DraVVa Опубліковано: учора в 06:55 Поділитись Опубліковано: учора в 06:55 11 хвилин тому, Игорь&Ира сказав: Можете порекомендувати насос? це точно питання для гілки по електриці ? Якщо що я вже теж заплутався 😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: учора в 06:58 Поділитись Опубліковано: учора в 06:58 (змінено) 8 годин тому, DraVVa сказав: це точно питання для гілки по електриці ? Якщо що я вже теж заплутався 😉 Вибачаюся. Просто це сама активна тема. Як кажуть, "і тут Остапа понесло" . 😀 Змінено учора в 07:05 користувачем Игорь&Ира 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: учора в 07:10 Поділитись Опубліковано: учора в 07:10 47 минут назад, Игорь&Ира сказал: Останнє питання: розробити прилад, який під час старту не перевищуватиме номінальну потужність, це з області фантастики чи просто тоді не запуститься насос? Это из фундаментальных основ электротехники, так что фантастика. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: учора в 07:14 Поділитись Опубліковано: учора в 07:14 (змінено) 33 минуты назад, Игорь&Ира сказал: Хочу реанімувати літній душ, але там плоский бак 200*100*40 см на висоті 2,5 м. Боюсь не буде напору в лійці зі шлангом. Можете порекомендувати насос? Я хотів використати AL-KO GPI 900/3, який вже давно купив для підвищення тиску, але не задіяв. Він схожий на Grundfos MQ 3-35. Змінено учора в 07:16 користувачем ashim1990 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: учора в 07:29 Поділитись Опубліковано: учора в 07:29 В 14.05.2026 в 10:25, Игорь&Ира сказал: Можливо, знову дістанеться від Сергія, але читаю: "Уменьшение стартового напряжения на 0-50%", тобто той же пік, але дещо менший. да . Если хотите избавится от стартового тока почти совсем ,то ставьте частотный преобразователь. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: учора в 07:38 Поділитись Опубліковано: учора в 07:38 1 година тому, Игорь&Ира сказав: Значить інвертор треба брати з запасом на пік, тобто повертаємося до того, чого хотів уникнути.. До речі, виробник Скада пише, що його ПП не дружить з генераторами. Останнє питання: розробити прилад, який під час старту не перевищуватиме номінальну потужність, це з області фантастики чи просто тоді не запуститься насос? Вы из мухи делаете слона. Вы БДЖ на 1 кВт думали ставить? Если вам 3 кВт гены хватало, то 5 кВт инвертор и не надо морочить голову себе 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
smotesko Опубліковано: учора в 09:46 Поділитись Опубліковано: учора в 09:46 3 години тому, Игорь&Ира сказав: Значить інвертор треба брати з запасом на пік, тобто повертаємося до того, чого хотів уникнути.. У мене на дачі таке працює: Інвертор SRNE 1.5kW 12V + акумулятор LiFePO 100Ah. Насос в криниці, на ньому написано 800W. Без плавного пуску інвертор вимикався в захист при старті насоса. З отим дешевим плавним пуском з аліекспресу – насос спокійно запускається. При цьому інвертор живить ще газовий котел, насос теплої підлоги, та інтернет. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: учора в 13:14 Поділитись Опубліковано: учора в 13:14 18 часов назад, ashim1990 сказал: Ціна за такий ГА від 11000 грн. Якщо мембрана пошкодиться, то ще майже 4 тис. грн. Таке собі. Ну, дуже непогані є і від 10 тисяч. У мене є такий ГА, рівно 300л, працює з січня 2022 року, все нормально. Є ще на 100л, працює з 2019 року, вдома на 20л працює з 2014. В цих ГА не мембрана, а мішок з харчової резини, досить довговічний. Треба тільки слідкувати за тиском, бо ніпель може з часом трохи травити, і ємність мішка буде переповнюватись, може навіть порватись. Для кожного є штатне значення тиску при відсутності води, треба це іноді перевіряти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому В 14.05.2026 в 13:09, beavis сказал: Куплю для поливу з доставкою по київській області)) Пишіть в особисті. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому В 15.05.2026 в 12:46, smotesko сказал: У мене на дачі таке працює: Інвертор SRNE 1.5kW 12V + акумулятор LiFePO 100Ah. Насос в криниці, на ньому написано 800W. Без плавного пуску інвертор вимикався в захист при старті насоса. З отим дешевим плавним пуском з аліекспресу – насос спокійно запускається. При цьому інвертор живить ще газовий котел, насос теплої підлоги, та інтернет. А "отот дешёвый пп з Али" это аналог Скадовского что выше фотка была или какой другой? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз