Danylo Ivanov Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому (змінено) 1 годину тому, sergio сказав: Я щось не можу зрозуміти, там в місяць десь 20 тис добровольців треба на фронт. Що не можна їх виняйняти в якихсь Сальвадорах з Колумбіями по 3-5 кілобаксів? За якихось жалюгідних 100 лямів баксів/місяць,, всю країну під шконку своїми ТЦКунами загнали. Загнали під шонку? Да нам тут в тилу взагалі створили тепличні умови, подякуйте Потужному. Штрафи смішні, рахунки не блокують, по хатах не ходять, бусифікатори працюють з 8 до 20, увечері можна в кафе/кіно спокійно посидіти. Як прийде на місто Потужного хтось військовий - то ми без висновку ВЛК в Резерві сірників в магазині не купимо. Змінено 56 хвилин тому користувачем Danylo Ivanov 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому 24 хвилини тому, ks6 сказав: Да и Шакира с Габриэлем Маркесом всяко поизвестней Ирыны Билык и Тараса Грыгоровыча. В Шакиру столько бабла было вкинуто, чтобы привести ее в более-менее божеский вид ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому (змінено) 2 години тому, sergio сказав: Я щось не можу зрозуміти, там в місяць десь 20 тис добровольців треба на фронт. Що не можна їх виняйняти в якихсь Сальвадорах з Колумбіями по 3-5 кілобаксів? За якихось жалюгідних 100 лямів баксів/місяць,, всю країну під шконку своїми ТЦКунами загнали. а як тоді знищувати людей за національною ознакою? а ще Цитата Добровольці (іноземні), які підписували контракти з легіонами, часто мали інший фах (інженери, інструктори, логістика), тому механічний перевід у штурмові підрозділи став для них несподіванкою. страшно. всі жити хочуть. Змінено 41 хвилин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому 14 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав: Загнали під шонку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому 51 минуту назад, vadimv сказал: Який же він "чисто український", якщо в Британії так матросів "наймали"? і в Прусії піхоту кайзера Фріца ІІ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому 1 година тому, Бездомный сказав: Спочатку була Соколова, тепер Курбанова. Це все журналістки, які співпрацюють зі ЗМІ, наближеними до Порошенка. Як якусь команду дали піарити Штілермана. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому Колишній капітан збірної України Ігор Петров призначений президентом фейкового «Шахтаря» з так званої Донецької народної республіки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 3 часа назад, yuragon сказал: Я в джіпіті саме про релігію питав. До чого тут взагалі питання про вчення виникло? Опять твои способности переоценил. Тебя плохо учили в вашей церкви. Еще раз : религиозной деятельностью занимался ты и разные попы. И ты и они втюхивали в мозги разные догматы и обряды , настановы же свои сами не соблюдали , как те книжники и фарисеи. Ты же учил солдат , что "батько наш Бандера" , но сам его за батька не считаешь и за Украину и за " нашу свободу" погибать не хочешь , а успешно сбег к жене. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому 21.04.2026 в 11:04, рыбак сказав: сравнивать христианство и буддизм 14.07.2019 в 14:35, vadimv сказав: Это буддизм в исполнении рабиновича. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 22 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 22 хвилини тому 2 години тому, sergio сказав: Я щось не можу зрозуміти, там в місяць десь 20 тис добровольців треба на фронт. Що не можна їх виняйняти в якихсь Сальвадорах з Колумбіями по 3-5 кілобаксів? За якихось жалюгідних 100 лямів баксів/місяць,, всю країну під шконку своїми ТЦКунами загнали. вони вертаються,розказують про піздо різи . ніхто вже особо сюди не їде. уявляли,що тут аля типа ато останніх років Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому 1 годину тому, karlito сказав: люблю я цей містечковий нацизм зверхність. нічого що Колумбія десь приблизно вдвічі по економіці "потужніша". Не переймайся, звідти їдуть заробляти не дуже потужні, щоб повернутися, і зробити економіку ще потужнішою. ПиСи. Зверхніх рагулів теж не люблю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому 1 годину тому, karlito сказав: ніхто ваш басейн захищати не буде. принаймні якісно). а ще мовний барєр, доступи та бюрократія всяка військова. Случаі бивают разниє. Чув і досить схвальні відгуки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 4 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 4 хвилини тому 4 минуты назад, ozor сказал: Случаі бивают разниє. Чув і досить схвальні відгуки. а хто з цим спорить? бачив в місцевих групах на Меморіал дей згадували американців, вбитими в Україні. я про системне рішення, а на рівні індівідуальностей може бути що завгодно. від приїзду потенціального героя України до диверсанта/шпигуна на користь рашки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз