слушаем "Маяк". А. Бабченко Змінено 17 годин тому користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому ДЕ УКРАЇНА НАШОЇ МРІЇ? Рівно шість років тому відбулася інавгурація Зеленського. Що я можу сказати зараз? Я був проти Зеленського. Я агітував проти нього. Нині я жодної хвилини не шкодую про те що робив тоді. Шкодую лише, що надто довіряв окремим людям, які в часи скрути показали себе рідкісною підлотою. Тільки про це. А ЗЕ... Чомусь мені постійно згадується один знайомець, який тоді заявляв: "Якщо зараз не виграє Зеленський, ти в окопі сидітимеш ще п'ять років!" Минуло шість років. Три з них я провів у ЗСУ, в тому числі біля Бахмуту та під Вугледаром. Службі моїй кінця-краю нема. А той знайомець відвалив за кордон, ще коли Зеленський розповідав про травневі шашлики. Нині звідти пише, що влада ЗЕ не варта аби він псував своє дивовижне життя. А в Україні... Пригадуєте як Зеленський запитував, чому ми досі не знаємо імен вбивць на Майдані? За Зеленського суди виправдали низку "беркутівців" колишній "рупор МВС Захарченка" Олег Татаров став заступником голови Офіса Зеленського. До України повернувся Портнов, який доти ховався за кордоном - і став складати списки. Зеленський дорікав Порошенкові Іловайськом - ще до вторгнення, за Зеленського смертність в Україні підскочила до двох Іловайськів на день - від КОВІД-19. Я просто нагадаю, прищеплювати Україну почали пізніше за Зімбабве. Зеленський казав, що він би загинув за Крим - за президента Зеленського були втрачені Маріуполь, Бердянськ, Геніченськ, Токмак, Авдіївка, Волноваха... Тощо. Так, треба бути об'єктивним, Москва напала на Україну і вона винна у всьому що сталося 24 лютого 2022 р. І пізніше. Але... Один батальйон неповного складу біля Чонгара. Бригада неповного складу на ділянці кордону біля Кримського перешийка - проти всього російського ударного угрупування. Шатл на Крим запущений тоді, коли Зеленського про вторгнення попереджав навіть голова ЦРУ. Нині ми знаємо, що ЗСУ у ніч на 24 лютого не наказали готуватися до оборони. На бойові рубежі їх вивели генерали Наєв і Залужний - на свій страх і ризик. А Харків? Від кордону до Харкова ворог дійшов за кілька годин - назад його вибивали п'ять місяців. Це тому що коли наступав ворог - бойових позицій він не зустрів, а ЗСУ позиції ворога довелося проламувати. Відчуваєте різницю? Це - теж Москва зробила? Яку ціну заплатили українці за все от це? Хоча, маю визнати. За дещо я Зеленському дуже навіть вдячний. Я дуже вдячний йому за те, що він позбавив багатьох ілюзій. Відкрив, що чимало українських журналістів - справді недорогенькі, питання лише в ціні. Коли блокували роботу каналів "Прямий", "П'ятий" та "Еспресо" скільки журналістів підтримали колег? Як відреагували ЗМІ, коли проти лідера опозиції впровадили превентивні санкції? Як вони казали? Їх цікавлять принципи, а не персоналії? Брехали. Цікавлять їх як раз персоналії - ті що платять. Журналісти як раз отримують зарплатню за те що пишуть і публікують, ви не забули? Зеленський показав спражнє обличчя українського суспільства, яке ні фіга не позбулося класової ненависті і віри в "доброго пана". Суспільства яке не здатне створити ОСББ і навести лад в своєму під'їзді - зате точно знає як керувати державою. Зеленський показав обличча багатьох антикорупціонерів та грантових активістів. Тепер ми точно знаємо їм ціну. До обрання Зеленського я бачив як мінялася країна, я бачив що так і мусить бути і я мав надію що Україна на шляху розвитку та зміцнення. Тепер я бачу лише довгі роки роботи, яку доведеться робити тим, хто не втече з України, коли відкриють кордони. Тим, кому Україна потрібна - з різних причин. У день народження прийнято бажати. Я бажаю аби Зеленському до самого кінця його життя зустрічалися люди, які у нього будуть запитувати: "Де Україна в якій стріляють тільки на весіллях?" "Де Україна в якій нема оголошень "Робота в Польщі?" "Де Україна в яку повертаються?" "Де Україна з якої не поїдуть наші діти?" Де, чорт забирай, Україна нашої мрії? (С) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому His focus was from day one to achieve a reset with Russia that would deliver an economic bounty to the US. American participation in the war was an obstacle to be removed before that could happen, and doing so via a peace settlement — rather than Ukraine’s abandonment — was a better look. It wasn’t, however, essential. “This was a European situation, and should have remained a European situation,” Trump said on Monday. So, with that cleared up, what now? www.bloomberg.com/opinion/articles/2025-05-20/trump-surrendered-now-europe-has-a-choice-to-make-on-ukraine 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 39 минут назад, DmiVady сказал: Ляжки обсерете та порозбігаєтесь ... Це вже було © Що було? Де саме? Коли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Concerning 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 2 години тому, murava сказав: Кожному ухилянту - персональні президентські санкції Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 42 хвилини тому, sergio сказав: Що було? Де саме? Коли? хто ніколи не обсирався, хай перший жбурне в мене туалетним папіром (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому "Згідно з новими правилами, статус переселенця не звільняє людей від виконання військового обов'язку.... Починаючи з 1 червня 2025 року..." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 1 година тому, Canton сказав: Харків? Від кордону до Харкова ворог дійшов за кілька годин - І пройшов через Харків, по Клочківській до центру, а потім аж до метро Київська, і лише там його зупинили. Тобто суцільної лінії оборони взагалі не було. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому Тільки що, 988888 сказав: "Згідно з новими правилами, статус переселенця не звільняє людей від виконання військового обов'язку.... Починаючи з 1 червня 2025 року..." це з якими саме новими? судячи з того кому приходять повістки, навіть смерть не завжди звільняє Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: це з якими саме новими? ... Та я не в курсі. Просто здивувався що їх раніше не призивали. Чи призивали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому Тільки що, 988888 сказав: Та я не в курсі. Просто здивувався що їх раніше не призивали. Чи призивали? жодних пільг для ВПО ніколи не було 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз