dragon200 Опубліковано: 21 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) Пам'ятаю ще в тому році думав фундамент залити додатково до армопояса це дитяча забавка🤣. Думав роботи там на дня 2. Зараз довбаюсь вже практично 3й тиждень. І ще не все готово. То жесть! Як виявилось треба і сходи зробити, їх (2 сходинки) я розраховував 3 години!!! І каналізацію треба вивести і закладні під дощовку закласти, врахувати фінішне покриття... Короче там роботи як на 2й будинок) Змінено 21 година тому користувачем dragon200 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: 20 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 20 годин тому Нова дилема) чи варто робити тут (синя точка) ревізію? труба каналізації буде проходити під плитою, тобто доступу до неї не буде ніякого. спочатку думав що 100% треба, а тепер вагаюсь, бо вихід каналізації буде в (110діаметр) в кухні (червона точка) за 1,5м від того де я планував робити + щоб ту ревізію дивитись треба робити якийсь люк на терасі, + вона буде на відстані 50-60см від поверхні тераси, да і впринцепі мені вже здається безтолкова ця ідея. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 5 хвилин тому, dragon200 сказав: Нова дилема) чи варто робити тут (синя точка) ревізію? труба каналізації буде проходити під плитою, тобто доступу до неї не буде ніякого. любите ви складнощі) Зробіть ревізію біля тераси чи може ближче до септика, якщо до нього далеко. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 14 хвилин тому, dragon200 сказав: и варто робити тут (синя точка) ревізію? Навіщо ? У вас що там якийсь складний перелом труби і теоретично може виникнути затор. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 2 години тому, dragon200 сказав: Нова дилема) чи варто робити тут (синя точка) ревізію? труба каналізації буде проходити під плитою, тобто доступу до неї не буде ніякого. спочатку думав що 100% треба, а тепер вагаюсь, бо вихід каналізації буде в (110діаметр) в кухні (червона точка) за 1,5м від того де я планував робити + щоб ту ревізію дивитись треба робити якийсь люк на терасі, + вона буде на відстані 50-60см від поверхні тераси, да і впринцепі мені вже здається безтолкова ця ідея. Нема ніякої дилеми. Зробить біля септику ревізію. В цю каналью ви николи сами не будите заглядати. Не знаю, яку ганчірку для умовного засору ви випадково повинні туди змивати( досвід мешканки 1 поверху, там в основному були прокладки, тампони і гінчіркіи, ну ви ж в зравому умі таке робить не будете) то 100 мм каналья не знаю як по іншому забеться . Траса 50 мм кухні « дуже економний домогосподарки( миття вручну посуду холодною водою-40 гр в малому обʼємі екологічними засібамі, чистячих средства+ рокі десь 7-8) в с окупності дадуть повне запечатання труб таке, що навіть соляна кислота не працює, то буде розвага суто хлопцями з послугою « відновлення діаметру труб» і ви їх самі точно не відновите , щоб ви не робили самостійно. . І якщо даже так, то це станеться років через 10. То не робить довгих трас з кухні малого лиаметру, купить посудомийку, бо жодна людина таких температур не тримає. На останок зробить ревізію для заспокоєння біля септику для зворотного входу від траси до дому і забудьте от це от все. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: 8 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 8 годин тому По ревізії питання закрите, дякую.! Чого шокаю труднощі там де їх нема? бо хочеться все все все продумати, щоб потім нічого не довбати, особливо бетон) краще задати 1000 тупих питань тут ніж зробити пару тупих і геморних рішень в житті) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз