Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

33 минуты назад, ЯД сказал:

Я теперь тоже в клубе "30")

Пошел подключил доп сборку когда все спят)

Тоже сегодня подключал, сейчас вот жду когда отбалагсируется, месяц лежал в ящике

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Отже в сусідній темі дійшли висновку що треба переходити на TN-C-S і підключати буду по схемі з E-N Link.

Згідно схеми, на вході і виході інвертора автомати лише на фазу. І мені не дуже зрозуміло як облаштувати байпас тут. У всіх відео на ютубі ставлять на вхід і вихід двополюсні автомати, а байпас роблять 3-позиційним двополюсним перемикачем I-0-II.

Питання: чи можна використати 3-позиційний двополюсний перемикач I-0-II на виході з інвертора (що розмикає і фазу і нуль)? Чи вихідний N завжди повинен бути під'єднаний до нульової шини, незалежно від того чи інвертор живить будинок, чи ні (в байпасі)

Прихований текст

image.thumb.png.597b1a8696d36063af288e9e9b614e46.png

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, AnMig сказав:

Питання: чи можна використати 3-позиційний двополюсний перемикач I-0-II на виході з інвертора (що розмикає і фазу і нуль)? Чи вихідний N завжди повинен бути під'єднаний до нульової шини, незалежно від того чи інвертор живить будинок, чи ні (в байпасі)

якщо всі нулі об'єднаєте, то розривати N перемикачем нема сенсу. Перемикачі є і однополюсні.

Змінено користувачем beavis
  • Лайк 2
Посилання на коментар

І останні питання для остаточного розуміння схеми і покупки необхідних комплектуючих і проводів

1. По номіналах. Інструкція каже що для 8-ки на вихід треба 50А автомат. Для генератора 50А автомат. Але в мене немає навантаження на виході яке б вимагало 50А автомата. Максимум 25. На вході в будинок у мене 32А автомат стоїть. А після інвертора взагалі планую поставити ПЗВ 30мА на 40А.
Отже, якого номіналу брати автомати на вхід і вихід інвертора та 3-позиційника для байпасу? Я планував 32А. А для генератора, взагалі 16А. Це ок, чи для інвертора потрібно більше для правильної роботи? 

2. Не зрозуміло по запобіжниках. Одні кажуть що від акб до інвертора треба плавкий запобіжник номіналом бмс (200А). Інструкція каже 225А DC автомат. Що ж все таки там має бути? Плавкий запобіжник, чи dc автомати, чи обидва?...

Update:
3. В інструкції намальований 2-полюсний DC автомат від АКБ. Але той хто продає батарею каже мені, що достатньо одного (на + або на -). І що він не зустрічав 2-полюсних DC автоматів, і що 200А автомат буде достатньо для моєї 8-ки і 314АГ батареї.
Можу робити так, як радить продавець? Чи все ж порадите якийсь правильний DC автомат двополюсний на 225А як книжка пише?

Змінено користувачем AnMig
Посилання на коментар

1 годину тому, AnMig сказав:

Отже чи правильною буде така схема?

Не зовсім правильна, бо ПЗВ має бути перед перед навантаженням, а не на вході. По вашій схемі в автономному режимі не буде ніякого дифзахисту.

• Лайк 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, volomoto сказав:

Не зовсім правильна, бо ПЗВ має бути перед перед навантаженням, а не на вході. По вашій схемі в автономному режимі не буде ніякого дифзахисту.

у нього там, як я зрозумів, протипожежне на 300мА. все-одно не катить? 

Посилання на коментар

19 годин тому, ЯД сказав:

Ага, я так спросил, в ответ услышал "чё? Это шо таке? Забивайте арматуру и заводить землю" ))

Хотя на почти каждом столбе заземление и меньше 3 Ом

Заземлення на стовпі то заземлення стовпа та ніякого відношення до заземлення котре повинно бути в будинку немає.

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 година тому, volomoto сказав:

По вашій схемі в автономному режимі не буде ніякого дифзахисту.

Буде. Просто я це тут не показую, щоб не ускладнювати схему лишніми деталями, які до питання не мають відношення 

1 година тому, beavis сказав:

у нього там, як я зрозумів, протипожежне на 300мА.

Саме так

Змінено користувачем AnMig
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...