andrey_ka Опубліковано: В п'ятницю в 16:36 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 16:36 6 хвилин тому, Фрай сказав: Вихід один, домовлятись з кількома і хто перший прийшов того і тапки, інакше їх не навчити буди обовʼязковими. А як одночасно прийдуть ? 43 хвилини тому, tasola71 сказав: А как правильно?Сначала штукатурка,потом стяжка или наоборот? Можна і так , і так. Зручніше штукатурка/стяжка. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: В п'ятницю в 16:43 Автор Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 16:43 Я дійсно не розумію людей. Вони ж приїджають на замір, все обговорюємо, рахуємо, кажуть завтра після обіду заїде бригада робити. І перестають брати слухавку. Добре що матеріали не замовив під них. Вірніше замовив, але не встиг сплатити. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: В п'ятницю в 16:48 Автор Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 16:48 (змінено) А щє є унікуми, які кажуть заплатить нам 2000 грн за виїзд на замір. Ми потім нарахуємо і надамо смету. І от сиджу і думаю, нічого даже робити не треба - катайся і оформлюй космічні розрахунки, щоб точно замовник відмовився. Змінено В п'ятницю в 16:49 користувачем BAV_Lug 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tasola71 Опубліковано: В п'ятницю в 19:50 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 19:50 2 часа назад, BAV_Lug сказал: А щє є унікуми, які кажуть заплатить нам 2000 грн за виїзд на замір. Ми потім нарахуємо і надамо смету. І от сиджу і думаю, нічого даже робити не треба - катайся і оформлюй космічні розрахунки, щоб точно замовник відмовився. В нас теж,таке було.1500 тис.запросили,щоб скласти смету по отмостке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: В п'ятницю в 20:25 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 20:25 34 минуты назад, tasola71 сказал: В нас теж,таке було.1500 тис.запросили,щоб скласти смету по отмостке. Полтора миллиона за смету? То вы наверное в тендере каком участвовали по распилу 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В п'ятницю в 20:51 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 20:51 4 часа назад, andrey_ka сказал: А як одночасно прийдуть ? Дадуть копняків діду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: В п'ятницю в 21:01 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 21:01 (змінено) Погляд з "протилежної" сторони. У минулому житті ми теж брали гроші за виїзд (огляд, консультація "питання-відповіді", обміри + компенсація транспорту) та кошторис, який давали ще глибоко теоретичному замовнику. Чому не безкоштовно? А інформація вартує. В результаті нашого спілкування , то хто дав нам гроші отримав достатню "базу" знань для ведення перемовин з нашими конкурентами оперуючи даними по технологіях які можна застосовувати на об'єкті. Та число (кошторис) для початку торгів з тим же конкурентом. Змінено В п'ятницю в 21:18 користувачем Propeller 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: В п'ятницю в 21:11 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 21:11 4 години тому, BAV_Lug сказав: А щє є унікуми, які кажуть заплатить нам 2000 грн за виїзд на замір. Ми потім нарахуємо і надамо смету. І от сиджу і думаю, нічого даже робити не треба - катайся і оформлюй космічні розрахунки, щоб точно замовник відмовився. О, щоб ви не сумнівались, це давно вже стало бізнесом - детально обговорити ціну за заміри, яка потім нібито буде врахована, приїхати чемно все обговорити, а потім нарахувати так, що воно вам і на не впало і все, грошики тю-тю. Та ж сама фігня з діагностикою поламаного обладнання чи механізмів. 5 хвилин тому, Propeller сказав: Чому не безкоштовно? А інформація вартує так, якщо ціна адекватна то чом би й ні? Але як у мене запросив один (здається з фенестри) за замір, не памʼятаю скільки і пальне на дорогу 1000 грн з Харківського масиву це 16-20км то чи не дохріна це? 4 години тому, andrey_ka сказав: 4 години тому, Фрай сказав: Вихід один, домовлятись з кількома і хто перший прийшов того і тапки, інакше їх не навчити буди обовʼязковими. А як одночасно прийдуть ? Був би щасливим, але читайте вище. дуже рідко коли приходять вчасно, обовʼязково потім виникають якісь проблеми чи хвости, які треба закрити. (( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: В суботу в 05:33 Поділитись Опубліковано: В суботу в 05:33 8 годин тому, Фрай сказав: Був би щасливим, але читайте вище. дуже рідко коли приходять вчасно, обовʼязково потім виникають якісь проблеми чи хвости, які треба закрити. (( З таким підходом до підбору виконавців воно і не дивно. Бо після такого пердімонокля , залишаться працювати тільки такі самі хитрожопі. Ну і на виході , як ви і описали , проблеми , хвости , косяки. Грубо кажучи , яке їхало таке здибало. А навчити це може лише одного , ніколи не зв`язуватись з таким замовником. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: В суботу в 08:09 Поділитись Опубліковано: В суботу в 08:09 (змінено) 2 години тому, andrey_ka сказав: З таким підходом до підбору виконавців воно і не дивно. Бо після такого пердімонокля , залишаться працювати тільки такі самі хитрожопі. Яким підходом? Що за маячня у вас з самого ранку? Щось мені здається, що ви і є той самий хитрожопий якщо так коментуєте. Який підхід до підбору виконавців ви побачили у мене чи BAV_Lug? 15 годин тому, BAV_Lug сказав: Я дійсно не розумію людей. Вони ж приїджають на замір, все обговорюємо, рахуємо, кажуть завтра після обіду заїде бригада робити. І перестають брати слухавку. Добре що матеріали не замовив під них. Вірніше замовив, але не встиг сплатити. Що тут незрозуміло сказано і що можна ще домислити у своїй хворобливій уяві? Змінено В суботу в 08:10 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В суботу в 09:22 Поділитись Опубліковано: В суботу в 09:22 12 часов назад, Propeller сказал: А інформація вартує. В результаті нашого спілкування , то хто дав нам гроші отримав достатню "базу" знань для ведення перемовин з нашими конкурентами оперуючи даними по технологіях які можна застосовувати на об'єкті. Та число (кошторис) для початку торгів з тим же конкурентом. Логічно. Ще б не попасти на таку платну консультацію від аферістів без відповідной теоретичной/практичной бази. А так то згоден. Чомусь замовнику здається, що виконавці залюбки проїдуть 70-80км в два боки за свій кошт, витратять півдня і нададуть купу безкоштових порад, щоб йому не довелося збирати потрібну інформацію самостійно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: В суботу в 10:03 Поділитись Опубліковано: В суботу в 10:03 1 годину тому, Фрай сказав: Яким підходом? Цитата Вихід один, домовлятись з кількома і хто перший прийшов того і тапки, інакше їх не навчити буди обовʼязковими. Ось з цим. І все нижче написане стосується іменно цього підходу. 1 годину тому, Фрай сказав: Що за маячня у вас з самого ранку? Щоб я зміг відповісти на це ваше питання , ви повинні спочатку пояснити , яка маячня і що це дійсно маячня. 1 годину тому, Фрай сказав: Який підхід до підбору виконавців ви побачили у мене чи BAV_Lug? Ніякий , я взагалі ніде не писав про ваші підходи. 1 годину тому, Фрай сказав: Що тут незрозуміло сказано і що можна ще домислити у своїй хворобливій уяві? Тут все зрозуміло. Я про це взагалі жодного слова не написав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: В суботу в 11:07 Поділитись Опубліковано: В суботу в 11:07 в прошлом году искал людей на озелинение. Причем замеры, чертежи высылал сам. Двое настояли на визите - приехали, померяли, рассказал что и где хочу. Одни дали смету, согласился на нее, работаем, но больше на связь не выходили. Второй приехал, замерил и пропал не выдав сметы. Так что платные "замеры" - очень подозрительно, можно просто на нереальных сметах зарабатывать. Вон на том же прозорро - участие в тендере платное. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: В суботу в 11:36 Поділитись Опубліковано: В суботу в 11:36 (змінено) 1 годину тому, KakTuz сказав: Так что платные "замеры" - очень подозрительно, можно просто на нереальных сметах зарабатывать. Так оно так и происходит, на відміну від нормальних підрядників.Неодноразово замовляв вікна/двері і можу робити якісь висновки. Минулоріч дістаю гроші замірнику, а він каже навіщо? Мій приїзд буде врахований у кошторисі. А позаторік його колега брав. 15 годин тому, Propeller сказав: А інформація вартує. В результаті нашого спілкування , то хто дав нам гроші отримав достатню "базу" знань для ведення перемовин з нашими конкурентами Звичайно, що вартує і ваш час і ваші знання, якщо воно не на намаганні «поімєть клієнта» як у згаданих вище випадках. І коли я вам заплатив то ніхто мені не може заборонити скористатись вашим підрахунком аби порівняти ваші ціни з реальними. Втім і якщо ви не взяли попередньо грошей, але тоді у вас плюс на отримання замовлення у першу чергу. Зазвичай я прибираю вартість і прошу надати їх розрахунок з їхніми умовами і терміном виконання і дуже часто у конкурентів виникає питання по деяким позиціям. Починаєш детально поринатись у тему і знаходиш/не знаходиш аргументи «за чи проти» використання тих чи інших матеріалів та конструкцій, що викликають значне здорожчання твого замовлення. це стосується як мого підходу у пошуках підрядників по роботі так і у власному будівництві, що чомусь набагато важче через більш дрібні відносини. усім підрядникам подавай обʼєм роботи і ще бажано закупку матеріалів, для виконроба то святоє. ) І ще одне, намагаюсь працювати лише з тз компаніями де є той з кого можна спитати за халтуру, з робітника який спрос? Так, це іноді дорожче виходить, але нерви і матеріали ще дорожчі. Змінено В суботу в 12:48 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В суботу в 12:24 Поділитись Опубліковано: В суботу в 12:24 1 час назад, KakTuz сказал: Вон на том же прозорро - участие в тендере платное. Ну ви свої обсяги з держзамовленнями не плутайте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: В суботу в 20:32 Автор Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:32 (змінено) Забув ще написати що бюджет від першого виконавця до третього який всеж зробив виріс в 1,5 рази. Хоча були щє потенційні виконавці, які не приїжджали а рахували по плану будинку, і там бюджети були х2. Пошук виконавця почав в квітні. Змінено В суботу в 20:32 користувачем BAV_Lug Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Денис0201 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому В 04.07.2025 в 19:27, ЯД сказал: Мне так паркан делают с осени прошлого года) но наконец работа идет І що по цінах зараз? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Замовники теж різні бувають. Це працює в обидва боки. Вони теж буває пропадають, не передзвонюють і на зустріч не приїзжають. Тому платний виклик трохи рятує ситуацію і дозволяє хоч якось скомпенсувати час і витрати на пальне. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Я ,например, за посмотреть денег не беру. Но если кто то берет, то это его дело. Имеет право на жизнь .случаи то разные бывают. Лайк мой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 5 годин тому, Денис0201 сказав: І що по цінах зараз? Так типа 500грн метр за работу , но уже Экскаватор - 8к Ремонт трубы газа - 6к Металл - 19500 Это на 30м Но, никого больше нет( ПС это ж пока только фундамент Змінено 5 годин тому користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз