Dendnepr Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 4 минуты назад, 90BCO сказал: Та навіщо? Можна встановити трифазні сонячні панелі згодом 🙄 😳 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 час назад, Dendnepr сказал: Додому, мабуть хочу однофазник. щоб не було приколів з перекосами фаз. Решается блоком питания и однофазным генератором Ну и котел вынести за пределы инвертора Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 годин тому, Dendnepr сказав: Додому, мабуть хочу однофазник. щоб не було приколів з перекосами фаз. Так приколів й не буде якщо уся потужність (особливо потужні споживачі) будинку рівномірно рознесена по фазам. Бо 3-х фазна дея без особливих проблем видає на одну фазу половину номінала. Поки ніхто не відгукнувся з проблемами як в мене - при спробі вижати від сонця все коли сонця мало та нема мережі в мене чомусь дея починає розряджати батарейку замість того щоб використовувати сонце. Але батарейку воно заряджає на все сонце і якщо не намагатись вмикати кондиціонери та дуйки щоб наловити якомога більше сонця то про це можна ніколи не дізнатись. Увімкнув чайник чи електропліту, воно щось розрядило, потім зарядило і якщо не дивитись у камери чи було сонце в момент розряду батарейки то нічого й не помітиш. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз