standov Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 минуты назад, ЯД сказал: Хм, надо купить какой то галимый Китай для сравнения)) а то я не замечал никакой разницы например с е-некстом, который имхо галимый китай Отжеж, додав два китаеза ) (де - знайдіть самі 😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Спасибо, терь понял)) не обращал раньше внимания Да, у е-некста тоже нема) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Только что, ЯД сказал: Спасибо, терь понял)) не обращал раньше внимания Да, у е-некста тоже нема) Це штука відсутність якої прям дуже бісить коли багато крутити і нормальні бренди давно це зрозуміли, я прям дуже здивувався коли побачив що eti теж нема. Я eti мабуть штучні рази крутив раніше, і якост раніше не звертав уваги (бо мабуть були) а тут прям бісило, навіть подумав що може якийсь контрафакт але магаз не перший раз купляю, перевірений. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому (змінено) 2 години тому, standov сказав: додав два китаеза ) (де - знайдіть самі /// шукаю автомати посеред ночі /// Тут також наче два китайці, а два ні. Вгадайте де. Прихований текст Все вірно, галімий китайськи Legrand 😅 Прихований текст ПЗВ Geya Ці також мають Змінено 50 хвилин тому користувачем TaurosRMK Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому Гівняний у вас якийсь легран ))) щоб ви ще вночі робили Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз