ingwaar karlsson Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 1. спасибо всем Змінено 4 години тому користувачем ingwaar karlsson 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ingwaar karlsson Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) ок, Спасибо Змінено 4 години тому користувачем ingwaar karlsson 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ingwaar karlsson Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 3 часа назад, Alvalk сказал: Time of Us - всюди стоїть 100% 1 Спасибо всем Змінено 4 години тому користувачем ingwaar karlsson 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 22 минуты назад, ingwaar karlsson сказал: вы не разрешили заряду батареи опускаться ниже 100% І які в цьому мінуси, якщо це система резервного живлення? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ingwaar karlsson Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) неактуально уже Змінено 4 години тому користувачем ingwaar karlsson 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, beavis сказал: Ця функція працює НАВПАКИ (чомусь). Зніміть цю галку і не буде того флоата, який маєте зараз. Точно? Бо я до цього поставив 2 Деї і мені здалось, що все працює як треба. Але помітив, що з різними батареями є свої проколи 1 час назад, beavis сказал: у мене така сама, 100 показує на акумі. Запросіть у китайців оновлення, бо мені накатили навіть не наступну версію, судячи з коду прошивки. Думаю там багацько пофіксили Та в тому приміщенні ще навіть інтернет не підключений (але найближчим часом буде), Тому навіть я віддалено погратись з налаштуваннями не можу, не те, що китайці )) А вирішити проблему хочеться вже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, Alvalk сказав: Точно? Бо я до цього поставив 2 Деї і мені здалось, що все працює як треба. Але помітив, що з різними батареями є свої проколи точно, перевіряв на собі пару разу заради цікавості. це не функція батареї, це функція інвертора. 2 хвилини тому, Alvalk сказав: Та в тому приміщенні ще навіть інтернет не підключений Роздайте з мобілки на час оновлення) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 минуты назад, ingwaar karlsson сказал: Допустим вы поставили условие 60% в time of use при этом вы будете питаться от аккумулятора (не от города). при достижении 60% вы будете потреблять ток от города на свои нужды, излишек будет заряжать аккумулятор. При условии наличия панелей, - потребление на нужды офиса - при излишке выработки солнечных панелей - зарядка АКБ Если мощность потребление офиса превышает выработку панелей и разрешенный разряд акк, добавляется город Ви хочете мені розповісти, як працює TOU? ))) Які 60%? Я ж вам нормальною українською мовою сказав, що це система резервного живлення А трохи вище написав, що поставив інвертор з батареєю. Ви там щось бачили про сонячні панелі? Чи пропонуєте висаджувати акуми до 60% , щоб коли вимкнуть електрику, заряду не вистачило на день роботи? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ingwaar karlsson Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 1 Змінено 4 години тому користувачем ingwaar karlsson 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ingwaar karlsson Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) ок. Хотел помочь Змінено 4 години тому користувачем ingwaar karlsson Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому здається хтось чує тіки себе. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 20 минут назад, beavis сказал: точно, перевіряв на собі пару разу заради цікавості. це не функція батареї, це функція інвертора. У мене все трохи інакше. Але з різними батареями по різному (але інвертори всюди дея) Вдома акум Дея 6.14 кВтг, І там як не став цю галку, я не бачу, щоб при 100; інвертор щось заливав у батарею. В іншому місці 3 батареї Фелісіті по 5 кВтг. Там спочатку не була увімкнута ця шалка. Заряд постійно підтримувався 100%, але стрілка постійно міняла напрямок, то від інвертора до батареї, то від батареї до інвертора.. Потім увімкнув. Зараз інколи теж трохи тягне у сторону батареї, але переважно від неї. І з десяток разів за день короткочасно йде десь кіловат на підзардку батареї. Ну і ось третя установка. Знов щось нове... Ще поки недостатньо вивчив. Але якась зовсім дивна поведінка 20 минут назад, beavis сказал: Роздайте з мобілки на час оновлення) 🤣 Жарт зараховано ). Але навіть так не вийде. Бо то напівпідвал, там голосом ще якось подзвонити можна, а мобільного інтернету нема Спойлер 8 минут назад, beavis сказал: здається хтось чує тіки себе. хизується мабуть Змінено 4 години тому користувачем Alvalk Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 12 хвилин тому, Alvalk сказав: Вдома акум Дея 6.14 кВтг, І там як не став цю галку, я не бачу, щоб при 100; інвертор щось заливав у батарею. от це був перший тест на таких акумах. Другий на збірці 6квт+6квт+16квт. При включеній галці включається флоат. І Ви це зможете побачити на графіках в деє клауд. Це не тіки у мене, в групі на фб це вже обговорювали. Китайська галочка... Змінено 4 години тому користувачем beavis Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 11 минут назад, beavis сказал: При включеній галці включається флоат. І Ви це зможете побачити на графіках в деє клауд. Це не тіки у мене, в групі на фб це вже обговорювали. Китайська галочка... От завтра буду там і перевірю Насправді хотів сьогодні, але трохи не вистачило часу, щоб дійшло до 100% Але все одно для мене сьогоднішня його поведінка - загадка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз