Shturman1 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Добрий день. Підкажіть по такому питанню. На скільки критично що акумуляторна батарея стоїть у вертикальному положенні? В паспорті на батарею таке положення вважається не правильним. Просто дуже не зручно горизонтально її класти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Деякі навіть з кронштейнами продаються, щоб на стіну вішати. Звісно краще коли комірки клапанами вгору. А що до незручно - ящики поруч на заважають (?) - зробіть поличку для акума і іншого барахла і буде зручно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому Моя теж стоїть вертикально. Мені так зручно. А її я не питав... Але й іона не обурюється вже третій рік. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 1 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 1 хвилин тому На коллкекторе воздухоотводчики, в системе отопления это расходники. Может и плюнуть водичкой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз