Фрай Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 47 хвилин тому, denis-k сказав: разберите любой фен и вы удивитесь от того через какие сопли проходят эти 2 кВт А довжина і матеріал тих «соплєй» ніяк не впливає на результат? Змінено 1 година тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, denis-k сказал: очередная "легенда", кто-то... что-то... у кого-то... так себе аргументы может розетка за 100 метров, или скрутка на скрутка, или вообще усеченка пвс, возможно "профессиональный электрик" монтаж делал, тут уже и сечение 4 кв особо не помогут есть кабель ВВГ 1,5, у кабеля существуют характеристики, так ответьте почему его нельзя использовать для стандартной розетки в конкретных условиях? Зрозумів. Не буду втрачати час на спілкування 😂 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому 9 минут назад, Energon сказал: час на спілкування так никто общаться и не просит, прошу технически объяснить почему нельзя использовать ВВГ 1,5 кв? укажите правильный путь, откройте глаза, возможно я, гугл, производитель чего-то не знают, или это секрет который передается только от электрика к электрику?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 19 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому (змінено) 33 хвилини тому, denis-k сказав: использовать ВВГ 1,5 кв Якщо живете у власному будинку то робіть, хто вам може заборонити? 33 хвилини тому, denis-k сказав: укажите правильный путь, откройте глаза, возможно я, гугл, производитель чего-то не знают, или это секрет Мій водійський стаж під 50 років, добре памʼятаю той чудовий радянський час коли нічого не було і основна більшість каталась на лисій як бубон гумі і нічого, не повірите, не було у мене аварій з того приводу. А зараз викидаю зимову гуму не по глибині протектора, а по часу використання і зовсім не тому, що зайві гроші, якраз навпаки. Просто не хочу мати проблем ще й з цього приводу. От маю досвід використання розетки 5шт з підводом 1.5квадрати і навантаженням на кухні з плитою у 4.5кВт, нічого не згоріло, але коли випадково виявив це то додалось сивого волосся. Можливо зіграла роль відстань від щитка до розетки через стіну менше метра, але нах мені та хитрість рукожопа-мудака-електрика? Є норми? Аби проводка не перегрівалася, важливо грамотно розрахувати перетин кабелю для проводки в квартирі. Відразу ж слід зазначити, що в нормах, якими потрібно керуватися при монтажі електропроводки сказано, що для силових розеток у квартирі чи будинку потрібно використовувати мідний кабель з монолітною жилою перетином не менше 2,5мм², а для освітлення не менше 1,5мм². Виконуйте і не переймайтесь! Рекомендація: Завжди обирайте кабель із запасом приблизно 30% від очікуваного навантаження. Це дозволяє уникнути перегріву та знижує ризик короткого замикання Нема авторитетів? Робіть собі як знаєте, навіщо шукаєте мазохістів для підтримки? Змінено 9 хвилин тому користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз