МакДо Опубліковано: 28 квітня Поділитись Опубліковано: 28 квітня 16 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: офіційна гарантія 10 років Таку гарантію можна оформити на офіційному сайті Deye на інвертор придбаний з документами, що підтверджують факт купівлі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 29 квітня Поділитись Опубліковано: 29 квітня В мене сьогодні інвертор сам себе перевантажив експортом в мережу 😕 Сталося це при різкому наростанні сонячної потужності, коли сонце різко показалось із-за хмар, і в той момент він вперся і в ліміт експорту в мережу (12 кВт), і в ліміт струму заряду акумулятора (150А). Останнє зафіксоване значення потужності сонця було 20.3 кВт: А потім помилка F39 Internal AC Overcurrent Fault і електрика вимкнулась на хвилину. Думаю, що такого не було б, якщо б це була не AC-coupled система, де гібрид не так швидко може заміряти потужність підключених мережевих інверторів. Типовою рекомендацією для AC-coupled є такі налаштування, що гібрид короткочасно може поглинути в акумулятор всю потужність мережевих інверторів. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня кто какие панели использует ? на восьмерку кто что ставил ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 31 хвилину тому, Made in USSR сказав: кто какие панели использует ? на восьмерку кто что ставил ? Будь які. Головне не перевищувати напругу Voc вказану на панелях при послідовному зʼєднанні. Також враховуйте струм КЗ (Isc) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: В неділю в 20:34 Поділитись Опубліковано: В неділю в 20:34 то понятно . я о технологиях . N-Type Back Contact ,N-Type HJT или какие ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: В понеділок в 08:11 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:11 11 годин тому, Made in USSR сказав: я о технологиях Виглядає, ніби то маркетингові написи. Зараз більшість панелей N-type. Дивіться в сторону Longi, Jinko, Ja solar, trina, tw, risen. Єдине, що на сьогодні варто розглядати, це виробник, розмір та 1 чи 2-сторонність. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: В понеділок в 08:36 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:36 В 29.04.2026 в 15:03, volomoto сказал: В мене сьогодні інвертор сам себе перевантажив експортом в мережу 😕 Сталося це при різкому наростанні сонячної потужності, коли сонце різко показалось із-за хмар, і в той момент він вперся і в ліміт експорту в мережу (12 кВт), і в ліміт струму заряду акумулятора (150А). Останнє зафіксоване значення потужності сонця було 20.3 кВт: А потім помилка F39 Internal AC Overcurrent Fault і електрика вимкнулась на хвилину. Думаю, що такого не було б, якщо б це була не AC-coupled система, де гібрид не так швидко може заміряти потужність підключених мережевих інверторів. Типовою рекомендацією для AC-coupled є такі налаштування, що гібрид короткочасно може поглинути в акумулятор всю потужність мережевих інверторів. Навіщо стільки панелей ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: В понеділок в 10:31 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 10:31 1 годину тому, dneprstab сказав: Навіщо стільки панелей ? Щоб розширити межі автономності. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Здається я зрозумів чому в мене при поганому сонці погана генерація. Поле котре дивиться на схід заважає великому полю котре дивиться на ППЗ. Вимкнув маленьке поле і одразу генерація в 5 кВт, хоча на двох полях менше кіловата у сумі: Жовте маленьке. Що йому заважає незрозуміло бо зранку напруга на маленькому була у районі 330 вольт і воно працювало. Правда на жовте поле сонце світило набагато краще, але о 12:12 щось сталось: От думаю чи допоможе додати ще кілька панелей на маленьке поле, правда під іншим кутом щоб виправити ситуацію? Чи просто поставити автомат та вимикати то поле? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 48 хвилин тому, k-master сказав: Здається я зрозумів чому в мене при поганому сонці погана генерація. Поле котре дивиться на схід заважає великому полю котре дивиться на ППЗ. Вимкнув маленьке поле і одразу генерація в 5 кВт, хоча на двох полях менше кіловата у сумі: Жовте маленьке. Що йому заважає незрозуміло бо зранку напруга на маленькому була у районі 330 вольт і воно працювало. Правда на жовте поле сонце світило набагато краще, але о 12:12 щось сталось: От думаю чи допоможе додати ще кілька панелей на маленьке поле, правда під іншим кутом щоб виправити ситуацію? Чи просто поставити автомат та вимикати то поле? чому не пдіключили поля на різні входи ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 13 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: чому не пдіключили поля на різні входи ? Так вони на різних трекерах що й видно на графіках - жовтий та зелений це різні трекери. І на жовтому зараз 0 врольт, він фізично вимкнений. Змінено 2 години тому користувачем k-master Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, k-master сказав: Що йому заважає незрозуміло Давно оновлювали прошивку? Мені здається колись такі проблеми у людей саме так і фіксились... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, beavis сказав: Давно оновлювали прошивку? Мені здається колись такі проблеми у людей саме так і фіксились... Та пару місяців тому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз