Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Будівництво всупереч, чи я дуже вірю у ЗСУ. Нові Петрівці

BAV_Lug

Рекомендовані повідомлення

6 хвилин тому, Фрай сказав:

Вихід один, домовлятись з кількома і хто перший прийшов того і тапки, інакше їх не навчити буди обовʼязковими.

А як одночасно прийдуть ?

43 хвилини тому, tasola71 сказав:

А как правильно?Сначала штукатурка,потом стяжка или наоборот?

Можна і так , і так. Зручніше штукатурка/стяжка.

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Я дійсно не розумію людей. Вони ж приїджають на замір, все обговорюємо, рахуємо, кажуть завтра після обіду заїде бригада робити. І перестають брати слухавку. Добре що матеріали не замовив під них. Вірніше замовив, але не встиг сплатити.

• Лайк 1
Посилання на коментар

А щє є унікуми, які кажуть заплатить нам 2000 грн за виїзд на замір. Ми потім нарахуємо і надамо смету. І от сиджу і думаю, нічого даже робити не треба - катайся і оформлюй космічні розрахунки, щоб точно замовник відмовився.

Змінено користувачем BAV_Lug
  • Лайк 1
Посилання на коментар

2 часа назад, BAV_Lug сказал:

А щє є унікуми, які кажуть заплатить нам 2000 грн за виїзд на замір. Ми потім нарахуємо і надамо смету. І от сиджу і думаю, нічого даже робити не треба - катайся і оформлюй космічні розрахунки, щоб точно замовник відмовився.

В нас теж,таке було.1500 тис.запросили,щоб скласти смету по отмостке. 

Посилання на коментар

34 минуты назад, tasola71 сказал:

В нас теж,таке було.1500 тис.запросили,щоб скласти смету по отмостке. 

Полтора миллиона за смету? То вы наверное в тендере каком участвовали по распилу :)

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 часа назад, andrey_ka сказал:

Дадуть копняків діду.

Посилання на коментар

Погляд з "протилежної" сторони. 

У минулому житті ми теж брали гроші за виїзд (огляд, консультація "питання-відповіді", обміри + компенсація транспорту) та кошторис, який давали ще глибоко теоретичному замовнику. Чому не безкоштовно? А інформація вартує. В результаті нашого спілкування , то хто дав нам гроші отримав достатню "базу" знань для ведення перемовин з нашими конкурентами оперуючи даними по технологіях які можна застосовувати на об'єкті. Та число (кошторис) для початку торгів з тим же конкурентом.

Змінено користувачем Propeller
Посилання на коментар

4 години тому, BAV_Lug сказав:

О, щоб ви не сумнівались, це давно вже стало бізнесом - детально обговорити ціну за заміри, яка потім нібито буде врахована, приїхати чемно все обговорити, а потім нарахувати так, що воно вам і на не впало і все, грошики тю-тю.

Та ж сама фігня з діагностикою поламаного обладнання чи механізмів.

5 хвилин тому, Propeller сказав:

Чому не безкоштовно? А інформація вартує

так, якщо ціна адекватна то чом би й ні?

Але як у мене запросив один (здається з фенестри) за замір, не памʼятаю скільки і пальне на дорогу 1000 грн з Харківського масиву це 16-20км то чи не дохріна це?

4 години тому, andrey_ka сказав:
4 години тому, Фрай сказав:

Вихід один, домовлятись з кількома і хто перший прийшов того і тапки, інакше їх не навчити буди обовʼязковими.

Був би щасливим, але читайте вище.

дуже рідко коли приходять вчасно, обовʼязково потім виникають якісь проблеми чи хвости, які треба закрити. ((

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...