Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Где купить инвертор и LiFePO аккумулятор для дома?

Neou

Рекомендовані повідомлення

7 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав:

16 кВт на 314А комірках з доставкою з Ктиаю десь у 2000$ вийде, але чекати 3 місяця.

У меня есть и на 314А, просто искать в платежках за ячейки влом

Апд. Все таки нашел

4*14311 за 314А было

И они потом дешевле стали.

Под 70к получается

Змінено користувачем ЯД
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 години тому, Dalet сказав:

Гарантії. От які на нкон гарантії? А на своє я маю давати, не відвертешся

Якщо виробник вам не дає гарантію, то і ви не повинні. В епіку\розетці ті ячейки продають з гарантією всього 14 діб - людина купує на свій страх і ризик, китайці можуть підсунути все що завгодно: зараз наприклад повно людей з померлими матрицями у нових ТВ, через рік може бути купа покупців з дохлими ячейками, вони кинуться до вас, але ж ви не повинні відповідати за брак виробника якщо він сам не дає гарантію на свій товар

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 часа назад, Danylo Ivanov сказал:

16 кВт на 314А комірках з доставкою з Ктиаю десь у 2000$ вийде, але чекати 3 місяця.

у меня вышло 1400 цена в Китае была 1064, но это больше исключение из правил и повторить не получится

• Лайк 1
Посилання на коментар

53 минуты назад, normal сказал:

Якщо виробник вам не дає гарантію, то і ви не повинні. В епіку\розетці ті ячейки продають з гарантією всього 14 діб - людина купує на свій страх і ризик, китайці можуть підсунути все що завгодно: зараз наприклад повно людей з померлими матрицями у нових ТВ, через рік може бути купа покупців з дохлими ячейками, вони кинуться до вас, але ж ви не повинні відповідати за брак виробника якщо він сам не дає гарантію на свій товар

Все складніше. 1.законодавство. 2.виробники гарантію дають, але реалізація її поза межами нашого законодавства. 

Посилання на коментар

44 хвилини тому, Dalet сказав:

Все складніше.

Все набагато складніше! 
Спробуйте звернутись по гарантії на генератори Конер&Сонер куплені в Епіку, якщо додзвонитесь то це вже успіх.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

10 минут назад, Фрай сказал:

Все набагато складніше! 
Спробуйте звернутись по гарантії на генератори Конер&Сонер куплені в Епіку, якщо додзвонитесь то це вже успіх.

Тому ми самі возили їх на їх сервіс. В наглу. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 години тому, Danylo Ivanov сказав:

Брав участь в груповому замовлені з Китаю 280аг. Виходило 2100грн в Києві.
Поки вони пливли, плани змінились. Забрали по 2800 в тій же групі. Доставка була пару тижнів тому.
Ще 16 eve280 пливуть. Теж вже на продаж підуть.

Посилання на коментар

06.09.2024 в 22:59, anabioz сказав:

По темі гілки, купити краще в Китаї і оптом ) Проте всі хочуть їсти і заробляти, але буде повторення, як з генераторами. Вангую, що через два місяці ціни будуть дуже приємними, бо все пливе в кількості, яка задовольнить потреби всіх та і ажіотаж спаде. Ціна на заводські Lifepo4 акуми в 10квт/г прогнозую на грудень, буде не дорожче 1500$ (звісно не на топові). Зараз я би почекав, якщо не критично.

Хто моніторить, вже є ціна 1500 на нормальний заводський акум?

Посилання на коментар

21 годину тому, newbee2020 сказав:

але і всих грошей не заробиш, шоб ще на самозборщиків нерви тратить. якшо вони не хочуть брать за 2500-3 куе хінуimage.thumb.png.cff53880dc6c6ba269f572070b5682f7.png

а скіки таке зара стоїть, бо дилерську на 15 кВт*годин Felicity дають 1,9кує

Посилання на коментар

Щиро співчуваю пересічним громадянам, бо чомусь ніхто із дотичних до цього сегменту продавців не дуже бажає мати справу з комплектними рішеннями. Які не потребують від споживача ніяких надзусиль щодо закупівлі різного мотлоху у десятка постачальників, потім збирання всього цього в купу, прилаштування до якогось інвертора, тощо. Я не продавець такого обладнання і не маю намірів змінювати напрямки бізнесу, але не можу не сказати, що ми давно за потреби користуємось готовими виробами, в яких все вже зібране та налаштоване. 

Такого типу девайс (LPSBONE) на згадувані вище 15кВт батареї, моделі 15KWh+10KW (це потужність гібридного інвертора) коштує у постачальника  аж $1990.74. Девайс LPSBONE з батареєю 30KWh+10KW відпускається заводом за ціною $3399.13. Звісно, доставка коштує грошей, але зовсім не космічних. Є у CS й інші моделі як ззовні, так і за потужностями, але чомусь нікому з постачальників не цікаво мати справу з рішеннями замість продажу окремих компонентів, хоч я впевнений, що для будь-якого споживача саме готове рішення є більш привабливим, ніж конструктор "зроби сам". Можливо, продаж компонентів дає більшу маржу, та й знімає низку можливих нюансів з гарантією... Я не знаю, як та чому це так виходить, але маємо не дуже гарну ситуацію, це точно. Може хтось зможе пояснити?

LPSBONE.JPG

• Лайк 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Цитата

Які не потребують від споживача ніяких надзусиль щодо закупівлі різного мотлоху у десятка постачальників, потім збирання всього цього в купу, прилаштування до якогось інвертора, тощо. 

а потім як в пана МакДо, одна комірка чи проводок не відбалансований і маємо класний All-In-One головняк.

2тис доларів в китаї звучить прикольно за 15 квт (якщо там не вбудований клон повпомер) за хороший гібридник  і 15 квт свіжих ліферів . цікаво шо по логістиці. там точно не літій іон? бо шось цього виробника не найшов

Змінено користувачем newbee2020
  • Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

І не знайдете. Це виробник батарей, CSPower Battery Tech Co. Ltd, я купляю у них в середньому від 3 до 6 тон батарей щорічно для мережі протягом вже 4 років. А виробництво супутніх продуктів, то у них додаткова гілка бізнесу. В Україну їх батареї возить та продає дилер із зеленою наліпкою :). Гуртовим покупцям шовкографія безкоштовна, тому "брендів", за бажанням, може бути скільки завгодно. Батареї чесні LiFePO4, комірки та блоки вироблені на цьому ж заводі, тому це не перебраний самосклеп.

Випадки відмов за 3 роки були, 2 випадки пошкодження інвертора. Обидва були пов'язані із некоректним підключенням та експлуатацією. Проте несправні плати друзяки замінили без проблем, тепер всіх споживачів ретельно інструктуємо або мої хлопці самі підключають девайси, поки все добре, всі дуже задоволені. Єдине що декого дратує, то у більшості моделей є вентилятори, вони створюють певний дискомфорт якщо розміщені десь близько до місць відпочинку, а коли споживання в періоди відключення та потім зарядки батареї суттєве, то вони вмикаються на підвищені оберти, їх в тиші чутно.

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

36 хвилин тому, Vladdi сказав:

Я не продавець такого обладнання і не маю намірів змінювати напрямки бізнесу

2 хвилини тому, Vladdi сказав:

я купляю у них в середньому від 3 до 6 тон батарей щорічно для мережі протягом вже 4 років.

• Хаха 3
Посилання на коментар

WTF? На всяк випадок, якщо питання облом задати, "для мережі" то для телекомунікаційної мережі.

Змінено користувачем Vladdi
Посилання на коментар

32 хвилини тому, Vladdi сказав:

WTF? На всяк випадок, якщо питання облом задати, "для мережі" то для телекомунікаційної мережі.

Я ж не телепат. Але погодьтеся, якщо і далі не знати про телеком, виглядає кумедно. :) 

Посилання на коментар

1 час назад, Vladdi сказал:

Щиро співчуваю пересічним громадянам, бо чомусь ніхто із дотичних до цього сегменту продавців не дуже бажає мати справу з комплектними рішеннями. Які не потребують від споживача ніяких надзусиль щодо закупівлі різного мотлоху у десятка постачальників, потім збирання всього цього в купу, прилаштування до якогось інвертора, тощо. Я не продавець такого обладнання і не маю намірів змінювати напрямки бізнесу, але не можу не сказати, що ми давно за потреби користуємось готовими виробами, в яких все вже зібране та налаштоване. 

Такого типу девайс (LPSBONE) на згадувані вище 15кВт батареї, моделі 15KWh+10KW (це потужність гібридного інвертора) коштує у постачальника  аж $1990.74. Девайс LPSBONE з батареєю 30KWh+10KW відпускається заводом за ціною $3399.13. Звісно, доставка коштує грошей, але зовсім не космічних. Є у CS й інші моделі як ззовні, так і за потужностями, але чомусь нікому з постачальників не цікаво мати справу з рішеннями замість продажу окремих компонентів, хоч я впевнений, що для будь-якого споживача саме готове рішення є більш привабливим, ніж конструктор "зроби сам". Можливо, продаж компонентів дає більшу маржу, та й знімає низку можливих нюансів з гарантією... Я не знаю, як та чому це так виходить, але маємо не дуже гарну ситуацію, це точно. Може хтось зможе пояснити?

LPSBONE.JPG

Може у багатьох чи хоча б в декого немає бажання купляти нонейм інвертор та ще й з вбудованой в один корпус батареєю? Це взагалі не те щоб дуже поширенне рішення - два в одному. Ще б зверху гнучкими сонячними панелями той корпус обкліїти і можна одразу на дах монтувати.

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 час назад, Vikctor сказал:

Може у багатьох чи хоча б в декого немає бажання купляти нонейм інвертор та ще й з вбудованой в один корпус батареєю? Це взагалі не те щоб дуже поширенне рішення - два в одному. Ще б зверху гнучкими сонячними панелями той корпус обкліїти і можна одразу на дах монтувати.

інвертор це як авто - краще брати щось популярне, легше обслуговувати буде.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

14 минут назад, newbee2020 сказал:

інвертор це як авто - краще брати щось популярне, легше обслуговувати буде.

Так собі приклад, бо ланос був доволі популярним). Інвертор все ж таки краще надійний, потужний й с толковим керуванням.

Посилання на коментар

4 минуты назад, Vikctor сказал:

Так собі приклад, бо ланос був доволі популярним). Інвертор все ж таки краще надійний, потужний й с толковим керуванням.

ви трохи не зрозуміли посил, але ладно. якщо грошей на ланос то треба брати ланос, а не фіат сомбреро 1993 року. умовно якщо грошей на повпомер, то брати повпомер, а не новий бренд за ті ж гроші де ще більше кривих функцій

Змінено користувачем newbee2020
  • Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

5 часов назад, Vladdi сказал:

Такого типу девайс (LPSBONE) на згадувані вище 15кВт батареї, моделі 15KWh+10KW (це потужність гібридного інвертора) коштує у постачальника  аж $1990.74.

Ніхто не ризикне віддати 2000$ за "кота в мішку" - девайс з невідомими параметрами, на який навіть нормального datasheet немає, я вже не кажу про інструкцію з налаштування.

Посилання на коментар

4 часа назад, Vikctor сказал:

Як тимчасове мобільне рішення на час блекаутів для звичайної квартири в багатоповерхівці - набагато зручніше і дешевше, ніж встановлення окремого інвертора і батареї.

Посилання на коментар

8 минут назад, Danylo Ivanov сказал:

Як тимчасове мобільне рішення на час блекаутів для звичайної квартири в багатоповерхівці - набагато зручніше і дешевше, ніж встановлення окремого інвертора і батареї.

Тимчасове рішення з 15кВтг батареєю та інвертором на 10кВт для квартири? Ну, як скажете. Окремий "тихій" надійний інвертор для квартири куди зручніше.

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Vikctor сказав:

Тимчасове рішення з 15кВтг батареєю та інвертором на 10кВт для квартири? Ну, як скажете. Окремий "тихій" надійний інвертор для квартири куди зручніше.

Зручнішого там те, що дірки в стінах не свердлити і АКБ до інвертора вже підʼєднано. Чи він підключається просто в розетку?

Посилання на коментар

12 минут назад, Vikctor сказал:

А ви знаєте, які зараз квартири??? )

Насправді, 15 кВт бітарея + 10 кВт інвертор для квартири то явно забагато, а от щось типу 5 кВт + 5кВт буде в  сами раз, і по вартості, і по габаритам. Підключити через АВР, і горя не знати. Але вентилятори під навантаженням шумлять, то правда. 6.6 кВт+6.2 кВт мені китайці восени на алібабі пропонували по 1200$, а 6.6/3 по 850$ - rozetka.com.ua/467168174/p467168174/

Змінено користувачем Danylo Ivanov
  • Лайк 1
Посилання на коментар

6 минут назад, МакДо сказал:

Чи він підключається просто в розетку?

Тоді сенсу в ньому особливого немає, бо з такою батареєю треба заживити всю квартиру. Тобто як і в інших випадках - грід та лоад в щит.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...