Made in USSR Опубліковано: учора в 20:14 Поділитись Опубліковано: учора в 20:14 вот выкладка Notes_260611_230906.pdf Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: учора в 20:16 Поділитись Опубліковано: учора в 20:16 16 минут назад, ЯД сказал: Да, 14шт как то стрёмно) у меня лично 12, хотя можно было бы и 13 (тоже 3ф) У моих холостой 39,15 вольт рабочий 33,26 548 вольт ходостой для 14 панелей, как по мне все в рамках У соседа два стринга по 14 у меня просто одна не влезла Потому 13 и 14 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: учора в 20:18 Поділитись Опубліковано: учора в 20:18 2 хвилини тому, Made in USSR сказав: вот выкладка Notes_260611_230906.pdf Посмотрите на более новые серии - LR8 У них напряжение меньше а "выхлопа" больше. По току у вас там запас Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: учора в 20:42 Поділитись Опубліковано: учора в 20:42 да , по току там можно легко два стринга в параллель на один мппт . В любом случае больше семи панелей на стринг я не размещу физически на крыше ,т.е 14 шт. Я выбираю из того что можно беспроблемно купить по месту . Панели громоздкие , могут быть дефекты и доставка не дешевая . Связывается с новой почтой нет желания ,это не инвертор переслать. То есть есть некий головняк. А так ,да я за то что бы панель вообще 32 ампера выдавала , при напряжении 50 вольт и имела размеры 2382 мм на 1134 мм 😁 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 18 годин тому, Фрай сказав: Я вибачаюсь, а можна розжувати для таких дилетантів як я? Бо у мене немає ЗТ, панелі на південь і часто дають лише те, що споживає будинок - 200-400вт Він має на увазі що коли потужність не повна то напруга буде десь між холостою та робочою. Але як на мене дивитись на це не треба, треба просто взяти максимальну напругу(зазвичай це напруга холостого ходу) та розрахувати напругу для різних температур. Якщо десь не проходить то не варто розраховувати що під час роботи під потужністю вона буде меншою. Варто розглянути інші панелі чи їх меншу кількість. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 22 години тому, Made in USSR сказав: Особенно высока вероятность в это минус двадцать , лупит солнце на чистенькие панели , а инвертор выключен , нет нагрузки . А ЕЩЕ НЕТ ПЗІП Вірогідність мінус20 - найменша, сонце не так і лупить на панелі, тому що вони направлені на пд/зх, інвертор працює завжди, заземлення є, ПЗІП також. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 15 часов назад, ЯД сказал: Да, 14шт как то стрёмно) у меня лично 12, хотя можно было бы и 13 (тоже 3ф) Но тут еще 1 момент . Например вот 615 панели от лонги. И напряжение там меньше. И таких я думаю 14 норм для 3ф. А вам по 9 наверное (не считал) salespot.com.ua/content/files/specifkacja-lr8-66hgd-615m-38785883.pdf склоняюсь к LONGI Hi-MO X10 LR8-66HVD-650M Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 22 часа назад, МакДо сказал: Хлоп! Longi lr8-66hvd-650m 8шт для цих залізяк где брали ? по чем ?! сам на такие посматриваю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 11 хвилин тому, Made in USSR сказав: где брали ? по чем ?! сам на такие посматриваю. На хотлайні це новинка і лише одна пропозиція. Знайшов на пром за 5400 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому LR8-66HVD-650M роздріб — 120$ опт (1 палета) — 114$ (2 палети ) — 110$ --------------олх. осталось 16 шт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 години тому, Made in USSR сказав: LR8-66HVD-650M роздріб — 120$ опт (1 палета) — 114$ (2 палети ) — 110$ --------------олх. осталось 16 шт. Ну от за таку ціну я і брав. Не хочеться згадувати літо минулого року, коли вони були дешевші відсотків на 25-30%, бо можу завдати моральної шкоди людям, які купували то до того, коли то стало по типу кондиціонера в приватному будинку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз