Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

2 часа назад, Made in USSR сказал:

купить проблемы нет любой инвертор ,поэтому смотрю что к чему . насчет пальца , то это не единичный случай .

не претендую на истину, но виной всему демпинг, и сейчас активно начали продвигать солис, банально на дее нет заработка мне мой из Китая вышел в 2000 в 24м году, а сейчас он тут 1700 может меньше, а на солись пока есть зазор, но люди привыкли к дее, нужно с привычкой работать

но в вашем случае, надо брать Хонда :-)

• Лайк 1
  • Хаха 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 годин тому, k-master сказав:

А транзисторі там усі впаяни? І такого самого номіналу як в 12-ти?

З того, що я бачив на розборках в неті, 10 і 12 повністю ідентичні по силовій частині, єдине що можуть бути різні компаратори, якщо їхні номінали визначаються номіналами резисторів впаяних на платі.

• Лайк 2
Посилання на коментар

9 часов назад, mib сказал:

не претендую на истину, но виной всему демпинг, и сейчас активно начали продвигать солис, банально на дее нет заработка мне мой из Китая вышел в 2000 в 24м году, а сейчас он тут 1700 может меньше, а на солись пока есть зазор, но люди привыкли к дее, нужно с привычкой работать

но в вашем случае, надо брать Хонда :-)

Согласен ,поэтому остановлюсь на инверторе  Акура 😃

----------------------------

кстати да : остановился на аккумуляторе Felicity Solar FLB48314TG1-H ( с подогревом и системой пожаротушения )  .

Змінено користувачем Made in USSR
  • Хаха 1
Посилання на коментар

48 минут назад, Made in USSR сказал:

остановлюсь на инверторе  Акура 😃

Шо це за гімно найвідомійший бренд ?

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

Понятно . С чувством юмора плохо  . Это поймет тот кто предложил мне инвертор хонда 😄 . Я отреагировал ,что лучшее враг хорошего и предложил купить люксовую версию хонды ,а именно акуру . 😁 Это стеб , шутка . Кстати акура у меня тоже есть ,но только кроссовер 😄 .

• Лайк 2
Посилання на коментар

21 годину тому, beavis сказав:

жахливо цікава казка. 

Я думаю, що ні, бо придбав вже три комплекти Дейї і боюсь, що там така сама гарантія image.gif.c94948835600d2cc7749034067eefcfc.gif

(документи при покупці не додають оптимізму)

Буду сподіватись, що все буде гаразд, але на четвертий комплект мабуть таки шукатиму більш пристойну пропозицію бо на відміну від квартирних це вже буде нормальна СЕС.

(Далета не пропонувати) image.gif.bd64396a389a6f8c5799ee6435237c02.gif

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...