TaurosRMK Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 4 години тому, Дорофеев Сергей сказав: Не возьмут они медную гильзу Так гільза хіба така міцна? Ну вона ж мідна, а не титанова. Товщина стінки самої меншої гільзи (підходить і під 1.5, і під 2.5) приблизно 1 мм, то ж не є чимось непосильним. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) Клещи для наконечников вилочных обожмут (90%) 10% - что сламаются. Змінено 18 годин тому користувачем SantehnikPPR100 Лучше закернить 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pazan Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Також свого часу виникла проблема в нарощенні моножильних кабелів. Після кількох експериментів я все ж переконався, що гільзування з'єднання - це 2 за надійністю після зварювання варіант. Задушив жабу, яка мене намагалася подужати і купив обжимні кліщі для гільз, на кшталт ТАКИХ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому якщо треба обтиснути пару раз то і молотком можна 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 години тому, Pazan сказав: після зварювання Як взагалі зварювання може бути варіантом, якщо це тільки для скруток і вимигає зварювального інвертора та наявності мережі? Якщо треба з'єднати для проводи встик, то зварюванням взагалі не варіант. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 12 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 12 хвилин тому 20 часов назад, Дорофеев Сергей сказал: Я знаю, вы авторитетный, профессиональный электрик. Подскажите как человеку реально соеденить эти несчастные, жилы. Конечно о том что это пролезет в 16-ю гофру не может идти речь Тільки за допомогою гільз. Якщо зробити акуратно, думаю то все має зайти в 16 трубу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз