Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

33 хвилини тому, Vinsol2009 сказав:

Не розумію нвівіщо  це відео тут . Це початок. Там світає, і там під завалами люди. Напуркуа ви це виставляєте? Щоби що? Вам це подобається? 

Змінено користувачем Сарочка
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 хвилин тому, ozor сказав:

Він просто іблан.

0, толерантності. Він не розуміє, що в читачів цей гілці в цій час там можуть бути їх близькі , чі знайоми? Чі ви живете в сфірічному  вакуумі ? Я розумію все, але це ракурс не з новин. Нуфуя це от це все.  Навіщо ці додаткови страждання. 

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 година тому, Dmitriy_S сказав:

Нехай дядько Трамп трохи зачекає, тут пацани грандіозну схему для розпилу придумали якраз:lol:

Гарна схема, головне - національна!

"Кулемета свого брати, чи держава має дати?" )))
Хоча, с 10 лямами, навіть гривень, у СЗЧ веселіше йти, чим без них, але білети через Тису подорожчають, інфляція ... 😉 

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Індія припинила закупку кацапської нафти  - тепер навіть за рупії не будуть купувати , Трамп ввів 50 % мито на бразильскі товари .( гудбай БРІКС ?)

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, Бармалей сказал:

пишут в телеге что ***ло будет сегодня важно трампа посылать...

заспіває пісню Наутилуса помпіліуса ? 

Посилання на коментар

9 годин тому, sergio сказав:

censor.net/biz/news/3566188/v-ukrayini-z-yavytsya-derjavnyyi-dodatok-dlya-kupivli-kvytkiv-na-avtobusy

🤔

ці дегани не можуть зробити купівлю квитків на електрички або оплату банківською картою прямо на вході на платформу чи в електричці 

Посилання на коментар

Бійцю 4-го батальйону оперативного призначення "Сила Свободи" Бригади "Рубіж" на позивний "Танкіст" скинули з дрона електровелосипед, щоб він зміг прорватися з оточення. Відповідне відео оприлюднили на офіційному Youtube-каналі бригади.

ukranews.com/ua/news/1097139-bijtsyu-zsu-z-drona-skynuly-elektrovelosyped-shhob-vryatuvaty-z-otochennya

Посилання на коментар

10 годин тому, DmiVady сказав:

Хоча, с 10 лямами, навіть гривень, у СЗЧ веселіше йти, чим без них, але білети через Тису подорожчають, інфляція ... 😉 

Та щас, хто ж їх на руки дасть та ще й всі зразу. Будуть в день давати по єБалу:)

Посилання на коментар

30 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Та щас, хто ж їх на руки дасть та ще й всі зразу. Будуть в день давати по єБалу:)

так навіть комуністи з приватизацією не найобували :lol:

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

16 часов назад, Вячеслав63 сказал:

До чого тут держава, коли захищають, насамперед, Батьківщину?

коли державі від вас щось потрібно, вона зразу починає називати себе Батьківщиною

• Хаха 2
Посилання на коментар

Щоб не сумнівалися - 

Державне ЗМІ Росії написало, що "живим в Україні не має залишитися ніхто"

ua.korrespondent.net/world/russia/4803872-derzhavne-zmi-rosii-napysalo-scho-zhyvym-v-ukraini-ne-maie-zalyshytysia-nikhto

Російський державне інформагентство РИА Новости опублікував статтю під назвою Іншого варіанта немає: живим в Україні не має залишитися ніхто, яка містить заклики до вбивств українського населення.

Автор Кирило Стрельников, заявляє, що громадяни України нібито "раді власній долі" й "готові помирати за те, що американці та європейці їх назвали "найкращою армією у світі".

"У реальності на українських солдатів чекає єдина доля - доля лабораторних щурів, яких безжально умертвляють для дослідів... Всі терміни для прозріння вже минули, і ми більше не будемо нікого ні до чого закликати і вмовляти. Якщо люди свідомо та з радістю готові померти заради своїх господарів - це їхній вибір. Проблема одна: мереживні труси мерцям ні до чого", - написав пропагандист.

Стрельников повторює російські наративи про "господарів Заходу", які "воюють руками українців", а також про те, що Україна нібито перетворилася на "військовий полігон".

Варто зазначити, що статтю Стрельникова оприлюднили зранку 30 липня - незадовго після того, як президент США Дональд Трамп оголосив про новий дедлайн для Росії на укладення мирної угоди - 10 днів.

Посилання на коментар

17 хвилин тому, US7IGN сказав:

так навіть комуністи з приватизацією не найобували :lol:

Комуністи - це не про приватизацію, а про експроприацію.

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, karlito сказав:

коли державі від вас щось потрібно, вона зразу починає називати себе Батьківщиною

Ну. від цієї держави я такого не чув. А ось "Соціалістічєскоє отєчєство в опасності" було. Було ще й раніше. Українці не повинні захищати свою країну від агресора-людожера?

Посилання на коментар

я вважаю що захист це вибір, не повинність. Українці які вважають що повинні - значить повинні, які ні - значить ні

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, karlito сказав:

я вважаю що захист це вибір, не повинність. Українці які вважають що повинні - значить повинні, які ні - значить ні

я вже скільки часу намагаюся з'ясувати що/кого саме захищають українці і щось відповіді не сходяться...

Посилання на коментар

11 хвилин тому, karlito сказав:

Захист країни, її незалежності та територіальної цілісності є конституційним обов'язком громадян України, закріпленим у статті 65 Конституції

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Вячеслав63 сказал:

Захист країни, її незалежності та територіальної цілісності є конституційним обов'язком громадян України, закріпленим у статті 65 Конституції

Та там много чего закреплено 

• Хаха 3
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Vitaliy67 сказав:

Причем статья 3 еще и имеет более высокий приоритет, чем 65.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Vitaliy67 сказав:

там багато обов'язків президента закріплено...  

Посилання на коментар

10 минут назад, Вячеслав63 сказал:

1. Усіх громадян??? 2. мене хтось питав, чи хочу я бути громадянином? я пропонував  ще на строковій перед присягою на схожі слова - "давайте я відмовлюсь від громадянства та піду собі. за що 1 коло гусячим кроком навколо казарми робив. ну таке. до речі -  Conscientious objection - визнається Женевською конвенцією, яку Україна як держава визнає. а реалізацію чомусь не робить. як на рахунок держави виконувати свої обов'язки? я рахую якщо держава в особі держслужбовців поклала на мене і мої права болт - я можу покласти свій на держслужбовців. Державу не чіпатиму, ок.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Єврокомісар каже, не я. що досить підсилило мої шанси на прихисток

50. The Commissioner has been receiving similar reports, including
allegations of torture and death during military recruitment. While
Ukraine is entitled to lawfully recruit its military, the Commissioner
finds these reports alarming and urges the Ukrainian authorities to
effectively investigate them. Furthermore, the Ukrainian authorities
should put in place a mechanism to prevent human rights violations
during mobilisation, including by introducing independent oversight
Ten elements essential for a human rights roadmap - Page 21
to monitor military recruitment and visit any places where recruits
may be deprived of their liberty. All military recruitment officers
should receive a firm message of “zero tolerance” of torture or other ill-
treatment and undergo training on human rights compliant treatment
of people. While noting Ukraine’s efforts to provide guidance to military
recruiters, the Commissioner believes that the scope of the issue
requires a wider range of measures to effectively address the problem.
The Commissioner also recommends that Ukraine uphold international
standards on conscientious objection, summarised by the Venice
Commission in its amicus curiae brief on alternative (non-military)
service.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...