Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

4 минуты назад, 90BCO сказал:

Та навіщо? Можна встановити трифазні сонячні панелі згодом 🙄

😳

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, Dendnepr сказал:

Додому, мабуть хочу однофазник. щоб не було приколів з перекосами фаз.

Решается блоком питания и однофазным генератором

Ну и котел вынести за пределы инвертора

Посилання на коментар

6 годин тому, Dendnepr сказав:

Так приколів й не буде якщо уся потужність (особливо потужні споживачі) будинку рівномірно рознесена по фазам. Бо 3-х фазна дея без особливих проблем видає на одну фазу половину номінала. Поки ніхто не відгукнувся з проблемами як в мене - при спробі вижати від сонця все коли сонця мало та нема мережі в мене чомусь дея починає розряджати батарейку замість того щоб використовувати сонце. Але батарейку воно заряджає на все сонце і якщо не намагатись вмикати кондиціонери та дуйки щоб наловити якомога більше сонця то про це можна ніколи не дізнатись. Увімкнув чайник чи електропліту, воно щось розрядило, потім зарядило і якщо не дивитись у камери чи було сонце в момент розряду батарейки то нічого й не помітиш.

Посилання на коментар

11 годин тому, k-master сказав:
18 годин тому, Dendnepr сказав:

Так приколів й не буде якщо уся потужність (особливо потужні споживачі) будинку рівномірно рознесена по фазам.

Воно то так, але на практиці все інакше. (

У мене на часі теж таке питання стоїть і не можу визначитись бо не бачу щоб у когось все працювало нормально.

Посилання на коментар

Вітаю.  Є питання:  вхідні дані  — Deya 10 кВ 3 ф — 8 кВ по панелях,   поки навантаження 2–3 кв,  все працює як по книжці,  Time of use і т. д., вночі підзаряджаю до 70%,   днем сонце заливає до 100%. далі простой,  тут сьогодні, коли батарека була вже 85%, спробував троха навалити, 3ф котел 7,5кв, і тут почалась дивна ситуація,  сонце давало 5 кв (стабільно до великого навантаження), і з батареки 2,5кв  - за делкілька хв , сонце впало в 0 на якусь 1-2хв, потім знов підхватило  і так постійно безліч разів, в момети піки з батарекаи по 7.5кв деколи добирало з мережі.....   може хтось стикався?,  може десь є чарівна галочка в налаштуваннях,   чи якись лайв хак, як налаштувати. Щоб інвертор не відвалював сонце? …  Як тільки відключив навантаження до 1–2 кВт,  сонце стабільно брало свої 4–5 кВт, лило в батарейку, яка встигла просісти… Зміна   Battery first і Load first  не допомогла,     може, прошивку змінити? 

Screenshot 2026-02-28 at 22.56.50.png

Змінено користувачем Volodymyr Teplyi
полика
Посилання на коментар

13 годин тому, Volodymyr Teplyi сказав:

Вітаю.  Є питання:  вхідні дані  — Deya 10 кВ 3 ф — 8 кВ по панелях,   поки навантаження 2–3 кв,  все працює як по книжці,  Time of use і т. д., вночі підзаряджаю до 70%,   днем сонце заливає до 100%. далі простой,  тут сьогодні, коли батарека була вже 85%, спробував троха навалити, 3ф котел 7,5кв, і тут почалась дивна ситуація,  сонце давало 5 кв (стабільно до великого навантаження), і з батареки 2,5кв  - за делкілька хв , сонце впало в 0 на якусь 1-2хв, потім знов підхватило  і так постійно безліч разів, в момети піки з батарекаи по 7.5кв деколи добирало з мережі.....   може хтось стикався?,  може десь є чарівна галочка в налаштуваннях,   чи якись лайв хак, як налаштувати. Щоб інвертор не відвалював сонце? …  Як тільки відключив навантаження до 1–2 кВт,  сонце стабільно брало свої 4–5 кВт, лило в батарейку, яка встигла просісти… Зміна   Battery first і Load first  не допомогла,     може, прошивку змінити? 

Screenshot 2026-02-28 at 22.56.50.png

Це без мережі? Якщо почитаєте пару сторінок назад то я писав про те саме - при деяких конфігураціях навантаження воно починає розряджати батарейку замість того щоб брати сонце хоча при вимкненні навантаження починає заряджати батарейку потужністю більшою ніж брало від сонця на навантаження.

Можливо ось це посилання правильне https://www.stroimdom.com.ua/topic/238309-deye-invertori-gibridni/page/223/#elControls_5578049_menu в моєму повідомленні за 9-те лютого є з графіками.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...