Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

4 часа назад, Alvalk сказал:

1. Я ні з кого не ліплю ікону. Цим страждають лише прихильники шостого

2. Так, він не виправдав сподівань. Перші 1-2 року були реформи в гарному темпі, а потім забуксували. Не в останню чергу тому, що проєвропейська коаліція в парламенті розвалилась. Ну це знають лише  ті, хто дивився, хто, як і за що голосує. Той, хто вважає, начебто все в країні вирішує особисто Президент, на це не здатний. Чому розвалилась? Ну то питання наприклад к тим, хто обирав Йулю, чи Садового. А коли немає коаліцій - доводиться торгуватись зі всяким лайном в ВР.

3.Скажіть краще, що за 3 роки  гарного (крім дорог), зробила влада, що була обрана "абинепорошенківцми"?

 

Якщо б ви дійсно слідкували за політикою, то знали б, що після виборів у "ЄС" було 146 голосів, в "Народного фронту" - 83 депутати. А разом - це 229. І ніякими Садовими з 32 депутатами, а тим більше Юлями з 19 депутатами не треба виправдувати розвал коаліції. Розсварилися Порошенко з Аваковим і офіційно коаліція перестала існувати після виходу з неї "Народного фронту". А першим, я так розумію, з коаліції вийшов ахмєтовський Ляшко з 40 депутатами. А Юля і Садовий ще  залишалися.  web.archive.org/web/20150904025639/http://ukr.lb.ua/news/2015/09/01/314876_samopomich_zalishaietsya_koalitsii.html

А причини виходу Юлі і Садового вам не відомі? www.dw.com/uk/самопоміч-вийшла-із-коаліції-у-верховній-раді/a-19056122

ba.org.ua/batkivshhina-vijshla-z-koaliciї-yuliya-timoshenko/

 

"16 лютого 2016 року український народ став свідком відвертої змови між вищим керівництвом держави, з однієї сторони, та олігархами і підконтрольними їм силами в парламенті, з іншої. Відбулася спроба остаточного цементування влади клептократії та олігархії в Україні. Став очевидним владний союз, до якого увійшли частина фракції Блоку Петра Порошенка, «Народний фронт» та уламки Партії регіонів, підконтрольні низці олігархів. Такі дії делегітимізували уряд України, є замахом на державний устрій країни та остаточно розвалили парламентську коаліцію «Європейська Україна».

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 2
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 минут назад, Вячеслав63 сказал:

 А разом - це 229.

229 це недостатньо для того щоб гнути виключно свою лінію. Тим паче коли це вже коаліція різних сил. Це зрозуміло навіть дітям, але не вам. Без привязки до конкретних складів ВР і політ сил.

Змінено користувачем loader
  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

51 минуту назад, Музей сказал:

Ці ікспЄрти уявляють війну якось так.

Запросити їх в Піски а тиждень.

 

296762518_810027023699832_5697643299169435245_n.jpg

ніт .

Просто , до поки кацапію не оголошено офіційно  країною терористом - тобто ІДІЛ з ракетами та термоядерною зброєю :pozor:

до тієї пори  кацапські  гроші не смердітимуть .:pozor:

 

кацапів навіть з ФІФА та УЕФА не виключили:pozor:

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 4
  • Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

12 минут назад, Музей сказал:

Ми маємо приклад, як поводитися з тими "організаціями". Повний ігнор. Звільняти свої території і забути про всіх експертів.

Це наш гіркий досвід. 

Нехай для початку, повернуть нам Азовців...живими ...всіх.

Амнести чисто ФСБ шная контора. Где то проскакивали еще большие треши с хорошими русскими. Детали не помню, но название конторы в голове осталось.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

18 минут назад, Музей сказал:

Ми маємо приклад, як поводитися з тими "організаціями". Повний ігнор. Звільняти свої території і забути про всіх експертів.

Це наш гіркий досвід. 

Нехай для початку, повернуть нам Азовців...живими ...всіх.

Зачем игнорировать? Просто надо некоторых представителей этих организаций судить. А иногда и вешать.

 

Marina Daniluk-Yarmolaeva 

31 July, 12:28  · Коли здається, що Міжнародний комітет Червоного Хреста пробиває дно, він його пробиває ще раз.

Спойлер

Виявляється, що зв’язку з Оленівкою у них не було. А зараз і взагалі Росія не пускає. Зате на зустрічі їхнього великого боса з Путіним час був, як і на відкриття гетто для українців в Ростові-на-Дону.

З огляду на це я щиро пишаюсь, що після перших скандалів я просила усіх закордонних українців, великі наші спільноті і наших людей, які працюють у великих закордонних компаніях не скидати кошти на цих трутнів. А краще дати їх «Повернись живим», надійним малим ініціативам, які їздили замість МКЧХ на самий край пекла і ще напряму працювати із постраждалими громадами.

Коли я хочу матюкнутись в сторону МКЧХ, я видихаю і згадую їхню історію.

Видихаю і згадую, як МКЧХ брав участь у постановках СС, щоб показати Терезієнштадт зразковим табором для євреїв. Таким, що діти в оркестрі грають, сім’ї разом у камерах живуть. І загалом катаються як сир в маслі. Але коли данська делегація поїхала — всіх цих євреїв, яких змусили брати участь у виставі, було вбито. Саме тут загинув німецький олімпієць-гімнаст Альберт Флатов і його брат. Альберт не пішов на співпрацю з Гітлером. Саме тут сидів наш військовик, сотник УНР єврейського походження Семен Якерсон — жаль, що про нього нинішні українці так мало знають. Це ламає міфи, що за українську державу боролись виключно «укронацисти» типу Петлюри і Бандери. Ага! Саме тут сидів внук Володимира Антоновича Марко - він вижив і став прекрасним дослідником наших громадських рухів і аристократії.

Про атмосферу концтаборів під егідою МКЧХ добре написав відомий психолог і філософ Віктор Франкл. Він був в’язнем Терезієнштадту. А потім у Аушвіц. Уже там загинули його батьки. Ще в одному таборі вбили його дружину. Віктор проніс внутрішній стержень, легкість попри все і написав книгу, яку варто прочитати всім. Він одружився ще раз, у нього народилась чудова донька психолог.

Або Маунтгаузен. Ще один страшний концтабір. Освальд Поль, його батько-засновник був не лише діячем СС, а й керівником німецького ЧХ. Відома історія швейцарського волонтера Луі Хефлігера, який поїхав з місією і випадково знайшов підземні копальні із десятками тисяч мучеників, яких готували до знищення. Він повідомив про це американців і вони звільнили цих людей. Але блядський МКЧХ звинуватив волонтера у порушенні правил, що він типу повідомив союзників про цих нещасних в’язнів за кілька днів до дати страти! Ці бюрократичні суки двічі збивали його з Нобелівської премії миру, хоча самі отримали її в 1944. Реабілітували Луі лише в 1990, за три роки до смерті. А Освальда Поля таки повісили після Нюрнберзького процесу. Така доля очільника Червоного Хреста часів Третього рейху.

Це все, що треба знати про МКЧХ і їх піклування про людей.

 

  • Лайк 9
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Как то приятно стало....

Руководство бара Dedaena Bar в Тбилиси обязало граждан России заполнять анкеты с вопросами о геополитической обстановке в мире.

Согласно данным, для посещения заведения россияне должны оформить «входную визу», а для этого необходимо согласиться с утверждениями, что Крым «принадлежит» Украине, а «Абхазия и Цхинвалский регионы» являются частью Грузии. Кроме того, россияне также должны произнести фразу «Слава Украине» и взять на себя обязательство не разговаривать с сотрудниками бара на русском языке.

Как утверждается, «входные визы» были введены из-за «деликатной политической ситуации» и некоторых россиян, которые «плохо вели» себя в заведении.

В настоящее время россияне начали массово занижать рейтинг грузинского бара. Сейчас его рейтинг на Google опустился до 2,5 из 5.

Анкета

Спойлер

image.png.22f578397ad491c8b5db05abe5a34114.png

image.png.c1ba746b2db79e195a5455942147691d.png

 

  • Лайк 8
  • Хаха 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 хвилин тому, Spiraea сказав:

В настоящее время россияне начали массово занижать рейтинг грузинского бара. Сейчас его рейтинг на Google опустился до 2,5 из 5

Написала відгук.

Давайте підтримаємо хороших людей!

  • Лайк 13
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 годин тому, DimaF сказав:

23 года Украина вертела жопой в разновекторность, и довертелась...

 Т.е. шутка про порноактрису вообще не шутка. 

Главное, что ответственные за это не найдены.

6 годин тому, DimaF сказав:

Кто вам доктор...

Щас не об этом.

Интереснее, что тут многие считают, что "не вистачає" - это "дуже багато".

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

15 часов назад, vadimv сказал:

 Т.е. шутка про порноактрису вообще не шутка. 

Главное, что ответственные за это не найдены.

Якщо  , для прикладу , подивитися історію боротьби за незалежність США , борцям за свободу протистояли не лише самі англійці та ґессенські найманці  , але й дуже потужна коаліція  так званих "лоялістів" - тобто американських посіпак окупантів . 

uk.wikipedia.org/wiki/Лоялісти

У 1991 му році вся українська влада , ба більше - еліта ( та й еліта майже всіх пострадянських республік , окрім балтійських )  погловно складалася  з лоялістів та окупантів . 

Якщо порівнювати з тією ж умовною  Білоруссю ( можна й будь з ким іншим ) , за 30 років Україна подолала  колосальну відстань  у напрямку відродження національної ідентичності .

 

 

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 6
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, Вячеслав63 сказав:

Якщо б ви дійсно слідкували за політикою, то знали б, що після виборів у "ЄС" було 146 голосів, в "Народного фронту" - 83 депутати. А разом - це 229.

Якщо б ви слідкували за політикою, то знали б, що вона була лише на бумазі. 229 - це навіть не смішно, от у СН монобільшості 254 голосів, але багато важливих  рішень навіть вони не в змозі прийняти без підтримки інших.

Фактично коаліція розвалились в 2016 році https://ru.wikipedia.org/wiki/Политический_кризис_на_Украине_(2016) (п.3.1)

Навіть Гройсман заявляв, що фактично коаліції немає glavcom.ua/news/312968-grojsman-priznal-chto-v-koalitsii-menshe-226-deputatov.html

1 година тому, Вячеслав63 сказав:

А причини виходу Юлі і Садового вам не відомі? 

Якщо не читати, що пишуть на заборах політики на сайті партій  а думати, то буде зрозуміло, що  в той момент набагато більше для країни можна було б зробити в коаліції, а набагато більше політичних балів отримати в опозиції. Вони обрали другий варіант. Вони просто не виторгували собі великих бонусів  (посад). Про ці торги було відомо. А вірити тому, що вони казали - себе не поважати

P.S. Якщо вам здається, що я заперечую вину Порошенка в тому, що сталось, то вам лише здається, його вина там теж є. Він далеко не ангел. Але біда нашої політики, що в нас депутати більше думають про свій політичний рейтинг, ніж про країну.  Піти в аппозицію  - це одне, не голосувати за дуже важливі для країни законопроекти, як робили вони - це зовсім інше.  

 

Змінено користувачем Alvalk
  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

54 минуты назад, Spiraea сказал:

Как то приятно стало....

Руководство бара Dedaena Bar в Тбилиси обязало граждан России заполнять анкеты с вопросами о геополитической обстановке в мире.

Согласно данным, для посещения заведения россияне должны оформить «входную визу», а для этого необходимо согласиться с утверждениями, что Крым «принадлежит» Украине, а «Абхазия и Цхинвалский регионы» являются частью Грузии. Кроме того, россияне также должны произнести фразу «Слава Украине» и взять на себя обязательство не разговаривать с сотрудниками бара на русском языке.

Как утверждается, «входные визы» были введены из-за «деликатной политической ситуации» и некоторых россиян, которые «плохо вели» себя в заведении.

В настоящее время россияне начали массово занижать рейтинг грузинского бара. Сейчас его рейтинг на Google опустился до 2,5 из 5.

Анкета

  Показать контент

image.png.22f578397ad491c8b5db05abe5a34114.png

image.png.c1ba746b2db79e195a5455942147691d.png

 

маячня. чому анкета російською?

 

  • Хаха 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, US7IGN сказал:

маячня. чому анкета російською?

 

Так для россиян же. На грузинском они даже не прочитали бы, не то что заполнили б.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

кацапам не  йметься - розбор "чому  обісрався бліцкріг" , і що робити  далі  ( чистки комсостава , як у 1941му році , ядерний шантаж , е.т.с .) 

 

жодного каяття -  рафіновані , цінічні людожери 

 

 

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 минут назад, US7IGN сказал:

маячня. чому анкета російською?

 

Бо вони тоді зовсім нічого не зрозуміють

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 минуты назад, Dark FeniX сказал:

Так для россиян же. На грузинском они даже не прочитали бы, не то что заполнили б.

хочеш їсти - вчи мову )

  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

28 хвилин тому, Privet сказав:

власник -сміливий патріот, плювати йому на ті відгуки

 https://www.google.com/maps/@41.700665,44.8041968,3a,75y,90t/data=!3m7!1e2!3m5!1sAF1QipMwWy9ZA0thyQxr1jrRnUTBUFLa9RcGTM1hTIRv!2e10!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipMwWy9ZA0thyQxr1jrRnUTBUFLa9RcGTM1hTIRv%3Dw150-h150-k-no-p!7i3024!8i4032

 

Ответ владельца 3 дня назад

20% of Georgia is occupied by russia. follow the korabl 😉 (Переведено Google)

20% территории Грузии оккупировано Россией. следуй за кораблём 😉

Змінено користувачем МаТраС
  • Лайк 8
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 години тому, Вячеслав63 сказав:

у "ЄС" було 146 голосів, в "Народного фронту" - 83 депутати. А разом - це 229.

а може  132+82=214? 

www.pravda.com.ua/news/2014/11/12/7043958/

Хоча це не головне, головне написав вище

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

братцы-инсайдеры, братцы-аналитики, братцы котрразведчики!

а по каким параметрам объективного контроля на гражданина Украины вешают табличку "человек Ермака"?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 минуты назад, Propeller сказал:

братцы-инсайдеры, братцы-аналитики, братцы котрразведчики!

а по каким параметрам объективного контроля на гражданина Украины вешают табличку "человек Ермака"?

Ну якщо ця влада не позбавляє тебе громадянство, не переслідує кримінально, а навпаки призначає кудись, то чий ти тоді ще? Але вам цю табличку точно є куди вішати? Може спочатку в ЦЗ вакансії запитати? 🤣

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 минут назад, US7IGN сказал:

Ну якщо ця влада не позбавляє тебе громадянство, не переслідує кримінально, а навпаки призначає кудись, то чий ти тоді ще? Але вам цю табличку точно є куди вішати? Може спочатку в ЦЗ вакансії запитати? 🤣

прекратите гнать на Петра

  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • InSAn змінив заголовок на Россияне к нам принесли войну

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...