Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 годину тому, sergio сказав:

Я щось не можу зрозуміти, там в місяць десь 20 тис добровольців треба на фронт. Що не можна їх виняйняти в якихсь Сальвадорах з Колумбіями по 3-5 кілобаксів? За якихось жалюгідних 100 лямів  баксів/місяць,, всю країну під шконку своїми ТЦКунами загнали. 

Загнали під шонку? Да нам тут в тилу взагалі створили тепличні умови, подякуйте Потужному. Штрафи смішні, рахунки не блокують, по хатах не ходять, бусифікатори працюють з 8 до 20, увечері можна в кафе/кіно спокійно посидіти. Як прийде на місто Потужного хтось військовий - то ми без висновку ВЛК в Резерві сірників в магазині не купимо.

Змінено користувачем Danylo Ivanov
  • Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

24 хвилини тому, ks6 сказав:

Да и Шакира с Габриэлем Маркесом всяко поизвестней Ирыны Билык и Тараса Грыгоровыча. 

В Шакиру столько бабла было вкинуто, чтобы привести ее в более-менее божеский вид )

• Дякую 2
Посилання на коментар

2 години тому, sergio сказав:

Я щось не можу зрозуміти, там в місяць десь 20 тис добровольців треба на фронт. Що не можна їх виняйняти в якихсь Сальвадорах з Колумбіями по 3-5 кілобаксів? За якихось жалюгідних 100 лямів  баксів/місяць,, всю країну під шконку своїми ТЦКунами загнали. 

а як тоді знищувати людей за національною ознакою?

а ще 

Цитата

Добровольці (іноземні), які підписували контракти з легіонами, часто мали інший фах (інженери, інструктори, логістика), тому механічний перевід у штурмові підрозділи став для них несподіванкою.

страшно. всі жити хочуть.

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

51 минуту назад, vadimv сказал:

Який же він "чисто український", якщо в Британії так матросів "наймали"?

і в Прусії піхоту кайзера  Фріца ІІ 

• Сумно 1
Посилання на коментар

1 година тому, Бездомный сказав:

Спочатку була Соколова, тепер Курбанова. Це все журналістки, які співпрацюють зі ЗМІ, наближеними до Порошенка. Як якусь команду дали піарити Штілермана.

• Дякую 1
Посилання на коментар

Колишній капітан збірної України Ігор Петров призначений президентом фейкового «Шахтаря» з так званої Донецької народної республіки. :pozor:

orig_856846.jpg

Посилання на коментар

3 часа назад, yuragon сказал:

Я в джіпіті саме про релігію питав. До чого тут взагалі питання про вчення виникло?

Опять твои способности переоценил. 

Тебя плохо учили в вашей  церкви.

Еще раз : религиозной деятельностью  занимался ты и разные попы.  И ты и они втюхивали в мозги разные догматы  и обряды , настановы же свои сами не соблюдали , как те книжники и фарисеи.  Ты же учил солдат , что "батько наш  Бандера" , но сам его за батька не считаешь и за Украину и за " нашу свободу"  погибать не хочешь , а успешно сбег к жене.

Посилання на коментар

21.04.2026 в 11:04, рыбак сказав:

сравнивать христианство и буддизм

14.07.2019 в 14:35, vadimv сказав:

Это буддизм в исполнении рабиновича.

Посилання на коментар

2 години тому, sergio сказав:

вони вертаються,розказують про піздо різи . ніхто вже особо сюди не їде. уявляли,що тут аля типа ато останніх років 

Посилання на коментар

1 годину тому, karlito сказав:

люблю я цей містечковий нацизм зверхність. нічого що Колумбія десь приблизно вдвічі по економіці "потужніша".

Не переймайся, звідти їдуть заробляти не дуже потужні, щоб повернутися, і зробити економіку ще потужнішою.

ПиСи. Зверхніх рагулів теж не люблю.

Посилання на коментар

1 годину тому, karlito сказав:

ніхто ваш басейн захищати не буде. принаймні якісно). а ще мовний барєр, доступи та бюрократія всяка військова. 

Случаі бивают разниє. Чув і досить схвальні відгуки. 

Посилання на коментар

4 минуты назад, ozor сказал:

Случаі бивают разниє. Чув і досить схвальні відгуки. 

а хто з цим спорить? бачив в місцевих групах на Меморіал дей згадували американців, вбитими в Україні. я про системне рішення, а на рівні індівідуальностей може бути що завгодно. від приїзду потенціального героя України до диверсанта/шпигуна на користь рашки

• Лайк 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

43 хвилини тому, Вячеслав63 сказав:

Спочатку була Соколова, тепер Курбанова. Це все журналістки, які співпрацюють зі ЗМІ, наближеними до Порошенка. Як якусь команду дали піарити Штілермана.

Піар української зброї потрібен. Замість цього навіть на цьому сайті все робиться для поховання українського виробника зброї 

• Дякую 2
Посилання на коментар

1 година тому, vadimv сказав:

В Шакиру столько бабла было вкинуто, чтобы привести ее в более-менее божеский вид )

да ладно 

Посилання на коментар

12 хвилин тому, МаТраС сказав:

да ладно 

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

война должна была закончится на 10 тысячной странице. а уже 11 тыс. ВЫ тут что то  не так делаете 😄

• Хаха 2
Посилання на коментар

18 хвилин тому, karbo сказав:

Піар української зброї потрібен. Замість цього навіть на цьому сайті все робиться для поховання українського виробника зброї 

Піар наявної чи уявної?

Посилання на коментар

7 хвилин тому, vadimv сказав:

я з  такою якістю не можу зробити експертного висновку) смазлива дівчина з норм ,жіночою фігурою..мені кістки не особо й подобались

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, Бездомный сказав:

Колишній капітан збірної України Ігор Петров призначений президентом фейкового «Шахтаря» з так званої Донецької народної республіки. :pozor:

orig_856846.jpg

Вікіпедія пише, що він аж 3 матчі за Україну зіграв. 

Посилання на коментар

17 хвилин тому, МаТраС сказав:

я з  такою якістю не можу зробити експертного висновку) смазлива дівчина з норм ,жіночою фігурою..мені кістки не особо й подобались

Смаки бувають різні, але очевидним фактом є те, що Шакіра стала всесвітньовідомою Шакірою тільки після того, як позбавилася зайвих 10 кіло і подвійного підборіддя ) І коли жопень стала вдвічі меншою ))

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Очевидним фактом є те, що Шакіра стала всесвітньовідомою Шакірою тільки після того, як позбавилася зайвих 10 кіло і подвійного підборіддя ) І коли жопень стала вдвічі меншою ))

це був ребрендинг для західного ринку (чи який він по відношенню до ПА) 

• Лайк 1
Посилання на коментар

55 минут назад, vadimv сказал:

Смаки бувають різні, але очевидним фактом є те, що Шакіра стала всесвітньовідомою Шакірою тільки після того, як позбавилася зайвих 10 кіло і подвійного підборіддя ) І коли жопень стала вдвічі меншою ))

+ коротконогу низькожопку  поставили та навчили співати та рухатися на величезних підборах - протезах компенсаторах ніг  коротишек .

особисто  в мене  ця нав'язливо  сексуалізована  люпа  низькожопка    ледь не огиду  викликала - надто все  в ній штучне та нав'язливе . Ілюстрація до

пластмассовьій мир победил 

макет оказался сильней

(с)

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

1 година тому, Вячеслав63 сказав:

Піар наявної чи уявної?

Та хоч зброї для зоряних воєн. 

Наявність чи навіть перспектива отримання зброї демотивує противника, і як мінімум, менше бажаючих йти мочити хох лів 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...