Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

5 хвилин тому, outdoor24 сказав:

А ще вода мокра і вогонь горить.

Нє ну може в мирний час вона підвищує ефективність держави - тому і треба було уточнити саме цей момент

• Хаха 4
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 години тому, Alvalk сказав:

Та його мабуть крім вас ніхто не читав. 

1. Посли держав “Групи семи” висловили стурбованість слідчими діями Служби безпеки України щодо Національного антикорупційного бюро (НАБУ)

2. Європейська комісія висловила серйозну стурбованість рішенням Верховної Ради ліквідувати гарантії незалежності Національного антикорупційного бюро та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Про це йдеться в дописі єврокомісарки з питань розширення Марти Кос у соцмережі X, передає Укрінформ.

“Серйозно стурбовані сьогоднішнім голосуванням у Раді. Ліквідація ключових гарантій незалежності НАБУ – це серйозний крок назад. Незалежні органи, такі як НАБУ та САП, є важливими для шляху України до ЄС. Верховенство права залишається в самому центрі переговорів про вступ до ЄС”, – зазначила вона.

3.  Донька спецпредставника президента США Кіта Келлога, президентка благодійного фонду RT Weatherman Foundation Меган Моббс прокоментувала ухвалення Верховною Радою законопроєкту №12414. Про це вона написала у соцмережі Х.

Моббс назвала це рішення “справді неймовірно, приголомшливо дурним”.

4. Єврокомісарку Кос не переконали пояснення влади щодо дій проти НАБУ і САП

От же тупі люди, нічого не розуміють. Поясніть вже їм нарешті, що диктатура - це гарно.

Тобто, на момент написання цього повідомлення, ти так само, як і я не бачив тексту поправок, які викликають заперечення, але, текст яких, чомусь, ніхто не викладав.

Інакше ти виклав би або посилання, або текст.

Що ти і зробив через три години…

2 години тому, Alvalk сказав:

:pozor:

Краще вже зовсім не читати, ніж читати дупою, як ви.

Слово "проект" бачите?  То був проект від 20 січня. А потім він перетворився в закон, який практично не має нічого спільного з проектом

itd.rada.gov.ua/BILLINFO/Bills/pubFile/3002062

ну або порівняльна таблиця:

itd.rada.gov.ua/BILLINFO/Bills/pubFile/3001329

Тепер, коли з’явилась можливість, як і ти, ознайомився з повним текстом прийнятого закону.

Те, що прийнято Верховною Радою і те, що було в проєкті – як кажуть, «дві великі різниці».

Я вважаю, суперечливі поправки, що прийняті, треба було подавати до ВР окремим законом, з окремими слуханнями і голосуваннями в ВР кожної поправки.

Те, як це «просунуто» і зміст прийнятого закону мені особисто не подобається.

…………………………..

Моє відношення до тебе це не змінює…

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

Оце людина служить і на пенсію не збирається на відміну від ухилянтів :flag1:

www.washingtonpost.com/world/2025/07/23/ukraine-syrsky-interview-war-trump/

Посилання на коментар

22 хвилини тому, outdoor24 сказав:

А ще вода мокра і вогонь горить.

Слив засчитан.

• Хаха 2
Посилання на коментар

47 минут назад, 7351 сказал:

Тобто, на момент написання цього повідомлення, ти так само, як і я не бачив тексту поправок, які викликають заперечення, але, текст яких, чомусь, ніхто не викладав.

На момент написання повідомлення (сьогодні зранку) я туди навіть не заходив, але звісно ж воно там було.

Хоча я був в курсі справжнього содержимого закона, бо читаю нормальні джерела.

Але мені цікаво, як можна бути таким дурним, щоб після висловлення стурбованості G7, ЄК і інших викладати сюди отой "документ" на 2 пункти, вважаючи себе розумнішим за них?  Як можна було не подивитись, що цей проект від 20 січня?

47 минут назад, 7351 сказал:

Те, як це «просунуто» і зміст прийнятого закону мені особисто не подобається.

Це вже величезний прогресс!!! Якщо до цього додати трохи розуміння, ДЛЯ ЧОГО це зроблено (ще й в авральному режимі), то можна побачити справжнє обличчя діючої влади.  Хоча це не про тебе. Я не знаю, що ще вони мають зробити, щоб ти його побачив

Змінено користувачем Alvalk
  • Лайк 7
Посилання на коментар

Генпрокурор зможе закривати справи топпосадовців за заявою самого фігуранта, - членкиня правління ЦПК Шевчук

espreso.tv/suspilstvo-genprokuror-zmozhe-zakrivati-spravi-topposadovtsiv-za-zayavoyu-samogo-figuranta-chlenkinya-pravlinnya-tspk-shevchuk

• Конфуз 1
Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

Кацапський редактор покацаплених ббс вже ІПСО розганяє :lol:

www.bbc.com/news/articles/c9w19pl84r8o

Хм ... навіть пан Кулеба не в захваті ... але фінансування війни не спиниться, поки що так вважають.

Диктатура клоунів або диктатура бородачів ... або спочатку були клоуни, а потім прийдуть бородачі ... 
При режимі ВФЯ, хакаючи систему, в нас виходило непогано жити не співпрацюючи з режимом, але тепер ... чи є сенс вивчати системи, які будуть змінюватись скоріше, ніж прокладки у дівчинки ... тре гарно поміркувати над цим ...

Посилання на коментар

19 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

Слив засчитан.

Ну ок, давай відновимо послідовність. 
1. Наводять цитату Портникова зі змістом, що  корупція не повинна турбувати громадян під час війни, бо війна це найбільша проблема.

2. Тупуватий дід пише, що цитата це підробка.

3. Я надаю посилання на відео.

4. То й же дід пише, що цитата вирвана з контексту.

5. Я надаю посилання на повне відео, яке підтверджує, що цитата не вирвана з контексту, а Портников сказав саме те, що сказав.

6. Тупуватий дід надає рандомну цитату з того ж відео, яка ніяк не спростовує наведену цитату Портникова.

7. Паралельне питання щодо голосування Южаніної залишається непоміченим.

То хто ж тут злився? 

• Лайк 7
  • Хаха 3
Посилання на коментар

12 хвилин тому, DmiVady сказав:

Хм ... навіть пан Кулеба не в захваті ... але фінансування війни не спиниться, поки що так вважають.

Диктатура клоунів або диктатура бородачів ... або спочатку були клоуни, а потім прийдуть бородачі ... 
При режимі ВФЯ, хакаючи систему, в нас виходило непогано жити не співпрацюючи з режимом, але тепер ... чи є сенс вивчати системи, які будуть змінюватись скоріше, ніж прокладки у дівчинки ... тре гарно поміркувати над цим ...

Ніколи не знаєш де та які можливості відкриються.

• Лайк 1
Посилання на коментар

10 годин тому, 7351 сказав:

Тобто, "нє чітал, но осуждаю" -- буває... і гірше.

Чомусь не уявляв, що гугл для вас проблема... здивували.

Успіхів!

image.thumb.png.346d6b8bed9ce0058ff9336144aabf0c.png

Тебе наї...ли, а ти радий. Остання редакція  м'яко кажучи інша

Змінено користувачем MaxS
  • Лайк 1
Посилання на коментар

потужний вже запостив в тг, все пояснив. що вам ще треба? ви не довіряєте менеджеру?

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

Ніколи не знаєш де та які можливості відкриються.

Важливіше знати, які закриються.

• Дякую 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

51 минуту назад, outdoor24 сказал:

Ну ок, давай відновимо послідовність. 
1. Наводять цитату Портникова зі змістом, що  корупція не повинна турбувати громадян під час війни, бо війна це найбільша проблема.

2. Тупуватий дід пише, що цитата це підробка.

3. Я надаю посилання на відео.

4. То й же дід пише, що цитата вирвана з контексту.

5. Я надаю посилання на повне відео, яке підтверджує, що цитата не вирвана з контексту, а Портников сказав саме те, що сказав.

6. Тупуватий дід надає рандомну цитату з того ж відео, яка ніяк не спростовує наведену цитату Портникова.

7. Паралельне питання щодо голосування Южаніної залишається непоміченим.

Тоді ситуація була трішки інакшою, зараз починає різко змінюватись. Навіть донька Кіта Келлога не вірить що в демократичній країні таке може відбуватись. Рашістських агентів можна вишукувати як і раніше, а новий закон не  означає що вони самі підуть  зараз здаватись пачками.

Я не намагаюсь занурюватись в політичні нюанси останніх подій, але ще вчора чув, що у тому законі є розділ де є міри по забороні позасанкцийних обшуків, від яких постраждала  сім'я Южаніної.

Ще є питання до Вас - який політрух зможе зконсолідувати діяльність усіх проукраїнських політсил?

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

В 22.07.2025 в 11:28, 7351 сказал:

«раби завжди ненавидять вільних» (С)

При Советском Союзе ты , если не ошибаюсь , служил в ВВ войсках, правда ? 

Посилання на коментар

34 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

Ще є питання до Вас - який політрух зможе зконсолідувати діяльність усіх проукраїнських політсил?

нажаль, враховуючи вчорашнє голосування представників ЄС, я не бачу такого політруху

Посилання на коментар

6 минут назад, outdoor24 сказал:

нажаль, враховуючи вчорашнє голосування представників ЄС, я не бачу такого політруху

І , припустимо, через ренегата Южаніну, подальша доля України відходить на якийсь надцятий план

Посилання на коментар

24 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

через ренегата Южаніну

Не одна Южаніна. Фактично 10% фракції ЄС проголосували ЗА, і лише 33% Проти. 
що говорити, якщо сам ПОП не спромігся чітко означити свою позицію і утримався.

як вони можуть когось консолідувати з такими підходами, якщо не здатні консолідувати власну політсилу?

Змінено користувачем outdoor24
  • Лайк 2
Посилання на коментар

1 час назад, Alvalk сказал:

Н

Це вже величезний прогресс!!! Якщо до цього додати трохи розуміння, ДЛЯ ЧОГО це зроблено (ще й в авральному режимі), то можна побачити справжнє обличчя діючої влади.  Хоча це не про тебе. Я не знаю, що ще вони мають зробити, щоб ти його побачив

Тож вони його начебто вжє показували по ТВ  правда, щоб не шокувати людей роялем прикрилися😁

• Хаха 1
Посилання на коментар

Насправді всю оцю ситуацію можна назвати затяганим виразом «іпала жаба гадюку» бо це не має ніякого відношення до справжньої боротьби з корупцією.

Але є нюанси, зірвали з себе маски добропорядності ті хто має дбати за імідж держави і це нам гикнеться, навіть не сумнівайтесь!

ОПешники давно вже переплюнули педрових свинарчуків! 

І ще гидко від того коли дивишся хто ж автор цього законопроекту?!!!

• Лайк 5
  • Сумно 1
Посилання на коментар

Суддю Сергія Должка тимчасово відсторонено від здійснення правосуддя на підставі рішення Третьої Дисциплінарної палати ВРП 

🔹 Суддю Зіньківського районного суду Полтавської області Должка Сергія Ростиславовича тимчасово відсторонено від здійснення правосуддя на підставі рішення Третьої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя.

🔹 Рішення про притягнення судді до дисциплінарної відповідальності та застосування до нього дисциплінарного стягнення у виді подання про звільнення з посади ухвалила Третя Дисциплінарна палата ВРП 23 липня 2025 року.

🔹 Строк дії відсторонення суддів від здійснення правосуддя – до ухвалення Вищою радою правосуддя рішення про їх звільнення з посади або скасування рішення Дисциплінарної палати.

Это тот самый судья, который стал знаменитым после вынесенного им решения. Дело Зеньковского суда, на которое я делал обзор. (https://youtu.be/C5XF_gBOnmA?si=cuSrNVuFk2u4v8-m) 
Не удивлен и ожидаемо !!!

t.me/NikolayGolbin/858

Посилання на коментар

31 минуту назад, outdoor24 сказал:

як вони можуть когось консолідувати з такими підходами, якщо не здатні консолідувати власну політсилу?

Залежить для якого питання консолідовуватись. Там заздалегідь усе було вирішене, і відсоток від М. Джемільова конкретно ні нащо вже не міг вплинути Взагалі свідома людина не має дивитись на персоналії чи прізвища, а на принципіальність  багато разів перевірену часом в вирішальних питаннях для долі країни

• Лайк 1
Посилання на коментар

32 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

а на принципіальність 

Так тут питання якраз у принциповості. Зрозуміло що ті 3 голоси від ЄС і 1 від Голосу ні на що не впливали, але сам факт голосування За і утримання викликає багато питань.

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 минут назад, outdoor24 сказал:

Так тут питання якраз у принциповості. Зрозуміло що ті 3 голоси від ЄС і 1 від Голосу ні на що не впливали, але сам факт голосування За і утримання викликає багато питань.

Кожне питання має свою ступінь важливості для країни. Але ще є питання тактики, яка може виявитись на перший погляд незрозумілою. Наприклад вчорайша тактика ЮВТ.

Посилання на коментар

12 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Наприклад вчорайша тактика ЮВТ.

Яка тактика? 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...