Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Питання з електрики, що не потребують окремої теми

sanykrimea

Рекомендовані повідомлення

6 годин тому, Pazan сказав:

Вітаю!
Ніхто не зустрічав за адекватні ціни 1-фазний 2-зонний електролічильник на DIN-рейку?

В кожного свій масштаб цін.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 години тому, Игорь&Ира сказав:

В кожного свій масштаб цін

так і вибору особливого самих пристроїв щось я не бачу

Посилання на коментар

23 часа назад, Pazan сказал:

Ніхто не зустрічав за адекватні ціни 1-фазний 2-зонний електролічильник на DIN-рейку?

Будь-який лічильник шукати то ризикова справа. У кожного РЕМ є перелік лічильників, які вони параметризують та допускають до використання у своїх  точках обліку, тому шукати треба за цим списком. І взагалі, параметри обліку багатотарифних лічильників задаються конкретними параметрами програмування, чи то однозонний, чи двозонний, чи тризонний.

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 години тому, Vladdi сказав:

Будь-який лічильник шукати то ризикова справа

мені потрібен він був не для збору показників і оплати ЕЕ, а для додаткового контролю груп споживання, щоб бачити, яка група споживає більше/менше і в який період.

Посилання на коментар

4 години тому, Pazan сказав:

не для збору показників і оплати ЕЕ, а для додаткового контролю груп споживання

Так вам потрібен не сертифікований лічильник, а щось типу Sonoff POW Elite чи POWR3 або Shelly EM. А двозонність це суто програмна функція в системі моніторингу.

Посилання на коментар

7 годин тому, sanyas15 сказав:

Тоді навіщо саме двозонний?

щоб знати скільки споживає суто електроопалення день/ніч

Посилання на коментар

17 годин тому, smotesko сказав:

не сертифікований лічильник, а щось типу

я мав на увазі такого типу: www.aliexpress.com/item/1005005779783981.html

Посилання на коментар

• 2 тижні потому...

є в ніка на сайті модульний тарифний лічильник. Тільки от на рахунок його придбання я так і не зрозумів де його можна придбати і за яку ціну

nik.net.ua/product/nik-2108

Посилання на коментар

ще такий якийсь знайшов

noark.in.ua/lichylnyk-elektroenergiyi-ex9ems-1p-2m-100a-2t-1-faznyy-2mu-100a-2-taryfnyy-107292-noark

Посилання на коментар

17 часов назад, Shturman1 сказал:

є в ніка на сайті модульний тарифний лічильник. Тільки от на рахунок його придбання я так і не зрозумів де його можна придбати і за яку ціну

nik.net.ua/product/nik-2108

А цей elektros.com.ua/ua/p782718579-elektroschetchik-nik-2100ap6t2000mc11.html?srsltid=AfmBOoq2jusHy0e-LpeNumRW_31m9LObe71aCAqn0v9ERLJq86mD25F1 ?

Посилання на коментар

Шановні! Яким чином підключити 1 фазний інвертор Deye до 3 фазної мережі (щоб заживити весь будинок) і можна було під'єднати генератор?

В моєму розумінні ставиться ручний перемикач "вхід-резервне живлення". Після переключення на резервне живлення - ще один перемикач "інвертор-генератор".

Не знаю чи можна встановити автоматичний перемикач фаз.

Змінено користувачем XL.pro
Посилання на коментар

Підкажіть як на практиці роблять з'єднання світла на вулиці для підсвічування ланшафту. Умовно є точка куди сходяться 4-5 кабклів 220 світла, в моїй уяві має бути якась вкопана ip65+ коробка-колодязь де наприклад на вагах розключення. Я знайшов китайські коробочки чорні на гермовводах але вони дуже міліпіздріческіє і якісь трошки дебільні, 3 точки зробив самі маленькі і якось більше не хочеться. Чи є якесь напрацьоіане рішення під такі задачі? Чи кожен колхозіт як хоче?

Посилання на коментар

Якщо коробки будуть в землі то моя думка що коробки повинні бути заливні. іншого варіанта не бачу, тому що якщо коробки в землі то все одно буде попадати вода. На фото приклад такої розводки без компаунда. На даному фото скоріше всього мурахи наносили в коробку землі

IMG20260310133108.jpg

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Заливні не розглядаю, бо хочеться мати можливість поміняти/додати кабель. На фото навіть не натяк на ip ) просто моетажнв на сальніках, ще і не уф.

Я не три точки отаке ставив (одну викривав - сухе), але воно дуже не зручне і маленьке тож шукаю шось інше.

17772313944268636185620667122571.jpg.7b4d1a22f51aa0b7da8c628872e0eac0.jpg

Посилання на коментар

ну те що на фото це дійсно повна лажа. Але моя особиста думка що заливні коробки це найкраще рішення

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...