Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Моє будівництво - zx50 у Ворзелі з "заморочками"

standov

Рекомендовані повідомлення

2 години тому, Фрай сказав:

А що ви потім з тією щепою робите?

звісно мангал розпалювати, я взяв фрезерний подрібнювач, рубає по 5см, забили 8 мішків (з обрізки саду), вистачить на сезон, 100% краще ніж око виколити довгими прутками коли вручну..

Змінено користувачем normal
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 часа назад, Фрай сказал:

А що ви потім з тією щепою робите?

Поки я нижній ярус грядок засипаю, потім буду просто в лісі висипати, щоб не палити і не складувати гілками, бо на то дивитися

Посилання на коментар

6 хвилин тому, standov сказав:

Оце на фото "фреза", це на TC модель а D (виглядає так само ззовні) воно дешевше і справді херово працює на тонких/мокрих (підкручуй не підкручуй). Я про це і написав. В цій не такий ніж, там конусна така балдень розміром з курку, воно фактично поєднує фрезу та ножи.

Так, зрозумів
виглядає цікавіше

Посилання на коментар

Только что, vbb сказал:

Так, зрозумів
виглядає цікавіше

Результат виглядає отак, це я аросто молов все підряд що потрапляло під руку. Фреза так не вміє, ніж вміє але на щначно менших деаметрах. Фактично комбінація плюсів ножової та фрезерної.

PXL_20260412_165638782.MP.jpg

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 години тому, normal сказав:

звісно мангал розпалювати,... 100% краще ніж око виколити довгими прутками коли вручну..

Згоден, але частково, бо я таки все обрізане вручну нарізаю секатором, складаю у ящики і хай сушиться.

Вчора шашлики частково на торішній трояндовій лозі завтовшки з гільзу 12 калібру. )

А потім ще й камін топив, а от щепа так горіти не буде.

2 години тому, standov сказав:

Результат виглядає отак, це я аросто молов все підряд що потрапляло під руку

От заради троянових тонких хвостів варто було б мати подрібнювач, бо щорічно вивожу кудись повний прицеп.

руки свої шкода поколоті

Посилання на коментар

19 минут назад, Фрай сказал:

заради троянових тонких хвостів варто було б мати подрібнювач, бо щорічно вивожу кудись повний

Теоретично на такий сценарій варто подивитися ножову систему, воно дешеве, так фігово працює з товстими гілками але от отаке з кустарників/кущів рубить гарно і точно не фрезерне.

Посилання на коментар

В мене такий аппарат GTM MS2800/45 і ось нарізка молодого горіху для прикладу, як на мене палити і зберігати у мішках саме то, але чекаю поки висохне, ще не палив...

1.jpg

Змінено користувачем normal
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...