beavis Опубліковано: В п'ятницю в 07:56 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 07:56 5 хвилин тому, bruhanda@gmail.com сказав: Чи буде інвертор у режимі «Zero Export to CT» розряджати акумулятор на споживачів, підключених до мережевого входу буде 5 хвилин тому, bruhanda@gmail.com сказав: Як правильно налаштувати інвертор, щоб батарея НЕ розряджалася на них Zero Export to Load Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: В п'ятницю в 08:09 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 08:09 11 хвилин тому, beavis сказав: буде З чого це інвертору туди розряджати батарею? Чому в мене при Zero export to CT вночі коли нема сонця нічого туди не розрядджається? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: В п'ятницю в 08:34 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 08:34 25 хвилин тому, k-master сказав: З чого це інвертору туди розряджати батарею? Чому в мене при Zero export to CT вночі коли нема сонця нічого туди не розрядджається? Звідки я знаю як ви ТоУ налаштували Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: В п'ятницю в 08:50 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 08:50 14 хвилин тому, beavis сказав: Звідки я знаю як ви ТоУ налаштували В питанні про це нічого не йде, тому мабуть вимкнено тому нічого розряджатись не буде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: В п'ятницю в 09:57 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 09:57 1 година тому, k-master сказав: В питанні про це нічого не йде, тому мабуть вимкнено тому нічого розряджатись не буде. якщо вимкнено, то і на Лоад розряджати не буде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: В п'ятницю в 16:14 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 16:14 6 годин тому, beavis сказав: якщо вимкнено, то і на Лоад розряджати не буде В мене тайм оф юсе галка знята - є мережа чи сонце, лоад працює від них. Нема мережі чи сонця недостатньо - працює від батарейки лоад. Так воно й повинно працювати. Все що до інвертора працює тільки коли є мережа, при наявності сонця те що до інвертора живиться від сонця. В мене в принципі пофіг бо в мене ЗТ, але коли ЗТ не було Sell було вимкнено і те що до інвертора живилось тільки при наявності мережі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: В п'ятницю в 16:53 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 16:53 СТ, я так розумію, навіть не розпаковувався? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: В п'ятницю в 19:07 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 19:07 2 години тому, TaurosRMK сказав: СТ, я так розумію, навіть не розпаковувався? Якщо питання до мене то розпаковані та стоять. І перші 3-4 тижні використовувались поки не підключив ЗТ. Зараз стоять, допомагають рахувати споживання будинку, більше ніякої користі від них при ЗТ немає. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bruhanda@gmail.com Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому я хочу щоб сонячна енергія могла гнатись до CT щоб крім центральної мережі підмішувалась моя сонячна, але батарею туди розряджати не повинно, а на load і сонячну і батарею . Мені підказали що на останній прошивці можуть бути такі налаштування , скоро китайці оновлять , якщо буде така можливість я напишу, поки не знайшов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) Я уже вроде спрашивал, но что то не могу найти тут)) Если есть гибрид 12к и сетевой 20к то все хорошо когда есть сеть. Но когда сети нету, будет ли сетевой отдавать, если он подключен после СТ ? И что еще нужно в настройках гибрида включить? Змінено 9 годин тому користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 годин тому, ЯД сказав: Но когда сети нету, будет ли сетевой отдавать, если он подключен после СТ Не буде, так як без наявної мережі гібридник нічого не живить до СТ, тим паче після. Тут лише підключати на Gen port або на load поставивши відповідні галочки в налаштуваннях. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз