normal Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 2 години тому, Фрай сказав: А що ви потім з тією щепою робите? звісно мангал розпалювати, я взяв фрезерний подрібнювач, рубає по 5см, забили 8 мішків (з обрізки саду), вистачить на сезон, 100% краще ніж око виколити довгими прутками коли вручну.. Змінено 5 годин тому користувачем normal Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 часа назад, Фрай сказал: А що ви потім з тією щепою робите? Поки я нижній ярус грядок засипаю, потім буду просто в лісі висипати, щоб не палити і не складувати гілками, бо на то дивитися Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 6 хвилин тому, standov сказав: Оце на фото "фреза", це на TC модель а D (виглядає так само ззовні) воно дешевше і справді херово працює на тонких/мокрих (підкручуй не підкручуй). Я про це і написав. В цій не такий ніж, там конусна така балдень розміром з курку, воно фактично поєднує фрезу та ножи. Так, зрозумів виглядає цікавіше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Только что, vbb сказал: Так, зрозумів виглядає цікавіше Результат виглядає отак, це я аросто молов все підряд що потрапляло під руку. Фреза так не вміє, ніж вміє але на щначно менших деаметрах. Фактично комбінація плюсів ножової та фрезерної. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 години тому, normal сказав: звісно мангал розпалювати,... 100% краще ніж око виколити довгими прутками коли вручну.. Згоден, але частково, бо я таки все обрізане вручну нарізаю секатором, складаю у ящики і хай сушиться. Вчора шашлики частково на торішній трояндовій лозі завтовшки з гільзу 12 калібру. ) А потім ще й камін топив, а от щепа так горіти не буде. 2 години тому, standov сказав: Результат виглядає отак, це я аросто молов все підряд що потрапляло під руку От заради троянових тонких хвостів варто було б мати подрібнювач, бо щорічно вивожу кудись повний прицеп. руки свої шкода поколоті Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 19 минут назад, Фрай сказал: заради троянових тонких хвостів варто було б мати подрібнювач, бо щорічно вивожу кудись повний Теоретично на такий сценарій варто подивитися ножову систему, воно дешеве, так фігово працює з товстими гілками але от отаке з кустарників/кущів рубить гарно і точно не фрезерне. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) В мене такий аппарат GTM MS2800/45 і ось нарізка молодого горіху для прикладу, як на мене палити і зберігати у мішках саме то, але чекаю поки висохне, ще не палив... Змінено 1 година тому користувачем normal Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз