Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Питання з електрики, що не потребують окремої теми

sanykrimea

Рекомендовані повідомлення

13.01.2026 в 07:47, InSAn сказав:

Взагалі-то ні один виробник комірок не продає їх із шинами: лазерне приварювання клем відбувається у дилерів

зображення.png

Пряма поставка з заводу EVE

image.webp

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

18 годин тому, DimaF сказав:

Зубры с инверторами не дружат.

Сам мучился некоторое время, пока не убрал.

стоять у мене зубри перед інвертором. були різні інвертори, самий дешевий за алі, must pro, deye . жодних проблем.  

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

Только что, Александр Аврамчук сказал:

стоять у мене зубри перед інвертором. були різні інвертори, самий дешевий за алі, must pro, deye . жодних проблем.  

У меня стояли после инвертора на вводе в дом и изрядно доставала эта дискотека с отключением фаз.

Убрал - как пошептали.

Посилання на коментар

3 години тому, DimaF сказав:

У меня стояли после инвертора на вводе в дом и изрядно доставала эта дискотека с отключением фаз.

Убрал - как пошептали.

Бо після інвертора їм взагалі не місце

• Лайк 1
Посилання на коментар

Панове, а як правильно заземлити екран витої пари? Кабель F/UTP, екран алюмінієва фольга і мідний дріт. Спочатку хотів з екрану скрутити косичку, обтиснути накінечником і на PE шину, але здається то не так має бути 😁

Посилання на коментар

6 часов назад, anabioz сказал:

Пряма поставка з заводу EVE

image.webp

Не вірю (с)
Завод в таких ящиках (по 4 шт) не продає нікому і ніколи - лише в дерев'яних (точну кількість не пам'ятаю - але вручну точно не піднімете).

Вас обманули.

• Лайк 2
Посилання на коментар

В Європі, можливо, перепаковують, але пакування повністю зроблено дуже гарно - по заводському.
Це не з нкона, напряму на заводі замовили, з Європи відвантажили.

лифери.jpg

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

14 хвилин тому, DmiVady сказав:

В Європі, можливо, перепаковують, але пакування повністю зроблено дуже гарно - по заводському.

лифери.jpg

Купував МВ31 з нкон в такій самій упаковці :) 

• Лайк 3
Посилання на коментар

19 хвилин тому, DmiVady сказав:

ЕВЕ відправляє комірки палетами партнерам, які наварюють термінали і пакуюють по 4шт. Це все відбувається ще в межах китаю. Ви то замовляєте напряму на заводі, але там є довгий партнерський ланцюжок, про який вам не говорять, бо і не треба вам про то знати.

Змінено користувачем volomoto
  • Лайк 5
Посилання на коментар

Тільки що, volomoto сказав:

ЕВЕ відправляє комірки палетами партнерам, які наварюють термінали і пакуюють по 4шт. Ви то замовляєте напряму на заводі, але там є довгий партнерський ланцюжок, про який вам не говорять, бо не треба вам про то знати.

А навіщо мені про це казати? Я і не цікавився. Була поставлена задача - результат отримано.
Я прекрасно розумію, що завод не буде займатись дрібними партіями.
Просто саме перепаковування, можливо, стандартизовано під різних дилерів, мені сподобалось.
935100322_.thumb.jpg.01edbe48f878064b20f560bba677ca19.jpg

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

46 минут назад, DmiVady сказал:

лифери.jpg

Навіть наліпки на коробках один в один як з нкону. І термінали таки само. І колір ось цього ущільнювача в коробках теж такий само.

Змінено користувачем Vikctor
  • Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

В 13.01.2026 в 13:31, porterlv сказал:

- АҐМ, 2 роки

- батареї не ремонтуються, вам потрібні нові АКБ.

Відповідь цікава, але можу показати батареї, звичайні АГМ, якім вже більше 5 років, і вони абсолютно справні і працюють як треба. Ємність зараз десь в межах 85-90%. Просто не всі можуть їх експлуатувати нормально. Найпоширеніша проблема звичайних АГМ батарей то підсихання пластин, бо електроліту в промокашках замало для активної роботи, особливо в умовах підвищеної температури. Справедливості заради треба сказати, що це стосується батарей високої якості. Як відновити батареї, писав у сусідніх постах. Ми так їх відновлюємо постійно. Але будь-які батареї також виходять з ладу, в тому числі і ті, які справно відпрацювали по 2 "звичайних" ресурси. Причин багато, це обриви пластин від корозії пайок шин, деформація активної маси та внутрішні закорочення, тощо. Проте більша частина гарних батарей зберігає роботоздатність навіть у вельми похилому віці. Зрозуміло, все це при дотриманні правильних режимів експлуатації. Особливо заряджання та напруги утримання. Підвищення напруги навіть на 1 Вольт швидко висушує батарею і вона виходить з ладу. І це головна причина раптових відмов при використанні з неперевіреним обладнанням.

Змінено користувачем Vladdi
Посилання на коментар

27 минут назад, DmiVady сказал:

А навіщо мені про це казати? Я і не цікавився. Була поставлена задача - результат отримано.
Я прекрасно розумію, що завод не буде займатись дрібними партіями.
Просто саме перепаковування, можливо, стандартизовано під різних дилерів, мені сподобалось.
935100322_.thumb.jpg.01edbe48f878064b20f560bba677ca19.jpg

Цікаво б ще ціни порівняти. Тільки ціни вже після отримання, тобто з логістикою. Я чомусь впевнений що дешевше за нкон "напряму від виробника" не вийде. І нкон ще додає в комплект шинки мідні луджені. Якщо відмовляєшся від шінок, то ціна зменшується трішки. На ваших фото не бачу яки шінки поклали.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Vikctor сказав:

не бачу яки шінки

Я з такими само отримував. Дешманські алюмінієві шини.

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, МакДо сказал:

Я з такими само отримував. Дешманські алюмінієві шини.

Я до того, що оті класні шинкі з нкона вони теж на ціну комірок лягають. Бо якщо від них відмовитись, то економія біля 1 євро на комірці, але якщо їх замовляти окремо на алі, то я свого часу менш ніж на 3,5 бакси не знаходив. Чи навіть дорожче. Давно було.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Vikctor сказав:

Я до того, що оті класні шинкі з нкона вони теж на ціну комірок лягають. Бо якщо від них відмовитись, то економія біля 1 євро на комірці, але якщо їх замовляти окремо на алі, то я свого часу менш ніж на 3,5 бакси не знаходив. Чи навіть дорожче. Давно було.

Так. Мені поклали класні шинки, але алюмінієві все одно лишили. Напевно воно і їм не треба і задарма

• Хаха 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, Vikctor сказав:

На ваших фото не бачу яки шінки поклали.

Не пам'ятаю, можливо такі ж як вище МакДо написав, при збірці використовували не їх.

• Лайк 2
Посилання на коментар

10 хвилин тому, DmiVady сказав:

Не пам'ятаю, можливо такі ж як вище МакДо написав, при збірці використовували не їх.

IMG_6499.jpeg

Посилання на коментар

А що поганого в тих шинах, що йдуть у комплекті?
Хтось поміряв опір, пропускну спроможність, чи ще щось?
Чому їх забракували корифеї цієї теми?

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

Тільки що, DmiVady сказав:

Опір. Їх застосовують лише з струмопровідною пастою, щоб досягти низького опору.

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

3 часа назад, TaurosRMK сказал:

Панове, а як правильно заземлити екран витої пари?

витая пара заземляется с одной стороны, обжимаете металлическим джеком (что бы экран на корпус джека попал), вставляете в коммутатор у которого тоже металлические порты, корпус коммутатора уже на общую землю.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, МакДо сказав:

Опір. Їх застосовують лише з струмопровідною пастою, щоб досягти низького опору.

А в чому проблема застосування пасти?
І хто і де міряв опір(посилання)?

Посилання на коментар

1 минуту назад, denis-k сказал:

витая пара заземляется с одной стороны, обжимаете металлическим джеком (что бы экран на корпус джека попал), вставляете в коммутатор у которого тоже металлические порты, корпус коммутатора уже на общую землю.

Тільки там має бути опір заземлення правильний для таких речей

Посилання на коментар

21 хвилину тому, DmiVady сказав:

youtu.be/hFe9eWi3NLg?si=XPTLyTiYhSeg4IbR

• Дякую 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

30 хвилин тому, DmiVady сказав:

я б орієнтувався або на власні дослідження або на тих хто цим професійно займається

25 хвилин тому, DmiVady сказав:

якою тесла та зікри батареї в своїх машинах мажуть?

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...