90BCO Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 49 минут назад, mib сказал: А как быть если есть желание передать внукам по наследству? Онуки куплять простенький побутовий ядерний реактор в АТБ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, 90BCO сказав: Онуки куплять простенький побутовий ядерний реактор в АТБ... .. в акцію, до мішка дров будуть давати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, mib сказал: А как быть если есть желание передать внукам по наследству? бажання так то зрозуміле, але по дослідам людей воно просто по віку помре, незалежно від режимів, а буде то за 20 років чи за 18 - онукам все одно мабуть ) 1 час назад, mib сказал: А летом акб не задействованы все идет в ЗТ у мене експорту не достатньо і відповідно мені по модельке доцільно гратися в буфер з нічним підзарядом, віктронівський DESS мене попросив порахувати скільки мені коштує 1квтг з АКБ з урахуванням вартості циклів та амортизації і вийшло десь трошки більше 1 гривні, і воно там само рулить тепер. І це звірятко грає в буфер досить активно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 11 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому 17.09.2026 в 20:20, МакДо сказав: бюджетне 48в ДБЖ на базі оффгрід від дейки воно шумить при роботі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз