Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

7 хвилин тому, k-master сказав:

Насправді це буде працювати поки ви єдиний власник такого інвертора на районі

Саме так я і кажу тим, хто планує ставити стаби.😂

Стосовно листів, то цією зимою можна було хоч у лігу сексуальних реформ писати, це все було до сраки.

• Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

подивися статистику , коли просідала напруга. зимою в часи пік. в ночі, під ранок навіть висока була. я заряджав в ночі по нічному тарифу. навіть декількох годин при включенні мережі вистачало на підзарядку батареї з запасом на цілий день. в день будинок від батарейки. так усю зиму і провели на нічному тарифу. хоча. може у нас ще більш менш по напрузі. у інших може гірше ситуація.    

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

10 годин тому, outdoor24 сказав:

Коли зимою напруга у мережі була 165В, власники деї і інших віктронів «смоктали лапу», а мій вольтронік заряджав батку і давав 230 на споживачів

Яка ціна Вашого Вольтроніка? Чи економічно виправдано ставити такий апарат на декілька тижнів використання з поганою мережею при наявності сонячних панелей, які потім будуть давати світло?

Посилання на коментар

26 хвилин тому, sanyas15 сказав:

Яка ціна Вашого Вольтроніка?

Не схоже, що воно коштує як клони вольтроніка))) image.thumb.png.2c775f9f0f10e646d1afe96552779297.png

Посилання на коментар

48 хвилин тому, sanyas15 сказав:

Яка ціна Вашого Вольтроніка?

я брав з Гішпанії, щось близько 500 EUR було і є, але зараз без наявності. наші перекупи ціни не складуть, як завжди. але можна пошукати бв чи Q-Power (це теж саме).

tienda-solar.es/en/solar-investors/1252-inverter-solar-axpert-king-ll-5000-48v

51 хвилину тому, sanyas15 сказав:

Чи економічно виправдано ставити такий апарат на декілька тижнів використання з поганою мережею при наявності сонячних панелей, які потім будуть давати світло?

зараз він у мене так і працює, поки трифазна дея лежить у коробці і чекає підключення. але навіть після підключення все одно залишу вольтроник на резерв-резерв

Посилання на коментар

23 години тому, outdoor24 сказав:

Стосовно листів, то цією зимою можна було хоч у лігу сексуальних реформ писати, це все було до сраки.

Цією зимою наявність мережі це вже добре. Хоча насправді районні трансформатори котрі не можуть забезпечити 230 усім хто підключений особливо не мають відношення до атак і горять більше від того що усі починають заряджаться та використовувати електроенергію після увімкнення. І незважаючи на обстріли бюджети освоюються, тому скаржитись щоб поміняли трансформатор чи лінію не буде зайвим. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...