Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Будівництво всупереч, чи я дуже вірю у ЗСУ. Нові Петрівці

BAV_Lug

Рекомендовані повідомлення

6 хвилин тому, Фрай сказав:

Вихід один, домовлятись з кількома і хто перший прийшов того і тапки, інакше їх не навчити буди обовʼязковими.

А як одночасно прийдуть ?

43 хвилини тому, tasola71 сказав:

А как правильно?Сначала штукатурка,потом стяжка или наоборот?

Можна і так , і так. Зручніше штукатурка/стяжка.

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Я дійсно не розумію людей. Вони ж приїджають на замір, все обговорюємо, рахуємо, кажуть завтра після обіду заїде бригада робити. І перестають брати слухавку. Добре що матеріали не замовив під них. Вірніше замовив, але не встиг сплатити.

• Лайк 2
Посилання на коментар

А щє є унікуми, які кажуть заплатить нам 2000 грн за виїзд на замір. Ми потім нарахуємо і надамо смету. І от сиджу і думаю, нічого даже робити не треба - катайся і оформлюй космічні розрахунки, щоб точно замовник відмовився.

Змінено користувачем BAV_Lug
  • Лайк 2
Посилання на коментар

2 часа назад, BAV_Lug сказал:

А щє є унікуми, які кажуть заплатить нам 2000 грн за виїзд на замір. Ми потім нарахуємо і надамо смету. І от сиджу і думаю, нічого даже робити не треба - катайся і оформлюй космічні розрахунки, щоб точно замовник відмовився.

В нас теж,таке було.1500 тис.запросили,щоб скласти смету по отмостке. 

Посилання на коментар

34 минуты назад, tasola71 сказал:

В нас теж,таке було.1500 тис.запросили,щоб скласти смету по отмостке. 

Полтора миллиона за смету? То вы наверное в тендере каком участвовали по распилу :)

• Хаха 2
Посилання на коментар

4 часа назад, andrey_ka сказал:

Дадуть копняків діду.

Посилання на коментар

Погляд з "протилежної" сторони. 

У минулому житті ми теж брали гроші за виїзд (огляд, консультація "питання-відповіді", обміри + компенсація транспорту) та кошторис, який давали ще глибоко теоретичному замовнику. Чому не безкоштовно? А інформація вартує. В результаті нашого спілкування , то хто дав нам гроші отримав достатню "базу" знань для ведення перемовин з нашими конкурентами оперуючи даними по технологіях які можна застосовувати на об'єкті. Та число (кошторис) для початку торгів з тим же конкурентом.

Змінено користувачем Propeller
  • Лайк 1
Посилання на коментар

4 години тому, BAV_Lug сказав:

О, щоб ви не сумнівались, це давно вже стало бізнесом - детально обговорити ціну за заміри, яка потім нібито буде врахована, приїхати чемно все обговорити, а потім нарахувати так, що воно вам і на не впало і все, грошики тю-тю.

Та ж сама фігня з діагностикою поламаного обладнання чи механізмів.

5 хвилин тому, Propeller сказав:

Чому не безкоштовно? А інформація вартує

так, якщо ціна адекватна то чом би й ні?

Але як у мене запросив один (здається з фенестри) за замір, не памʼятаю скільки і пальне на дорогу 1000 грн з Харківського масиву це 16-20км то чи не дохріна це?

4 години тому, andrey_ka сказав:
4 години тому, Фрай сказав:

Вихід один, домовлятись з кількома і хто перший прийшов того і тапки, інакше їх не навчити буди обовʼязковими.

Був би щасливим, але читайте вище.

дуже рідко коли приходять вчасно, обовʼязково потім виникають якісь проблеми чи хвости, які треба закрити. ((

• Лайк 1
Посилання на коментар

8 годин тому, Фрай сказав:

Був би щасливим, але читайте вище.

дуже рідко коли приходять вчасно, обовʼязково потім виникають якісь проблеми чи хвости, які треба закрити. ((

З таким підходом до підбору виконавців воно і не дивно. Бо після такого пердімонокля , залишаться працювати тільки такі самі хитрожопі. Ну і на виході , як ви і описали , проблеми , хвости , косяки. Грубо кажучи , яке їхало таке здибало.

А навчити  це може лише одного , ніколи не зв`язуватись з таким замовником.

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, andrey_ka сказав:

З таким підходом до підбору виконавців воно і не дивно. Бо після такого пердімонокля , залишаться працювати тільки такі самі хитрожопі.

Яким підходом? Що за маячня у вас з самого ранку?

Щось мені здається, що ви і є той самий хитрожопий якщо так коментуєте.

Який підхід до підбору виконавців ви побачили у мене чи BAV_Lug?

15 годин тому, BAV_Lug сказав:

Я дійсно не розумію людей. Вони ж приїджають на замір, все обговорюємо, рахуємо, кажуть завтра після обіду заїде бригада робити. І перестають брати слухавку. Добре що матеріали не замовив під них. Вірніше замовив, але не встиг сплатити.

Що тут незрозуміло сказано і що можна ще домислити у своїй хворобливій уяві?

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар

12 часов назад, Propeller сказал:

А інформація вартує. В результаті нашого спілкування , то хто дав нам гроші отримав достатню "базу" знань для ведення перемовин з нашими конкурентами оперуючи даними по технологіях які можна застосовувати на об'єкті. Та число (кошторис) для початку торгів з тим же конкурентом.

Логічно. Ще б не попасти на таку платну консультацію від аферістів без відповідной теоретичной/практичной бази. А так то згоден. Чомусь замовнику здається, що виконавці залюбки проїдуть 70-80км в два боки за свій кошт, витратять півдня і нададуть купу безкоштових порад, щоб йому не довелося збирати потрібну інформацію самостійно.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Фрай сказав:

Яким підходом?

Цитата

Ось з цим. І все нижче написане стосується іменно цього підходу.

Що за маячня у вас з самого ранку?

Щоб я зміг відповісти на це ваше питання , ви повинні спочатку пояснити , яка маячня і що це дійсно маячня.

Який підхід до підбору виконавців ви побачили у мене чи BAV_Lug?

Ніякий , я взагалі ніде не писав про ваші підходи.

Що тут незрозуміло сказано і що можна ще домислити у своїй хворобливій уяві?

Тут все зрозуміло. Я про це взагалі жодного слова не написав.

Посилання на коментар

в прошлом году искал людей на озелинение. Причем замеры, чертежи высылал сам. Двое настояли на визите - приехали, померяли, рассказал что и где хочу. Одни дали смету, согласился на нее, работаем, но больше на связь не выходили. Второй приехал, замерил и пропал не выдав сметы. Так что платные "замеры" - очень подозрительно, можно просто на нереальных сметах зарабатывать. Вон на том же прозорро - участие в тендере платное.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, KakTuz сказав:

Так что платные "замеры" - очень подозрительно, можно просто на нереальных сметах зарабатывать.

Так оно так и происходит, на відміну від нормальних підрядників.Неодноразово замовляв вікна/двері і можу робити якісь висновки.
Минулоріч дістаю гроші замірнику, а він каже навіщо? Мій приїзд буде врахований у кошторисі. А позаторік його колега брав.

15 годин тому, Propeller сказав:

А інформація вартує. В результаті нашого спілкування , то хто дав нам гроші отримав достатню "базу" знань для ведення перемовин з нашими конкурентами

Звичайно, що вартує і ваш час і ваші знання, якщо воно не на намаганні «поімєть клієнта» як у згаданих вище випадках.

І коли я вам заплатив то ніхто мені не може заборонити скористатись вашим підрахунком аби порівняти ваші ціни з реальними.

Втім і якщо ви не взяли попередньо грошей, але тоді у вас плюс на отримання замовлення у першу чергу.

Зазвичай я прибираю вартість і прошу надати їх розрахунок з їхніми умовами і терміном виконання і дуже часто у конкурентів виникає питання по деяким позиціям.

Починаєш детально поринатись у тему і знаходиш/не знаходиш аргументи «за чи проти» використання тих чи інших матеріалів та конструкцій, що викликають значне здорожчання твого замовлення.

це стосується як мого підходу у пошуках підрядників по роботі так і у власному будівництві, що чомусь набагато важче через більш дрібні відносини.

усім підрядникам подавай обʼєм роботи і ще бажано закупку матеріалів, для виконроба то святоє. )

І ще одне, намагаюсь працювати лише з тз компаніями де є той з кого можна спитати за халтуру, з робітника який спрос?

Так, це іноді дорожче виходить, але нерви і матеріали ще дорожчі.

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар

1 час назад, KakTuz сказал:

Вон на том же прозорро - участие в тендере платное.

Ну ви свої обсяги з держзамовленнями не плутайте.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...