Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

4 минуты назад, 90BCO сказал:

Та навіщо? Можна встановити трифазні сонячні панелі згодом 🙄

😳

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, Dendnepr сказал:

Додому, мабуть хочу однофазник. щоб не було приколів з перекосами фаз.

Решается блоком питания и однофазным генератором

Ну и котел вынести за пределы инвертора

Посилання на коментар

6 годин тому, Dendnepr сказав:

Так приколів й не буде якщо уся потужність (особливо потужні споживачі) будинку рівномірно рознесена по фазам. Бо 3-х фазна дея без особливих проблем видає на одну фазу половину номінала. Поки ніхто не відгукнувся з проблемами як в мене - при спробі вижати від сонця все коли сонця мало та нема мережі в мене чомусь дея починає розряджати батарейку замість того щоб використовувати сонце. Але батарейку воно заряджає на все сонце і якщо не намагатись вмикати кондиціонери та дуйки щоб наловити якомога більше сонця то про це можна ніколи не дізнатись. Увімкнув чайник чи електропліту, воно щось розрядило, потім зарядило і якщо не дивитись у камери чи було сонце в момент розряду батарейки то нічого й не помітиш.

Посилання на коментар

11 годин тому, k-master сказав:
18 годин тому, Dendnepr сказав:

Так приколів й не буде якщо уся потужність (особливо потужні споживачі) будинку рівномірно рознесена по фазам.

Воно то так, але на практиці все інакше. (

У мене на часі теж таке питання стоїть і не можу визначитись бо не бачу щоб у когось все працювало нормально.

Посилання на коментар

Вітаю.  Є питання:  вхідні дані  — Deya 10 кВ 3 ф — 8 кВ по танелям,   поки навантаження 2–3 кв,  все працює як по книжці,  Time of use і т. д., вночі підзаряджаю до 70%,   днем сонце заливає до 100%. далі простой,  тут сьогодні, коли батарека була вже 85%, спробував троха навалити, 3ф котел 7,5кв,      тут почалась дивна ситуація,  сонце давало 5 кв (стабільно до  великого навантаження), і з батареки 2,5кв  - за делкілька хв , сонце впало в 0 на якусь 1-2хв, потім знов підхватило  і так постійно безліч разів, в момети піки з батарекаи по 7.5кв деколи добирало з мережі.....   може хтось стикався?,  може десь є чарівна галочка в налаштуваннях,   чи якись лайв хак, як налаштувати. Щоб інвертор не відвалював сонце? …  Як тільки відключив навантаження до 1–2 кВт,  сонце стабільно брало свої 4–5 кВт, лило в батарейку, яка встигла просісти… Зміна   Battery first і Load first  не допомогла,     може, прошивку змінити? 

Screenshot 2026-02-28 at 22.56.50.png

Змінено користувачем Volodymyr Teplyi
полика
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...