Gonchik Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 часа назад, sergio сказал: Що то за жидівка? Я ту малу знаю з дитинства. Дрогобичанка, як і Мудра, до речі. В шкільному віці казала, що вона німкеня, бо народжена у Гамбурзі. Ми з корешами ржали з її загонів в юному віці (якісь там надцять років дівці було) коли вона видала «взяла собі трьошку в Києві». Далі дійсно все пішло по Бездомному) 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 години тому, truck55 сказав: Там паралельний сюжет про стан клапану, тому спитав. Не знаю, чи дали йому саме "непридатний" після першої поїздки до армії. Але то вже не так важливо, бо тепер точно отримає, звісно, якщо буде бажання 😉 А може поки не пече, трошки грошенят підкопить та від жінки відпочине 😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 36 хвилин тому, DmiVady сказав: Не знаю, чи дали йому саме "непридатний" після першої поїздки до армії. Але то вже не так важливо, бо тепер точно отримає, звісно, якщо буде бажання 😉 А може поки не пече, трошки грошенят підкопить та від жінки відпочине 😉 Насправді багатьом в армії було б навіть краще, але ж існуючою системою продається не служба, а можливість дати хабаря на всіх етапах. А стан здоров'я невпинно покращується з кожною влк аж до раптової смерті Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Як можна бути настільки тупому?! Думаю позачергове звання майора забезпечене. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт №15541, який пропонує запровадити нову підставу для відстрочки від мобілізації — наявність дитини віком до одного року. Документ зареєстрували 21 серпня 2026 року, Якщо законопроєкт ухвалять, військовозобов’язані, у яких народилася дитина, зможуть отримати тимчасову відстрочку від призову під час мобілізації. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт №15541, Автор - Молоді Ригіони, звичайний популізм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому сказка про клоуна m.youtube.com/shorts/om-gBxnw8WY Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 21 минуту назад, Vinsol2009 сказал: сказка про клоуна Портніков мало того що сам клоун, та ще засланий підрільний безкультурний козачок. Змінено 3 години тому користувачем миг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Їхав о восьмій, комусь сьогодні не пощастило. .mp4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 час назад, sergio сказал: Як можна бути настільки тупому?! Думаю позачергове звання майора забезпечене. У мене одне питаннч, там посилання на банку висвітилось, ви задонатили на святу справу ухилесів?😀 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому www.reuters.com/business/aerospace-defense/ukraine-needs-changes-avoid-losing-war-ousted-defence-minister-says-2026-08-25/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 часа назад, vadimv сказал: Далі буде... Кормити зайвих дармоїдів Open AI з Анторпіком і Маском явно не збираються. Там же сказано - що це ті хто подався на притулок, а відмова в притулку - це автобан на вїзд на певний термін. По суті вони зробили банальну бюрократичну фішку - щоб краще відстежувати таких тіпів при виїзді після ненадання притулку і повторній спробі заїзду по чинній візі. таким кроком особо від дармоїдів не позбавишся. ще треба через суд пропустити, а беклог більше 5ти років. + вони ТПС відмінили для купи людей, які теж масово в суд подають. думаю, беклог виросте ще. поки що попри всі потуги - демократ Обама переганяє за кількістю депортацій. думаю, тому що бюрократичний апарат був більш професіональний і менш опортуністичний. єдине що вдалось цій адміністрації - це зменшити приток в країну, досить сильно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 годин тому, US7IGN сказав: Військово-транспортний літак США прибув до Москви kurs.com.ua/novost/1475591-voenno-transportnii-samolet-ssha-pribil-v-moskvu-v-kremle-prokommentirovali Saudi Arabia, Turkey, Pakistan invited Iran to join newly-established Mecca defense pact www.jpost.com/middle-east/iran-news/article-906316 Ще пара версій, одна краща за іншу: Директор ЦРУ Джон Реткліфф прибув до Москви через плани Росії щодо мобілізації, — The Wall Street Journal Відмовити путіна нападати на Європу – це ще одне завдання директора ЦРУ в Москві: у 2021 він вже просив бункєрного не йти повномасштабною війною проти України, але безрезультатно, — журналіст Міхаель Вайс. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 минут назад, yukon сказал: У мене одне питаннч, там посилання на банку висвітилось, ви задонатили на святу справу ухилесів?😀 А мені хто задонатить?!Ухиляння штука не дешева. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 26 минут назад, US7IGN сказал: www.reuters.com/business/aerospace-defense/ukraine-needs-changes-avoid-losing-war-ousted-defence-minister-says-2026-08-25/ Зараз на нього полетить лайно, як на Полякову. Скажуть російське ІПСО. Ще і Каленюк так відзначилася на CNN, що її з Мендель порівняли. Непрості часи. Змінено 2 години тому користувачем truck55 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому що за двіж нам все таки кінець? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 39 минут назад, sergio сказал: А мені хто задонатить?!Ухиляння штука не дешева. Так ви б хоч відео цікаві познімали для інстаграму ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, truck55 сказал: Так ви б хоч відео цікаві познімали для інстаграму ))) Я є в Ютубі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 годину тому, миг сказав: Портніков мало того що сам клоун, та ще засланий підрільний безкультурний козачок. коли нема аргументів переходять на персональні образи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому t.me/c/2080470373/7830 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 годин тому, vadimv сказав: Та нє, мерзли тільки ті, що поперлися "жити" вище 40-45 паралелі ) Оті дійсно влаштували собі "холодні ігри" на виживання... І що саме цікаве, саме ті що мерзли, рухали цивілізацію вперед. А ті що валялися під пальмами так і лишилися мавпами в основному:) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Головний равін України Асман жорстко висловився щодо намагання київського равіна Марковча взяти на поруки Мудру www.rbc.ua/ukr/news/golovniy-rabin-ukrayini-zhorstko-vidreaguvav-1787675486.html 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 53 хвилини тому, akineo сказав: що за двіж нам все таки кінець? Не треба говорити за всіх (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 минут назад, Dmitriy_S сказал: А ті що валялися під пальмами так і лишилися мавпами в основному:) а як основна маса відпочиває від "рухання цивілізації"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 минут назад, truck55 сказал: Головний равін України Асман жорстко висловився щодо намагання київського равіна Марковча взяти на поруки Мудру www.rbc.ua/ukr/news/golovniy-rabin-ukrayini-zhorstko-vidreaguvav-1787675486.html С-субординация. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз