AnMig Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 4 хвилини тому, mib сказав: Посмотрите на zemismart на алишке Це ті що через Zigbee працюють? В мене нема Zigbee хаба 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 1 година тому, AnMig сказав: щоб бачити скільки інвертор споживає, зараз/сьогодні/за місяць і т.д. щоб що? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 13 минут назад, AnMig сказал: Це ті що через Zigbee працюють? В мене нема Zigbee хаба є WiFi Version: Tuya App/ Smart Life 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AnMig Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 56 хвилин тому, DimaF сказав: приложении телефона и так видно, ну и на экране инвертора. Некоректно висловився, хотів сказати так: "перед стабілізатором і нвертором" потрібно поставити ватметр. Проблема в тому, що я не впевнений, чи інвертор показує скільки саме він бере від мережі на власні потреби і на підтримку роботи бмс (якщо таке має місце). А танцювати з бубнами, і обвішувати датчиками не маю бажання. Думав якось по простому зробити: порівняти скільки квт зайшло, і скільки скільки вийшло без заряджання батареї. І знатиму різницю. Ця різниця (стабілізатор+ інвертор) може так в непогану суму в місяць обійтися. Просто для цікавості при веденні бюджету Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AnMig Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 45 хвилин тому, beavis сказав: щоб що? Ну, щоб розуміти куди пішло 4 - 5 соток лишніх в місяць за електроенергію, яку не споживав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 4 минуты назад, AnMig сказал: я не впевнений, чи інвертор показує скільки саме він бере від мережі на власні потреби і на підтримку роботи бмс А навищо йому брехати!? Мий бере 80-120 ватт, и схоже так и е. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AnMig Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 9 хвилин тому, DimaF сказав: Мий бере 80-120 ватт, и схоже так и е. Власне, що "схоже". 🙂 А як взнати практично? Принаймні, я не бачу на своєму скільки семе він споживає суто на підтримку своєї роботи. В характеристиках виробника не бачив цих даних. Плюс, в мене ще один голодний рот: 20квт стабілізатор Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 12 минут назад, AnMig сказал: Власне, що "схоже". 🙂 А як взнати практично? Принаймні, я не бачу на своєму скільки семе він споживає суто на підтримку своєї роботи. В характеристиках виробника не бачив цих даних. Плюс, в мене ще один голодний рот: 20квт стабілізатор Что не так!? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 13 минут назад, AnMig сказал: Власне, що "схоже". 🙂 А як взнати практично? Принаймні, я не бачу на своєму скільки семе він споживає суто на підтримку своєї роботи. В характеристиках виробника не бачив цих даних. Плюс, в мене ще один голодний рот: 20квт стабілізатор Я в ХА вижу сколько из сети и какая нагрузка в доме, обычно разница 100 ватт это дея 12 на 3 фазы 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AnMig Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 12 хвилин тому, DimaF сказав: Что не так!? Можу помилятися, але думаю, що у вас 117вт іде на роботу інвертора. Але він витрачає потужність (невідомо скільки) на перетворення енергії з сонця і акумулятора. І на вашому скріншоті мого стабілізатора не видно 🙂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Только что, AnMig сказал: Можу помилятися, але думаю, що у вас 117вт іде на роботу інвертора Ну и?? Вы лишнюю ложку каши себе не позволяете утром!? Примите за константу, и не морочьте себе голову) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AnMig Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 18 хвилин тому, DimaF сказав: Примите за константу, и не морочьте себе голову) Може й так. Зі стабілізатором в мене за останні три місяці різниця між лічильником і факт. споживанням гуляє від 80квт/год до 30квт/год. Минулі роки, якщо не помиляюся - поза 100 виходило. А тепер ще й інвертор додасться, то й взагалі бардак буде. Чи допомже мені це знання? А чим допомагають людям ватметри в щитках? Бо їм просто цікаво. Думаю, на цьому можна закінчити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 4 часа назад, AnMig сказал: Порадьте, будь ласка, ватметр на дін рейку, який можна поставити на вхід до будинку, щоб бачити скільки інвертор споживає, зараз/сьогодні/за місяць і т.д. Прошу не кидати тряпками (знаю що є купа китайського барахла в інтернеті). Хочу знати що використовує спільнота, щось менш-більш перевірене чи трохи якісніше. Без свистілок, перділок і фантиків у вигляді "Ватметр + ПЗВ + реле напруги + підігрів сидінь" PS: Не знаю чи важливо, але одна фаза, ввідний АВ 32А Я себе перед и после инвертора поставил atorch типа таких Пользую ещё умные розетки этой же фирмы и все устраивает. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 часа назад, DimaF сказал: Вы лишнюю ложку каши себе не позволяете утром!? Примите за константу, и не морочьте себе голову) крипотрейдери офісники у чаті 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз