Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

3 часа назад, Alvalk сказал:

Time of Us - всюди стоїть 100%

1 Спасибо всем

Змінено користувачем ingwaar karlsson
1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

22 минуты назад, ingwaar karlsson сказал:

вы не разрешили заряду батареи опускаться ниже 100%

І які в цьому мінуси, якщо це система резервного живлення?

Посилання на коментар

1 час назад, beavis сказал:

Ця функція працює НАВПАКИ (чомусь). Зніміть цю галку і не буде того флоата, який маєте зараз.

Точно? Бо я  до цього поставив 2 Деї і  мені здалось, що все працює як треба. Але помітив, що з різними батареями є свої проколи 

1 час назад, beavis сказал:

у мене така сама, 100 показує на акумі. Запросіть у китайців оновлення, бо мені накатили навіть не наступну версію, судячи з коду прошивки. Думаю там багацько пофіксили

Та в тому приміщенні ще навіть інтернет не підключений (але найближчим часом буде), Тому навіть я віддалено погратись з налаштуваннями не можу, не те, що китайці ))
А вирішити проблему хочеться вже

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Alvalk сказав:

Точно? Бо я  до цього поставив 2 Деї і  мені здалось, що все працює як треба. Але помітив, що з різними батареями є свої проколи 

точно, перевіряв на собі пару разу заради цікавості. це не функція батареї, це функція інвертора.

2 хвилини тому, Alvalk сказав:

Та в тому приміщенні ще навіть інтернет не підключений

Роздайте з мобілки на час оновлення) 

Посилання на коментар

3 минуты назад, ingwaar karlsson сказал:

Допустим вы поставили условие 60% в time of use 

при этом вы будете питаться от аккумулятора (не от города). 

при достижении 60% вы будете потреблять ток от города на свои нужды, излишек будет заряжать аккумулятор.

При условии наличия панелей, 
- потребление на нужды офиса 
- при излишке выработки солнечных панелей - зарядка АКБ

Если мощность потребление офиса превышает выработку панелей и разрешенный разряд акк, добавляется город

Ви хочете мені розповісти, як працює TOU? )))

Які 60%?

Я ж вам нормальною українською мовою сказав, що це система резервного живлення

А трохи вище написав, що поставив інвертор з батареєю. Ви там щось бачили про сонячні панелі? Чи пропонуєте висаджувати акуми до 60% , щоб коли вимкнуть електрику, заряду не вистачило на день роботи?

• Лайк 1
Посилання на коментар

20 минут назад, beavis сказал:

точно, перевіряв на собі пару разу заради цікавості. це не функція батареї, це функція інвертора.

У мене все трохи інакше. Але з різними батареями по різному (але інвертори всюди дея)

Вдома акум Дея 6.14 кВтг, І там як не став цю галку, я не бачу, щоб при 100; інвертор щось заливав у батарею.

В іншому місці 3 батареї Фелісіті по 5 кВтг. Там спочатку не була увімкнута ця шалка. Заряд постійно підтримувався 100%, але стрілка постійно міняла напрямок, то від інвертора до батареї, то від батареї до інвертора.. Потім увімкнув. Зараз інколи теж трохи тягне у сторону батареї, але переважно від неї. І з десяток разів за день короткочасно йде десь кіловат на підзардку батареї.

Ну і ось третя установка. Знов щось нове... Ще поки недостатньо вивчив. Але якась зовсім дивна поведінка

20 минут назад, beavis сказал:

Роздайте з мобілки на час оновлення) 

🤣 Жарт зараховано ). Але навіть так не вийде. Бо то напівпідвал, там голосом ще якось подзвонити можна, а мобільного інтернету нема 

Спойлер

8 минут назад, beavis сказал:

здається хтось чує тіки себе.

хизується мабуть

Змінено користувачем Alvalk
Посилання на коментар

12 хвилин тому, Alvalk сказав:

Вдома акум Дея 6.14 кВтг, І там як не став цю галку, я не бачу, щоб при 100; інвертор щось заливав у батарею.

от це був перший тест на таких акумах. Другий на збірці 6квт+6квт+16квт. 

При включеній галці включається флоат. І Ви це зможете побачити на графіках в деє клауд. Це не тіки у мене, в групі на фб це вже обговорювали. Китайська галочка...

Змінено користувачем beavis
Посилання на коментар

11 минут назад, beavis сказал:

При включеній галці включається флоат. І Ви це зможете побачити на графіках в деє клауд. Це не тіки у мене, в групі на фб це вже обговорювали. Китайська галочка...

От завтра буду там і перевірю Насправді хотів сьогодні, але трохи не вистачило часу, щоб дійшло до 100%

Але все одно для мене сьогоднішня його поведінка - загадка. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...