beavis Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 хвилин тому, bruhanda@gmail.com сказав: Чи буде інвертор у режимі «Zero Export to CT» розряджати акумулятор на споживачів, підключених до мережевого входу буде 5 хвилин тому, bruhanda@gmail.com сказав: Як правильно налаштувати інвертор, щоб батарея НЕ розряджалася на них Zero Export to Load Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 11 хвилин тому, beavis сказав: буде З чого це інвертору туди розряджати батарею? Чому в мене при Zero export to CT вночі коли нема сонця нічого туди не розрядджається? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 25 хвилин тому, k-master сказав: З чого це інвертору туди розряджати батарею? Чому в мене при Zero export to CT вночі коли нема сонця нічого туди не розрядджається? Звідки я знаю як ви ТоУ налаштували Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 14 хвилин тому, beavis сказав: Звідки я знаю як ви ТоУ налаштували В питанні про це нічого не йде, тому мабуть вимкнено тому нічого розряджатись не буде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 година тому, k-master сказав: В питанні про це нічого не йде, тому мабуть вимкнено тому нічого розряджатись не буде. якщо вимкнено, то і на Лоад розряджати не буде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз