igorrius Опубліковано: В понеділок в 19:01 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 19:01 2 часа назад, Фрай сказал: Єтапʼятьнах!!!! А ви не могли б це повторити у темі Каналізації, ой, теми про війну, бо там місцевий актив копрофагів саме так і живе. А тепер по темі, для дилетантів: то потрібні автомати після Хагеру, ЕТІ чи ці три-ходові перемикачі самі з дугою впораються? Бо вже кілька разів ловив себе на тому, що не знімав навантаження при перемиканні. Хагер говорит , что да Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: В понеділок в 19:04 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 19:04 Ну, все, надо приготовить себе якусь табличку на перемикач, бо знать и не забыть сделать две большие разницы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: В понеділок в 19:20 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 19:20 17 минут назад, igorrius сказал: Хагер говорит , что да Ответ конечно достойный Лично от меня спросите, а что сказано в инструкции? Вот я ее лет 5 назад читал там точно было сказано ято нужно, а тут ответ авось пронесет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: В понеділок в 19:22 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 19:22 16 минут назад, Фрай сказал: Ну, все, надо приготовить себе якусь табличку на перемикач, бо знать и не забыть сделать две большие разницы. Инструкцию да и вообще описание всей схемы/системы имеет смысл иметь, не для себя так для близких Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: В понеділок в 20:21 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:21 54 минуты назад, mib сказал: а что сказано в инструкции? Вот я ее лет 5 назад читал там точно было сказано ято нужно Цитату, скрин, ссылку, pdf? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: В понеділок в 20:29 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:29 6 минут назад, Chatter сказал: Цитату, скрин, ссылку, pdf? Яж вам не википедия, поищите, мне достаточно того что я в свое время нашел и прочитал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: У вівторок в 12:09 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:09 В 31.10.2025 в 15:57, Игорь&Ира сказал: Газовий котел. Варіант не підходить. А у чому проблема перерізати одну доріжку і переробити на сухий контакт? Чи sonoff TH Elite візміть, там додаткові сухі контакти є Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Better Story Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) Люди добрі, підкажіть будь ласка з власного досвіду яку оптимально треба потужність закладати на підключення електриким на ділянку(умовно щоб достатньо для опалення хатинки 100кв.м. з газоблоку+зарядка електромобіля одночасно вночі), 17-20кВт достатньо чи ні? Змінено 5 годин тому користувачем Better Story доповнення Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, Better Story сказал: 17-20кВт достатньо чи ні? З головою. Це я як власник подібной хати на електроопаленні та електрички. Маю 17кВт підключення. На все вистачає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 минут назад, Vikctor сказал: З головою. Це я як власник подібной хати на електроопаленні та електрички. Маю 17кВт підключення. На все вистачає. ще якись там сім років проектував під зарядку електричкі 16А 1Ф а на сьогодні хочуть 80А+ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 час назад, Телесистемы сказал: а на сьогодні хочуть 80А+ Я не знаю для кого ви проєктуєте - може там автосалон чи таксопарк. 3-фазні зарядки для електричек до 21кВт це здебільшого європейки і частіше то дороговартісна опція. У китайців максимум 7кВт 1-ф при повільному заряджанні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз