tayatlas Опубліковано: 11 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2023 Для очистки стекла поступаю так: натираю стекло обычным туалетным мылом. Нагар потом убирается обычной влажной бумажной салфеткой, после чего снова натирается мылом и так до следующего раза Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 11 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2023 42 хвилини тому, tayatlas сказав: обычным туалетным мылом 22 години тому, -enjoy- сказав: Вимочити губку у воді і протерти скло То це тільки в мене немає у вітальні відра і мила, щоб помити губку чи протерти скло? Наступного разу спробую у дружини свиснути каструлю і гель для душу, якщо встигну добігти з ними до каміну 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 12 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2023 10.11.2023 в 20:53, -enjoy- сказав: 100 разів вже на форумі обговорювалось. Немає простішого методу чистки скла як змочена б/у губка (яку планували викинути, тільки не жирну) від миття посуду. Зволожити губку, мокнути її в пепел, протерти скло ширшавою стороною і протерти скло тільки мягкою стороною.. Вимочити губку у воді і протерти скло. Якщо треба одразу затопити топку після миття скла, то газетою ретельно витерти скло. ВСЕ, і 100 грн у вас в кармані. п.с дав рецензію із 10-річної практики користування jotul i350 fl. п.с.2. Будьте в теплі та чистоті))) Після такого методу очищення скла помітив купу мікро подряпин на склі. Це якщо правильно світло і кут погляду співпаде. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovapk Опубліковано: 1 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2023 А хто порадить засіб щоб прибрати зі скла розплавлений одяг? У мене хтось з гостей притулився флісовими штанами до скла і залишився слід. По гарячому серветками не вдалося витерти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 1 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2023 Може лезом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 1 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2023 Якщо є ніж для шпалер, можна спробувати тими лезами. Вони тонкі, скло не травмують та знімають всякі наліпки добре. Ще можна спробувати скребком для склокераміки, зазвичай він є в комплекті з варильною. Це те, що не шкрябає скло. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Malchish Опубліковано: 1 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2023 Зе бест, именно Stanley: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovapk Опубліковано: 1 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2023 Є такий ніж, пробував і боюсь поцарапати скло. Хочу все ж спробувати хімію якусь знайти. Якщо не вийде, буду лезом знімати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Massimo. Опубліковано: 4 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2023 Прихований текст epicentrk.ua/shop/ochistitel-kopoti-flamma-710-ml.html таку штуку ще рік тому купив по акції, чистить супер, запах трох є але не критичний, пшикнув, шматком паперу протер і чисто До цього мив головами від самогону та мочалкою с золою то хімією набагато легше і не дряпається скло Піч Duval EM-203F 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-enjoy- Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого По рекомендації сусіда купив в епіцентрі такий засіб Прихований текст epicentrk.ua/ua/shop/sredstvo-dlya-chistki-stekla-kaminov-i-pechey-turbochist-0-45-l.html Щоб я був здивований, то ні, бо я просто ШОКОВАНИЙ як файно відмиває скло топки. Прискнув три раза, 30 секунд очікування і звичайною губкою весь нагар змивається. п.с. також призначений для очищення скла духових шкаф та мікрохвильових печей. ДУЖЕ РЕКОМЕНДУЮ!!! Українському виробнику РЕСПЕКТ! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 15 годин тому, -enjoy- сказав: По рекомендації сусіда купив в епіцентрі такий засіб Прихований текст epicentrk.ua/ua/shop/sredstvo-dlya-chistki-stekla-kaminov-i-pechey-turbochist-0-45-l.html Щоб я був здивований, то ні, бо я просто ШОКОВАНИЙ як файно відмиває скло топки. Прискнув три раза, 30 секунд очікування і звичайною губкою весь нагар змивається. п.с. також призначений для очищення скла духових шкаф та мікрохвильових печей. ДУЖЕ РЕКОМЕНДУЮ!!! Українському виробнику РЕСПЕКТ! У нас також він, брали в Розетці по акції, ще є французський, дорожче в 2,5 рази і помітної різниці в роботі нема Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого Не займайтеся дурнею. Найкращий засіб для чищення камінного скла це ЗОЛА. Берете звичайну губку, протираєте трохи вологою скло, потім цю губку макаєте в холодну золу і протираєте. Потім сухою салфеткою протираєте залишки зі скла і скло як нове. Спробуйте! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого Не займайтесь дурнею. Найкращий засіб для підтирання то ЛОПУХ. Берете звичайний лопух, жмакаєте і потім протираєте дупцю. Екологічно, дешево і головне натурально. Спробуйте ! в темі діляться своїм досвідом, а не займаються дурнею...можно наслідувати, а можна не брати до уваги, але головне в спілкуванні доносити свою думку ввічливо, а не виказувати зневагу 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого 19 годин тому, Humanite сказав: Не займайтеся дурнею. Найкращий засіб для чищення камінного скла це ЗОЛА. Берете звичайну губку, протираєте трохи вологою скло, потім цю губку макаєте в холодну золу і протираєте. Потім сухою салфеткою протираєте залишки зі скла і скло як нове. Спробуйте! на дровах часто земля і пісок, він попаде в золу і ви поцарапаєте дорогуче скло хороший заcіб, один мінус - як вода, варто було б загущувачу трошки додати щоб трималось на склі Прихований текст epicentrk.ua/ua/shop/ochistitel-dlya-stekla-dverey-kamina-sweep.html#main 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого Ховайте посилання з цінам під спойлер❗ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого Я після sweep та туалетного папіру ще протираю мікрофіброю та звичайним очисником скла - відчувається як змивається ще якийсь зайвий наліт 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого 35 хвилин тому, newbee2020 сказав: на дровах часто земля і пісок, він попаде в золу і ви поцарапаєте дорогуче скло За 13 років не поцарапав. Та і не думаю що дрова можуть бут на стільки в землі, щоб це суттєво вплинуло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2 години тому, irina1969 сказав: Не займайтесь дурнею. Найкращий засіб для підтирання то ЛОПУХ. Берете звичайний лопух, жмакаєте і потім протираєте дупцю. Екологічно, дешево і головне натурально. Спробуйте ! в темі діляться своїм досвідом, а не займаються дурнею...можно наслідувати, а можна не брати до уваги, але головне в спілкуванні доносити свою думку ввічливо, а не виказувати зневагу Дякую за донесення вашого безцінного життєвого досвіду, але я ним не скористаюся. Я так розумію, що маю до натискання кнопки "додати відповідь" спочатку узгодити з вами саму відповідь, мову допису та стилістику? А дозвіл буде в письмовій формі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого Добре, що не було цієї теми років 10 тому, коли довелось перший раз чистити скло в топці на дачі. Навіть не замислювався, що потрібні якісь спец засоби для цього. Волога ганчірка чудово допомогла. Однак, не виключаю, що при застосуванні якихось спеціальних дров потрібні спеціальні засоби для чищення скла) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого 17.02.2025 в 19:20, Humanite сказав: Не займайтеся дурнею. Найкращий засіб для чищення камінного скла це ЗОЛА. Берете звичайну губку, протираєте трохи вологою скло, потім цю губку макаєте в холодну золу і протираєте. Потім сухою салфеткою протираєте залишки зі скла і скло як нове. Спробуйте! Спробував, в принципі працює, але треба довше витирати розмазню, потім пішов сполоснути губку - довелось мити ще і раковину... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 25 лютого Поділитись Опубліковано: 25 лютого 17.02.2025 в 18:06, -enjoy- сказав: По рекомендації сусіда купив в епіцентрі такий засіб Приховати вміст epicentrk.ua/ua/shop/sredstvo-dlya-chistki-stekla-kaminov-i-pechey-turbochist-0-45-l.html Щоб я був здивований, то ні, бо я просто ШОКОВАНИЙ як файно відмиває скло топки. Прискнув три раза, 30 секунд очікування і звичайною губкою весь нагар змивається. п.с. також призначений для очищення скла духових шкаф та мікрохвильових печей. ДУЖЕ РЕКОМЕНДУЮ!!! Українському виробнику РЕСПЕКТ! Та ж сама реакція і у мене - вау ефект! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого В 22.02.2025 в 13:05, normal сказал: довелось мити ще і раковину.. Потом душ, а одежду в стирку.....😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Спартак Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого Купував разом з пічкою Sweep. Але в мене нема такого щоб кожного разу мити. На фото скло не мив десь тиждень. Мабудь тяга гарна і нічого особливо не пристає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
l669 Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня На зараз оптімально Милам - засіб чищення для кухні - в Еві, Епіцентрі, Розетці - десь 70+ грн. На рівні самих наворочених каміних. У тяжких випадках - спочатку Еж з Аврори - для видалення нагару (40+ грн) , нанести, дати постояти, потім не витираючи - отой мілам. І дуже прискорює - не чистити на холодну, я починаю наступну розпалку одночасно з чисткою, тепло все прискорює в рази. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз