porterlv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 8 годин тому, Андрій Миколайович сказав: А якою? ) Вислати вам кусок дроту? Чи землі? Наміряна напруга залежатиме від магнітних полів (дроти мережі 220 в стінах. Вишки ЛЕП відносно близько, струми в контурах заземлення на виробництві, тощо. А ще статика). Та від довжини дроту і його положення відносно тих полів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, porterlv сказав: Наміряна напруга залежатиме від 5В / 2А хоча б буде? Так щоб смарфтони заряджати 😄 А я то думаю чому в мене на щупах мультиметра в повітрі є напруга 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 26 хвилин тому, TaurosRMK сказав: 5В / 2А хоча б буде? Так щоб смарфтони заряджати 😄 А я то думаю чому в мене на щупах мультиметра в повітрі є напруга 🤣 Моток кабеля под высоковольтной - вполне реально) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 42 хвилини тому, TaurosRMK сказав: 5В / 2А хоча б буде? Так щоб смарфтони заряджати 😄 А я то думаю чому в мене на щупах мультиметра в повітрі є напруга 🤣 Лед світильники тускло, але блимають ще й як. Десь 20м проводки з прохідним вимикачем. Підключав приблуду, з конденсатором чи то резистором всередині, до світильника, щоб не блимав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз