Vstar Опубліковано: 3 лютого Поділитись Опубліковано: 3 лютого Мені інколи здається, що гаджети думки починають зчитувати )) і тут же гугл пропозиції кидає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 3 лютого Поділитись Опубліковано: 3 лютого у гугл є сервіс, який дозволяє переглянути всю інформацію, що про вас зібрана. У тому числі і рекламні ідентифікатори. конкретно про вас. будете здивовані. там гігабайти інформації. під "слухати" не мається на увазі умовний майор, який сидить у припаркованому поруч із будинком бусіку, із червоними очима та навушниками на голові. Мається на увазі розпізнавання голосу отими самими рекламними сервісами. Немає такої людини, яка б не залишила цифровий слід за собою. просто треба це прийняти і вимкнути параною. Ну і не вимикати здоровий глузд та таки дотримуватись якоїсь інформаційної гігієни а, взагалі, я завжди реготав коли мені казали, що їм контекстна реклама видає різноманітні сайти знайомств або ресурси по збільшенню пісюнів або шлюхореєстри. Ну от зовсім не паляться люди 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 3 лютого Поділитись Опубліковано: 3 лютого ось, для інформації. Дані з 55 різних джерел. Це все - гуглівські сервіси. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 3 лютого Поділитись Опубліковано: 3 лютого Скачав, передивився, нічого секретного не знайшов, тільки те що сам передавав, чи по пошті надходило... Може скажете в якій папкі шукать записи розмов дружини 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 3 лютого Поділитись Опубліковано: 3 лютого (змінено) 45 минут назад, normal сказал: Скачав, передивився, нічого секретного не знайшов, тільки те що сам передавав, чи по пошті надходило... Може скажете в якій папкі шукать записи розмов дружини Может лучше сразу развестись? Многие знакомы в шоке от того, что я свою геолакацию расшариваю жене. А жена мне свою. Просто делают круглые глаза: за тобой жена/муж следит???? А мне наоборот удобно, что жена неназванивает мне со словами: ну где же ты! Довольно долго учил ее сначала зайти в гугл карты, посмотреть, где я и потом может и не придется звонить с вопросом "где ты" Змінено 3 лютого користувачем Dendnepr 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 3 лютого Поділитись Опубліковано: 3 лютого 51 хвилину тому, Dendnepr сказав: Может лучше сразу развестись? Многие знакомы в шоке от того, что я свою геолакацию расшариваю жене. А жена мне свою. Просто делают круглые глаза: за тобой жена/муж следит???? А мне наоборот удобно, что жена неназванивает мне со словами: ну где же ты! Довольно долго учил ее сначала зайти в гугл карты, посмотреть, где я и потом может и не придется звонить с вопросом "где ты" О, в нас також така функція є. В цю неділю, була халепа, дві доньці ,мали сісти в автобус до дому, побачили , що вже рухаються в напрямку дому. І як би вже мали бути вдома, але нема , це як раз мить, коли такі охоплює переляк , в програми спостереження побачили, що вони вже за 30 км від маршрута .А вони , взагалі то і не зрозуміли, що сіли не на той автобус і він вже в другому населеному пункті. Так що не зовсім то і погана штука спостереження. Якщо нема чого приховувати. Ну а якщо є, то завжди можна вимкнути телефон. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 4 лютого Поділитись Опубліковано: 4 лютого У нас теж геолокація взаємно передається. Багато зайвих запитань відпадає. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 4 лютого Поділитись Опубліковано: 4 лютого 11 часов назад, Dendnepr сказал: Довольно долго учил ее сначала зайти в гугл карты, посмотреть, где я и потом может и не придется звонить с вопросом "где ты" муж подружки тоже научил ее и потом возмущался почему она так не делает? Не понимал. )) Цитата А мне наоборот удобно, что жена неназванивает мне со словами: ну где же ты! — Дорогая, ты у меня такая умная, ну придумай что-нибудь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 4 лютого Поділитись Опубліковано: 4 лютого 22 години тому, normal сказав: Скачав, передивився, нічого секретного не знайшов, тільки те що сам передавав, чи по пошті надходило... Може скажете в якій папкі шукать записи розмов дружини думаю слід під її акаунтом зайти і переглянути. мої ж голосові зліпки, як я розумію, десь у цих 550+ гб інформації Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 4 лютого Поділитись Опубліковано: 4 лютого А хто вам сказав, що ви можете побачити інформацію яку передає ваш смартфон чи телевізор? Колись один юзер обурився на те, що його ТВ прередає якусь інфу, став розбиратись, в ЛиЖи йому сказали, мовляв смарт збирає інфу йому в допомогу, бла-бла, але якщо ви проти то можете поставити галочку і він цього робити не буде. Той так і зробив, зайшов у налаштування, проставив галочки і заспокоївся. А потім чогось поліз перевірити, а трафік всеодно йде!!! Не памʼятаю чим скінчилося, але тоді і сплило те, що це роблять не тільки ЛиЖи, а й інші бренди та гаджети. Хто сумнівається то Хуавей вам поміч! ) От мені цікаво, а що мій робот транслює виробнику, він же по всій хаті ходить і все сканує, зараза! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 4 лютого Поділитись Опубліковано: 4 лютого ну, робот на те і робот, щоб рано чи пізно повстати проти клятих шкіряних мішків. а от що замислила пральна машинка - от це вже запитання: Цитата Пользователь обнаружил, что его умная стиральная машина LG потребляет суммарно 3,66 ГБ трафика в сутки. Причём 3,57 ГБ тратится на процесс Upload, а лишь 96 МБ на Download. Upd1: также выяснилось, что этот сетевой процесс активировался по непонятной причине с 4 января, а всего машинка потратила более 11 ГБ трафика. Upd2: Модель машинки LG WM9000HVA.ASSEEUS, на устройстве изначально было установлена последняя версия фирмваре и новых обновлений на сайте производителя не было. Upd3: Пользователь подтвердил, что это не баг роутера по поводу скачка трафика. Также он до сих пор не получил от LG информацию о том, как правильно сбросить/обновить прошивку или как починить сетевую систему стиральной машины. Что интересно, провал трафика на графике выше произошёл в то время, когда стиральная машинка была включена и использовалась по прямому назначению для стирки белья. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 4 лютого Поділитись Опубліковано: 4 лютого и шо еще она считывает и куда передает? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого да товарісчі, страшно жить. В мене мишка два місяці підряд оновлюється, шо там можна оновлювати.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого Блин, боюсь включать кондиционеры. Могут весь трафик на себя забрать. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого Мені ще цікаво як людина доходить до такого ступеня фобії, коли починає вивчати трафік від домашніх приладів.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
smotesko Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого 42 хвилини тому, Vikctor сказав: Мені ще цікаво як людина доходить до такого ступеня фобії, коли починає вивчати трафік від домашніх приладів.... Профдеформація. Мережеві інженери постійно таким займаються – по собі знаю. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого 3 часа назад, Vikctor сказал: Мені ще цікаво як людина доходить до такого ступеня фобії, коли починає вивчати трафік від домашніх приладів.... Ну чо, цікаво кому і на що жаліється твій холодильник. Може у них є свій форум холодильників і вони там обговорюють власників.... 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого 3 минуты назад, murava сказал: ...Може у них є свій форум холодильників і вони там обговорюють власників.... В мене все більше переконання що наш форум саме такий... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
semengv Опубліковано: 6 лютого Поділитись Опубліковано: 6 лютого 21 час назад, murava сказал: Ну чо, цікаво кому і на що жаліється твій холодильник. Ну это смешно конечно, если бы не было так грустно. Сосед купил холодильник, еще до войны. Надо было срочно - старый сгорел. И цена такая не малая- хотя самый обычный с виду. Оказалось - холодильник с выходом в интернет - может сам заказы продуктовые делать. Заглянула туда, полистала инструкцию и смеялась до слез. В холодильнике банка огурцов, кастрюля с борщом, пакет молока и пачка масла. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 6 лютого Поділитись Опубліковано: 6 лютого 37 минут назад, semengv сказал: Оказалось - холодильник с выходом в интернет - может сам заказы продуктовые делать. Так чтобы он или стиралка или еще что выходило в инет их надо сначала настроить и подключить к сети. Если никто не настраивал то он сам ничего и никуда не сможет слать априори. Не понимаю изза чего у людей паника/фобии/удивление/пр. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
semengv Опубліковано: 7 лютого Поділитись Опубліковано: 7 лютого 23 часа назад, eam сказал: Так чтобы он или стиралка или еще что выходило в инет их надо сначала настроить и подключить к сети. Если никто не настраивал то он сам ничего и никуда не сможет слать априори. Не понимаю изза чего у людей паника/фобии/удивление/пр. Так я это понимаю. Речь о том, что человек купил то, что ему никогда не пригодится и был удивлен цене. Правильно мне говорил один знакомый - чем проще, тем меньше затрат . Где-то он прав. А насчет фобий - то все относительно в этом мире. Надо принять и не заморачиваться. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 7 лютого Поділитись Опубліковано: 7 лютого (змінено) Цитата А насчет фобий - то все относительно в этом мире. Надо принять и не заморачиваться. Но, как поется в той песне - «если ты пьешь с ворами опасайся за свой кошелек!» Змінено 7 лютого користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Domikv Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого В 03.02.2024 в 23:47, Сарочка сказал: О, в нас також така функція є. В цю неділю, була халепа, дві доньці ,мали сісти в автобус до дому, побачили , що вже рухаються в напрямку дому. І як би вже мали бути вдома, але нема , це як раз мить, коли такі охоплює переляк , в програми спостереження побачили, що вони вже за 30 км від маршрута .А вони , взагалі то і не зрозуміли, що сіли не на той автобус і він вже в другому населеному пункті. Так що не зовсім то і погана штука спостереження. Якщо нема чого приховувати. Ну а якщо є, то завжди можна вимкнути телефон. а що це за сервіс? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Domikv Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого В 04.02.2024 в 20:51, muvic сказал: думаю слід під її акаунтом зайти і переглянути. мої ж голосові зліпки, як я розумію, десь у цих 550+ гб інформації а куди треба заходити, щоб побачити ці дані? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 29 лютого Поділитись Опубліковано: 29 лютого 13 годин тому, Domikv сказав: а куди треба заходити, щоб побачити ці дані? Та просто у пошуку введіть "мої дані в гугл", думаю спрямує. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз