Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 годину тому, sergio сказав:

Я щось не можу зрозуміти, там в місяць десь 20 тис добровольців треба на фронт. Що не можна їх виняйняти в якихсь Сальвадорах з Колумбіями по 3-5 кілобаксів? За якихось жалюгідних 100 лямів  баксів/місяць,, всю країну під шконку своїми ТЦКунами загнали. 

Загнали під шонку? Да нам тут в тилу взагалі створили тепличні умови, подякуйте Потужному. Штрафи смішні, рахунки не блокують, по хатах не ходять, бусифікатори працюють з 8 до 20, увечері можна в кафе/кіно спокійно посидіти. Як прийде на місто Потужного хтось військовий - то ми без висновку ВЛК в Резерві сірників в магазині не купимо.

Змінено користувачем Danylo Ivanov
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

24 хвилини тому, ks6 сказав:

Да и Шакира с Габриэлем Маркесом всяко поизвестней Ирыны Билык и Тараса Грыгоровыча. 

В Шакиру столько бабла было вкинуто, чтобы привести ее в более-менее божеский вид )

• Дякую 1
Посилання на коментар

2 години тому, sergio сказав:

Я щось не можу зрозуміти, там в місяць десь 20 тис добровольців треба на фронт. Що не можна їх виняйняти в якихсь Сальвадорах з Колумбіями по 3-5 кілобаксів? За якихось жалюгідних 100 лямів  баксів/місяць,, всю країну під шконку своїми ТЦКунами загнали. 

а як тоді знищувати людей за національною ознакою?

а ще 

Цитата

Добровольці (іноземні), які підписували контракти з легіонами, часто мали інший фах (інженери, інструктори, логістика), тому механічний перевід у штурмові підрозділи став для них несподіванкою.

страшно. всі жити хочуть.

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

51 минуту назад, vadimv сказал:

Який же він "чисто український", якщо в Британії так матросів "наймали"?

і в Прусії піхоту кайзера  Фріца ІІ 

• Сумно 1
Посилання на коментар

1 година тому, Бездомный сказав:

Спочатку була Соколова, тепер Курбанова. Це все журналістки, які співпрацюють зі ЗМІ, наближеними до Порошенка. Як якусь команду дали піарити Штілермана.

• Дякую 1
Посилання на коментар

Колишній капітан збірної України Ігор Петров призначений президентом фейкового «Шахтаря» з так званої Донецької народної республіки. :pozor:

orig_856846.jpg

Посилання на коментар

3 часа назад, yuragon сказал:

Я в джіпіті саме про релігію питав. До чого тут взагалі питання про вчення виникло?

Опять твои способности переоценил. 

Тебя плохо учили в вашей  церкви.

Еще раз : религиозной деятельностью  занимался ты и разные попы.  И ты и они втюхивали в мозги разные догматы  и обряды , настановы же свои сами не соблюдали , как те книжники и фарисеи.  Ты же учил солдат , что "батько наш  Бандера" , но сам его за батька не считаешь и за Украину и за " нашу свободу"  погибать не хочешь , а успешно сбег к жене.

Посилання на коментар

21.04.2026 в 11:04, рыбак сказав:

сравнивать христианство и буддизм

14.07.2019 в 14:35, vadimv сказав:

Это буддизм в исполнении рабиновича.

Посилання на коментар

2 години тому, sergio сказав:

вони вертаються,розказують про піздо різи . ніхто вже особо сюди не їде. уявляли,що тут аля типа ато останніх років 

Посилання на коментар

1 годину тому, karlito сказав:

люблю я цей містечковий нацизм зверхність. нічого що Колумбія десь приблизно вдвічі по економіці "потужніша".

Не переймайся, звідти їдуть заробляти не дуже потужні, щоб повернутися, і зробити економіку ще потужнішою.

ПиСи. Зверхніх рагулів теж не люблю.

Посилання на коментар

1 годину тому, karlito сказав:

ніхто ваш басейн захищати не буде. принаймні якісно). а ще мовний барєр, доступи та бюрократія всяка військова. 

Случаі бивают разниє. Чув і досить схвальні відгуки. 

Посилання на коментар

4 минуты назад, ozor сказал:

Случаі бивают разниє. Чув і досить схвальні відгуки. 

а хто з цим спорить? бачив в місцевих групах на Меморіал дей згадували американців, вбитими в Україні. я про системне рішення, а на рівні індівідуальностей може бути що завгодно. від приїзду потенціального героя України до диверсанта/шпигуна на користь рашки

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...