igorrius Опубліковано: В понеділок в 19:01 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 19:01 2 часа назад, Фрай сказал: Єтапʼятьнах!!!! А ви не могли б це повторити у темі Каналізації, ой, теми про війну, бо там місцевий актив копрофагів саме так і живе. А тепер по темі, для дилетантів: то потрібні автомати після Хагеру, ЕТІ чи ці три-ходові перемикачі самі з дугою впораються? Бо вже кілька разів ловив себе на тому, що не знімав навантаження при перемиканні. Хагер говорит , что да Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: В понеділок в 19:04 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 19:04 Ну, все, надо приготовить себе якусь табличку на перемикач, бо знать и не забыть сделать две большие разницы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: В понеділок в 19:20 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 19:20 17 минут назад, igorrius сказал: Хагер говорит , что да Ответ конечно достойный Лично от меня спросите, а что сказано в инструкции? Вот я ее лет 5 назад читал там точно было сказано ято нужно, а тут ответ авось пронесет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: В понеділок в 19:22 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 19:22 16 минут назад, Фрай сказал: Ну, все, надо приготовить себе якусь табличку на перемикач, бо знать и не забыть сделать две большие разницы. Инструкцию да и вообще описание всей схемы/системы имеет смысл иметь, не для себя так для близких Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: В понеділок в 20:21 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:21 54 минуты назад, mib сказал: а что сказано в инструкции? Вот я ее лет 5 назад читал там точно было сказано ято нужно Цитату, скрин, ссылку, pdf? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: В понеділок в 20:29 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:29 6 минут назад, Chatter сказал: Цитату, скрин, ссылку, pdf? Яж вам не википедия, поищите, мне достаточно того что я в свое время нашел и прочитал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: У вівторок в 12:09 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:09 В 31.10.2025 в 15:57, Игорь&Ира сказал: Газовий котел. Варіант не підходить. А у чому проблема перерізати одну доріжку і переробити на сухий контакт? Чи sonoff TH Elite візміть, там додаткові сухі контакти є Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Better Story Опубліковано: В середу в 19:22 Поділитись Опубліковано: В середу в 19:22 (змінено) Люди добрі, підкажіть будь ласка з власного досвіду яку оптимально треба потужність закладати на підключення електриким на ділянку(умовно щоб достатньо для опалення хатинки 100кв.м. з газоблоку+зарядка електромобіля одночасно вночі), 17-20кВт достатньо чи ні? Змінено В середу в 19:23 користувачем Better Story доповнення Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В середу в 20:27 Поділитись Опубліковано: В середу в 20:27 1 час назад, Better Story сказал: 17-20кВт достатньо чи ні? З головою. Це я як власник подібной хати на електроопаленні та електрички. Маю 17кВт підключення. На все вистачає. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: В середу в 20:35 Поділитись Опубліковано: В середу в 20:35 5 минут назад, Vikctor сказал: З головою. Це я як власник подібной хати на електроопаленні та електрички. Маю 17кВт підключення. На все вистачає. ще якись там сім років проектував під зарядку електричкі 16А 1Ф а на сьогодні хочуть 80А+ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В середу в 21:55 Поділитись Опубліковано: В середу в 21:55 1 час назад, Телесистемы сказал: а на сьогодні хочуть 80А+ Я не знаю для кого ви проєктуєте - може там автосалон чи таксопарк. 3-фазні зарядки для електричек до 21кВт це здебільшого європейки і частіше то дороговартісна опція. У китайців максимум 7кВт 1-ф при повільному заряджанні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: учора в 07:00 Поділитись Опубліковано: учора в 07:00 11 годин тому, Better Story сказав: 17-20кВт достатньо чи ні? Це 3 фази. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Better Story Опубліковано: учора в 16:05 Поділитись Опубліковано: учора в 16:05 дякую всім за відповіді, отже 3-фази на 17-20квт і лічильник з тарифом день-нічь на зараз оптимально, а далі вже будемо підлаштовуватись під технопрогрес😀 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 5 годин тому, Better Story сказав: дякую всім за відповіді, отже 3-фази на 17-20квт і лічильник з тарифом день-нічь ... ... і тариф на електроопалення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
msgarry Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 16 часов назад, Better Story сказал: дякую всім за відповіді, отже 3-фази на 17-20квт і лічильник з тарифом день-нічь на зараз оптимально, а далі вже будемо підлаштовуватись під технопрогрес😀 Я б взяв трохи більше. Хоча б 23 кВт щоб поставили автомат на 40А. Бо котел, бойлер, зарядка - може не вистачити. Тим більш якщо однофазна зарядка на 7 квт то 32 А автомат буде на повністю завантажений і на цю фазу нічого не ввімкнете. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Цікаво, коли введуть абонплату за підведену потужність, як то зробили з газом "на обслуговування газогонів"? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 17 хвилин тому, porterlv сказав: Цікаво, коли введуть абонплату за підведену потужність, як то зробили з газом "на обслуговування газогонів"? і додатково за технічне обслуговування мереж та заміну фільтрів та масла в трасформаторах Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mystery Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) Хочу перенести лічильник в квартирі у сторону Підскажіть, в середині 3 кімнатної квартири київській несуча цегляна стіна між сусідами (товщина здається 40 см), в стіні вбудований лічильник і пробки, хочу перенести лічильник нижче в щит 57х51 см розміром, до якого прокладу нові дроти зі всіх кімнат. Підкажіть де краще на ваш погляд стіну вирізати під щит, бо чув наче ДТЕК дозволяє лічильник перемістити максимум на 50 см від встановленого початкового місця, не зрозуміло звідки вони міряють і чи не причепляться якщо буде на 5-10 см далі? Змінено 6 годин тому користувачем Mystery Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 21 минуту назад, Mystery сказал: Хочу перенести лічильник в квартирі у сторону Підскажіть, в середині 3 кімнатної квартири київській несуча цегляна стіна між сусідами (товщина здається 40 см), в стіні вбудований лічильник і пробки, хочу перенести лічильник нижче в щит 57х51 см розміром, до якого прокладу нові дроти зі всіх кімнат. Підкажіть де краще на ваш погляд стіну вирізати під щит, бо чув наче ДТЕК дозволяє лічильник перемістити максимум на 50 см від встановленого початкового місця, не зрозуміло звідки вони міряють і чи не причепляться якщо буде на 5-10 см далі? Заберіть цей страшний щит. Можно зробити ось так. Буде куди естетичніше. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 час назад, porterlv сказал: Цікаво, коли введуть абонплату за підведену потужність, як то зробили з газом "на обслуговування газогонів"? Промислові споживачі давно платять за розподіл і за постачання окремо. То для побутових споживачів все злито в купу та ще й за пільговим тарифом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз