yurriy Опубліковано: В суботу в 11:24 Поділитись Опубліковано: В суботу в 11:24 Только что, Made in USSR сказал: на телефон приходят сообщения о том, что энергии нет в сети и потом что появилась ? или надо все время заглядывать в приложение ? По бажанню. Як налаштуєте. По замовчуванню - приходять у додаток без пуш-повідомлень. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: В суботу в 14:57 Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:57 без панелей работает дея нормально ? только акум и инвертор . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: В суботу в 15:39 Поділитись Опубліковано: В суботу в 15:39 41 хвилину тому, Made in USSR сказав: без панелей работает дея нормально ? только акум и инвертор . Так. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 17.04.2026 в 22:50, k-master сказав: На електричку мені треба 30-40 квтгод на тиждень. Я собі придбав DC зарядку на 20 квт щоб заряджатись від сонця. А для чого DC зарядка на 20 кВт, якщо у вас сонце стільки не дає і таке мале споживання енергії машиною? Там же ціна мінімум 1500$ порівняно із 200$ за хорошу AC EVSE на 32А (7 кВт). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 годин тому, volomoto сказав: А для чого DC зарядка на 20 кВт, якщо у вас сонце стільки не дає і таке мале споживання енергії машиною? Там же ціна мінімум 1500$ порівняно із 200$ за хорошу AC EVSE на 32А (7 кВт). Томущо в мене 15 кВт мережа, а це 3х5кВт, тобто 7 кВт з мережі я не отримаю. Дея на 12 кВт може видати максимум 4 кВт на фазу, тобто без мережі теоретично я можу взяти максимум 12, а практично 10-10,5кВт від сонця. Тому я й взяв DC бо воно дозволяє заряджатись з рівномірним навантаженням на фази і теоретично повинно допомогти брати від сонця більше без відсутності мережі бо при перекосі фаз воно якось часто на батарейку перемикалось. Нема бажання то перевіряти знову але думаю що москалі допоможуть то зробити. Зараз в мене стоїть обмеження на 10 кВт і вдень під час зарядки я навіть пару сотень ватт продаю. Ціна - 59000 грн + 2500 стійка + десь 4000 на кабель(тут мене жаба задушила, тому 20 кВт в мене не буде, бо кабель 5х4 замість 5х6 хоча теоретично можна брати 10 від сонця + 10 від мережі та мати 20) + 2 мішка цемента та ще щось з дрібниць. 7 кВт йшла у комплекті з машиною тому взагалі безкоштовна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз